• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık ayı transfer olacaklar

Evet başladım yarın ilk kontrolüm olacak yumurtalarım gelişiyor mu ona bakılacak
Ne zaman başladınız?
Zeki akkumda mi?
Ben dün gittim kist olduğunu söyledi malesef başlamadım 😔
Acaba yeni yıl ücretlerinden yararlanmak icin söylendi diye de düşünmedim değil .
Baya zam koymuşlar sadece tüp bebek 75 binden 111 bine çıkmış 🤔

Ne zaman başladınız?
Zeki akkumda mi?
Acaba yeni yıl ücretlerinden yararlanmak icin söylendi diye de düşünmedim değil .
Gerçekten su yoklukta bu pahalılık nedir ya

Gerçekten su yoklukta bu pahalılık nedir ya
Bende anlamıyorum çok zam gelmiş .
Allah yardimicisi olsun herkesin.
Rapor da geçmiyor .
İşinize gelirse diyorlar resmen.
Ortalama bı tedaviden 250 bin de çıkıyorsun .
Eşime de işlemler uygulanıyor sperm dondurulucak ,rahim dinlendirilecek , embryo dondurulucak derken bize patlayan 260 bin TL .
Başliyacagim baslayamiyorum .
Güncel fiyatlar aşiri pahalı şehir dışından gidip geliyoruz 3 saatlik yoldan .
Stres olma diyorlar gel de olma 😔

Bende anlamıyorum çok zam gelmiş .
Allah yardimicisi olsun herkesin.
Rapor da geçmiyor .
İşinize gelirse diyorlar resmen.
Ortalama bı tedaviden 250 bin de çıkıyorsun .
Eşime de işlemler uygulanıyor sperm dondurulucak ,rahim dinlendirilecek , embryo dondurulucak derken bize patlayan 260 bin TL .
Başliyacagim baslayamiyorum .
Güncel fiyatlar aşiri pahalı şehir dışından gidip geliyoruz 3 saatlik yoldan .
Stres olma diyorlar gel de olma 😔
Vallana asgari ücretle çalışan nasıl toplsin bu parayı bende yapicam olsam 2 saatlik yola gidip gelicem

Ne zaman başladınız?
Zeki akkumda mi?
Ben aralık ayında başladım dün yumurta toplama işlemim oldu haber bekliyorum artık. Ne kadar zam koymuşlar çok şaşırdım

Ben aralık ayında başladım dün yumurta toplama işlemim oldu haber bekliyorum artık. Ne kadar zam koymuşlar çok şaşırdım
75bindi 111bin olmuş sadece tüp bebek.
Bilgim vardı artacağından tam yıl basindan önce başlarız diye ayarlamistik kendimizi . ama kist meselesinden dolayı birdahaki aya ertlendii malesef .
Ona göre de birikim yapıp başlayacağız .
Bı an dedim acaba bilerek mi ertelediler bilemiyorum artık belki de denk geldi kist oldu.🤷🏻

75bindi 111bin olmuş sadece tüp bebek.
Bilgim vardı artacağından tam yıl basindan önce başlarız diye ayarlamistik kendimizi . ama kist meselesinden dolayı birdahaki aya ertlendii malesef .
Ona göre de birikim yapıp başlayacağız .
Bı an dedim acaba bilerek mi ertelediler bilemiyorum artık belki de denk geldi kist oldu.🤷🏻
Gecikiyorsa güzelleşiyordur eminim💐 bende çok stresliyim embriyo oluşacak mı oluşmayacak mı sürekli düşünüyorum inşallah herkes hakkında hayırlısı

Back
X