• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık ayı transfer olacaklar

13 aralık 2. dondurulmuş transferim olacak, aynı ilaçları kullanmaya devam ediyorum. İlk transferden farklı olarak intralipid serum uygulayacaklar. İlk transferimde doktor çok ümitliydi ama tutmadı inşallah bu sefer tutar.

Amin inşallah 🤲🏻 bende Diyarbakır Bahçeci tüp bebek merkezinde Zeki akkum hocada yapıyorum bugün yumurta toplama işlemi oldu 10 yumurta alındı ve histereskopi çektirmem gerekiyomuş rahimde polip varmış😢
Canm geçmiş olsun bende zeki akkumda 12 Aralık'ta transfer oldum bana da polikistik var dedi ama sorun olmaz biraz o yüzden umitsizim insallah pozitifi görürüz ve sağlıkla ilerler

16 Aralık'ta transfer oldum çarşamba günü direkt kan vereceğim 5.gün test yaptığımda negatifti moralim bozulmuştu zaten Bir de hiç belirtim yok Halbuki iki tane embriyo transfer edilmişti sizin adınıza çok sevindim pozitif haberi alanlar için

16 Aralık'ta transfer oldum çarşamba günü direkt kan vereceğim 5.gün test yaptığımda negatifti moralim bozulmuştu zaten Bir de hiç belirtim yok Halbuki iki tane embriyo transfer edilmişti sizin adınıza çok sevindim pozitif haberi alanlar için
Diyarbakır bahçeci mi sizin de ?

Back
X