- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 30
- Konu Sahibi sabahkusuu
Amin canım inşallahPozitife döner inşallah rabbim yardımcımız olsun bu süreçlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahPozitife döner inşallah rabbim yardımcımız olsun bu süreçlerde
Ben Özkan beyle görüşmüştüm daha önce şimdi histeroskopi için fiyat almak istedim gelmem gerektiğini söylediler. Başka merkez 64 bin dedi fazla geldiCanım doktorum mehmet reşit asoğlu , histeroskopiyi ben baska hastanede yaptırmıştım hiç bilgim yok inanki
Evet fazla demisler canım başka hastanelere de sorsan istanbulda mı yaşıyorsunBen Özkan beyle görüşmüştüm daha önce şimdi histeroskopi için fiyat almak istedim gelmem gerektiğini söylediler. Başka merkez 64 bin dedi fazla geldi
Evet istanbuldayım, bugün negatifimi aldım 1 hafta içinde doktor bulmam lazım. Bahçeci fiyat vermedi aradımEvet fazla demisler canım başka hastanelere de sorsan istanbulda mı yaşıyorsun
Istanbulda hangi ilçedesin acaba , zeynep kamilde bu konuda iyi aslında özellikle resul karakuş hocanın ekibi çok iyi tavsiye ederimGittiğim hastane heryer bu fiyatlarda dedi
Başakşehirde yaşıyorum Zeynep kamile hiç gitmedimIstanbulda hangi ilçedesin acaba , zeynep kamilde bu konuda iyi aslında özellikle resul karakuş hocanın ekibi çok iyi tavsiye ederim
Orasıda çok iyi de ondan dedim canım o taraflarda pek bilmiyorum hastaneleri ama sen yine de o bölgelerdeki hastaneleri ara sor onların öyle dediğine bakmaBaşakşehirde yaşıyorum Zeynep kamile hiç gitmedim
Merhaba başladınız mı tedaviye ?Zeki akkumdan mennun kaldınız mı nasıl sizce bilgisi bizde bu ay tedaviye başlamayı düşünüyoruz
Evet başladım yarın ilk kontrolüm olacak yumurtalarım gelişiyor mu ona bakılacakMerhaba başladınız mı tedaviye ?
Ne zaman başladınız?Evet başladım yarın ilk kontrolüm olacak yumurtalarım gelişiyor mu ona bakılacak
Memnun kaldinizmi zeki hocadan bende zeki hocayı istiyorum ama olumsuz olur diye korkuyorumPozitif canm
Gerçekten su yoklukta bu pahalılık nedir yaNe zaman başladınız?
Zeki akkumda mi?
Ben dün gittim kist olduğunu söyledi malesef başlamadım
Acaba yeni yıl ücretlerinden yararlanmak icin söylendi diye de düşünmedim değil .
Baya zam koymuşlar sadece tüp bebek 75 binden 111 bine çıkmış
Bende anlamıyorum çok zam gelmiş .Gerçekten su yoklukta bu pahalılık nedir ya
Vallana asgari ücretle çalışan nasıl toplsin bu parayı bende yapicam olsam 2 saatlik yola gidip gelicemBende anlamıyorum çok zam gelmiş .
Allah yardimicisi olsun herkesin.
Rapor da geçmiyor .
İşinize gelirse diyorlar resmen.
Ortalama bı tedaviden 250 bin de çıkıyorsun .
Eşime de işlemler uygulanıyor sperm dondurulucak ,rahim dinlendirilecek , embryo dondurulucak derken bize patlayan 260 bin TL .
Başliyacagim baslayamiyorum .
Güncel fiyatlar aşiri pahalı şehir dışından gidip geliyoruz 3 saatlik yoldan .
Stres olma diyorlar gel de olma
Allah yardımcısı olsun herkesin kolaylık versinVallana asgari ücretle çalışan nasıl toplsin bu parayı bende yapicam olsam 2 saatlik yola gidip gelicem
Amin canim amh düşüklüğüAllah yardımcısı olsun herkesin kolaylık versin
Probleminiz neydi? Neden tüp bebek yaptiriyorsunu
Ben aralık ayında başladım dün yumurta toplama işlemim oldu haber bekliyorum artık. Ne kadar zam koymuşlar çok şaşırdımNe zaman başladınız?
Zeki akkumda mi?
Ben dün gittim kist olduğunu söyledi malesef başlamadım
Acaba yeni yıl ücretlerinden yararlanmak icin söylendi diye de düşünmedim değil .
Baya zam koymuşlar sadece tüp bebek 75 binden 111 bine çıkmış
75bindi 111bin olmuş sadece tüp bebek.Ben aralık ayında başladım dün yumurta toplama işlemim oldu haber bekliyorum artık. Ne kadar zam koymuşlar çok şaşırdım
Gecikiyorsa güzelleşiyordur eminim bende çok stresliyim embriyo oluşacak mı oluşmayacak mı sürekli düşünüyorum inşallah herkes hakkında hayırlısı75bindi 111bin olmuş sadece tüp bebek.
Bilgim vardı artacağından tam yıl basindan önce başlarız diye ayarlamistik kendimizi . ama kist meselesinden dolayı birdahaki aya ertlendii malesef .
Ona göre de birikim yapıp başlayacağız .
Bı an dedim acaba bilerek mi ertelediler bilemiyorum artık belki de denk geldi kist oldu.