- 23 Ekim 2024
- 200
- 110
- 18
- 27
- Konu Sahibi sabahkusuu
hayırlısı olsun inşallahKızlarrr ben de 13 aralıkta transfer olacağım heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun inşallahKızlarrr ben de 13 aralıkta transfer olacağım heyecanlıyım
Burda kimse yok canım diğer topikte herkesKızlar bende 13 aralıkta transfer olacağım inşallah hepimizin bebişleri tutunur
Canm geçmiş olsun bende zeki akkumda 12 Aralık'ta transfer oldum bana da polikistik var dedi ama sorun olmaz biraz o yüzden umitsizim insallah pozitifi görürüz ve sağlıkla ilerlerAmin inşallah bende Diyarbakır Bahçeci tüp bebek merkezinde Zeki akkum hocada yapıyorum bugün yumurta toplama işlemi oldu 10 yumurta alındı ve histereskopi çektirmem gerekiyomuş rahimde polip varmış
Nasıl gidiyor canm bende 12 Aralık'ta transfer oldum birbirimize moral olalımKızlar bende 13 aralıkta transfer olacağım inşallah hepimizin bebişleri tutunur
Merhaba ben de zeki hoca ile başladım. Polikistik benim de çok heyecanlı bi süreç. İnşallah pozitif olurseninNasıl gidiyor canm bende 12 Aralık'ta transfer oldum birbirimize moral olalım
Zeki akkumdan mennun kaldınız mı nasıl sizce bilgisi bizde bu ay tedaviye başlamayı düşünüyoruzCanm geçmiş olsun bende zeki akkumda 12 Aralık'ta transfer oldum bana da polikistik var dedi ama sorun olmaz biraz o yüzden umitsizim insallah pozitifi görürüz ve sağlıkla ilerler
Canm bugün sonucumu aldım pozitif zeki akkumda yaptım güvenle gidebilirsiniz önemli olan kesinlikle labaratuvar ve bahcecinin laboratuvarı dünya çapında iyiZeki akkumdan mennun kaldınız mı nasıl sizce bilgisi bizde bu ay tedaviye başlamayı düşünüyoruz
Sonucunuz nedir inşallah pozitiftirKızlar bende 13 aralıkta transfer olacağım inşallah hepimizin bebişleri tutunur
Pozitif canmMerhaba ben de zeki hoca ile başladım. Polikistik benim de çok heyecanlı bi süreç. İnşallah pozitif olursenin
Çok sevindim ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinPozitif canm
Diyarbakır bahçeci mi sizin de ?16 Aralık'ta transfer oldum çarşamba günü direkt kan vereceğim 5.gün test yaptığımda negatifti moralim bozulmuştu zaten Bir de hiç belirtim yok Halbuki iki tane embriyo transfer edilmişti sizin adınıza çok sevindim pozitif haberi alanlar için
Pozitife döner inşallah rabbim yardımcımız olsun bu süreçlerdeYok canım istanbul fulya bahceci benim ki
Merhaba canım, doktorun Özkan bey mi? Histeroskopi fiyatı hakkında bilgin var mı?Yok canım istanbul fulya bahceci benim ki
Canım doktorum mehmet reşit asoğlu , histeroskopiyi ben baska hastanede yaptırmıştım hiç bilgim yok inankiMerhaba canım, doktorun Özkan bey mi? Histeroskopi fiyatı hakkında bilgin var mı?