Transfer hazırlıği

Watahiwamossi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
1.430
1.378
Merhaba hanımlar tubbebek donmuş embiro transferi için adetin kaçıncı günü tedaviye başladınız? Beni hep adetin 6. günü çağırdılar 2 defa transferim iptal edildi neymiş progestoron hormonu yüksek çıkmış yumurta çatlamış o zaman daha erken tedaviye başlaması gerekmiyor mu? Sizler kaçıncı günü başladınız transfer hazırlığına?

Aynen çok sinirim bozuldu yaa bide şehir dışından gelip git gel 4.5 saat yol yapıp her gittiğimde yol benzin parası kan tahlili derken 2.500den aşağı çıkmıyoruz.
Hay Allah ya rabbim yardımcınız olsun inşallah hiç insan halinden anlamıyorlar valla başka merkez yok mu yakınınızda olmadı taşırsınız embriyolarınızı daha çok zarara uğramadan

Hay Allah ya rabbim yardımcınız olsun inşallah hiç insan halinden anlamıyorlar valla başka merkez yok mu yakınınızda olmadı taşırsınız embriyolarınızı daha çok zarara uğramadan
Burda klinikler var ama onlarda sadece yumurta büyütüp toplamayı ve transferi istanbulda yapıyorlar. Yoksa böyle uğraşmazdim zaten

Benim de 6. gün başlandı ama bir önceki ay lucrin ile geçici menopoza soktular. O sayede erken veya geç olmasının bir anlamı olmuyor sanırım.

Benim de 6. gün başlandı ama bir önceki ay lucrin ile geçici menopoza soktular. O sayede erken veya geç olmasının bir anlamı olmuyor sanırım.
Bana dekort, coraspin, folik asit verdi onları kulandım 4 gündür bu gün kan tahlili verdim progestoron hormonu 22 çıkmış 1bucuk olması lazımdı dedi yumurta çatlamaya başlamış dedi

Bana dekort, coraspin, folik asit verdi onları kulandım 4 gündür bu gün kan tahlili verdim progestoron hormonu 22 çıkmış 1bucuk olması lazımdı dedi yumurta çatlamaya başlamış dedi
Dekort nedir bilmiyorum ama adet düzenleyici bir ilaç değilse doğal siklusta ilerliyorlar gibi anlıyorum. Tabi sadece deneyim kaynaklı, profesyonel bir görüşüm yok. Tüp bebek doktorunla konuşman en faydalısı gibi görünüyor.

Dekort nedir bilmiyorum ama adet düzenleyici bir ilaç değilse doğal siklusta ilerliyorlar gibi anlıyorum. Tabi sadece deneyim kaynaklı, profesyonel bir görüşüm yok. Tüp bebek doktorunla konuşman en faydalısı gibi görünüyor.
Kortizonlu bir ilacmis onu yatarken iç dediler. Adetlerim zaten düzenli benim hiç bir sorunum yok.

Lucrin gibi geçici menapoz sağlayan bir ilaç verilmeden adetin 6. Günü sürece başlanması bana garip geldi. Çok geç kalınmış diye düşünüyorum. Ben de adetin 3. Günü başladım. Önlem alınmadan 6 gün başlanırsa tabii ki yumurta çatlar. Benim ilk transferimde 3. gün başlamamıza rağmen yumurta çağladı ve transfer ertelendi 🤔

Lucrin gibi geçici menapoz sağlayan bir ilaç verilmeden adetin 6. Günü sürece başlanması bana garip geldi. Çok geç kalınmış diye düşünüyorum. Ben de adetin 3. Günü başladım. Önlem alınmadan 6 gün başlanırsa tabii ki yumurta çatlar. Benim ilk transferimde 3. gün başlamamıza rağmen yumurta çağladı ve transfer ertelendi 🤔
Evet bende öyle düşünüyorum bir dahaki aya adetin 3. günü için istiycem rendavuyu 6.gun derse asla kabul etmiycem

Bana da öyle geldi ama ilk transferim olduğu için çok tecrübem yok o yüzden dillendirmedim fikrimi. 6. gün bana da geç gelmişti kendim için sonra lucrini düşününce mantıklı ok demiştim.

Merhaba bir şey soracaktım, ben geçen yıl doğal yoldanngebe kaldım ama 9 haftada kalbi durdu kürtaj oldum bir süre ara verdim toparlayınca denedim6 ay olmayınca tüp bebek tedavisine başladım ağustosta , Eylül sonu taze transfer oldum,ama tutmadı negatif sonuç aldım , 2. Adetle birlikte estrofem başladım 2mg ama ona rağmen yumurtam gelişmiş bu ilaç yumurtayı baskılar büyültmezmiş ve 2. Transferim iptal oldu bu yumurtayı doğal yolla izleyeceğiz belki bu tutar dedi. Bu şekilde estrofem kullanıp yumurtası büyüyen var mı. 10. Gün 14 ml olmuş . 4-5 güne çatlar dedi doktor.

X