• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer in 16.gunu beta

Amin insallah sağlıklı olsunlarda tek ikiz farketmez ama sizn degerleri görünce dedm olabilr mi? Siznle 3 gün var transfer tatihlerimz arasında 1inde oldunz sanıyorm benm 4ü transfer günüm acaba bende gitsem kese görebilrmyö doktor direk 1 ekimde kalp atısına cağırdı ama daha hic bişey gördüğüm yok
Beni kalp için falan cagirmadi vallaha keselere baktı birisi 5+3 birisi 5+0 haftaya salı tekrar gel dedi bakalım nasıp ne olacak ne gidecek

Kizlar selam benim transferin 12.gunu 1432 beta degeriyle cuma aksami vajinalde tek kese gorundu 🙏

Kizlar selam benim transferin 12.gunu 1432 beta degeriyle cuma aksami vajinalde tek kese gorundu 🙏
Selam aleyküm cnm hayırlı olsun Maşallah belki ikinci sonradan oluşur benim öyle olmuş değerim düşük başladı 7.gun 49 10.gun 172 13.gun 551 16.gun 1725 ti 2.kese sonradan gelişmiş Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tek çift hiç fark etmez ben tek beklerken 2.ci çıktı ortaya 🤭🤭

Bismillah ne diyorsunuz kizlaaaar 😅😅
Tek embriyo transferi oldum , ikiz gelirse şokkkk olurum. 😅🥲
Rabbim hayirli ve saglikli nasip etsin 🙏🙏
Benim çift embroyo idi ☺️ ailenizde ikiz varsa o ihtimal olabilir. Ama çok yüksek olup tek olan gebelik te var.

Selam canım ben bugün gittim kese için ikiside gözüktü birisi 5+3 birisi 5+0 🤭🤭🤭 haftaya birdaha gideceğiz inşallah
Merhaba. Hayırlı olsun bebeklerine sağlıcakla kavuşursun inşaallah. İkiz bebeklerin 2 embriyo transferi olduğun için mi oldu. ?

16. Gün tek kese gördü bhcg 2050 ikiz gebelik olur mu acaba
hayırlı olsun inşallah ilk transferden farklı olarak tutan ikinci transferinde farklı bir ilaç,dinlenme,yeme içme vs öncesinde veya sonrasında yaptığın veya yapmadığın birşey oldu mu?sence transferin tutma durumunu etkileyen lütfen yardımcı olur musun allah aşkına

hayırlı olsun inşallah ilk transferden farklı olarak tutan ikinci transferinde farklı bir ilaç,dinlenme,yeme içme vs öncesinde veya sonrasında yaptığın veya yapmadığın birşey oldu mu?sence transferin tutma durumunu etkileyen lütfen yardımcı olur musun allah aşkına
Farklı olarak 2. Transferde aşırı yatmadım yani su için. Yemek için ve arada yürüyüş yaptım ev içinde kısa süreli ama bunlar etkilimi dir bilemiyorum dondurulmuş embriyo daha iyi tutunur diyorlar

SAğol senin durumun ne transfer mi oldun

Back