Transfer öncesi estrofem kullananlar ve dikkat edilmesi gerekenler

Doktorunuz kimdi acaba

Hayırlısı olsun canım senin embriyolar Kaç tane idi kaçıncı gün
Amin cnm 13 yumurta 9 işleme girdi 3 tane kaldı en iyisi iki tane trasfer olacak 3 gün donduruldu 2 gün daha beklenilcek 5 gün embriosu olarak transfer olucak

Amin cnm 13 yumurta 9 işleme girdi 3 tane kaldı en iyisi iki tane trasfer olacak 3 gün donduruldu 2 gün daha beklenilcek 5 gün embriosu olarak transfer olucak
Bizim seninle cok benziyor. 13 toplandı benden de, 9 tanesi 3.güne geldi. 3lü grup halinde donduruldular. 5.güne gelen transfer olacak.
Senin transfer tarihin belli mi?

Bizim seninle cok benziyor. 13 toplandı benden de, 9 tanesi 3.güne geldi. 3lü grup halinde donduruldular. 5.güne gelen transfer olacak.
Senin transfer tarihin belli mi?
Ayın 28 de olacak cuma günü iğne yapılacak rahime embrio daha iyi tutunsun diye 5 gün sonra da trasfer olacak inşallah

Ayın 28 de olacak cuma günü iğne yapılacak rahime embrio daha iyi tutunsun diye 5 gün sonra da trasfer olacak inşallah
Ahh az kalmış, belli bile sizinki. O iğne neymiş, ilk kez duydum. Bana da yapacaklar mı acaba
Benim sanırım senden ortalama 5 6 gün sonra olur herhalde transfer.
Umarım peşpeşe güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…