Transfer dönemi göbekten verilen iğne ile kalçadan verilen iğne farkı

tubiikk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
531
171
Kızlar konudan da anlaşılacağı üzere bu iğneler neye göre veriliyor bana göbekten verilirken başka bir hastaya kalçadan verilmesinin ayrımı nedir bilen varmı

Cnm kalçadan vurulanu devlet karşılıyor
Göbek ten olanı karsilamaiyo. Birde basen hastalar sağlık ocağına veya hastaneye gitmek zor oluyor diyor göbekten olanı istiyor kendisi yapmak için

Kanama riski olduğunda ya da düşük, o durumlarda ekstra kalçadan yaptırıyorsun. Onun haricinde sadece göbekten olan kullanılır canım

İlaç içeriği aynı mı peki
Aynı diye biliyorum cnm. Doktorum bana aynısı dedi hatta devlet destekli olan da vardı. Bana dediki hemşireler önce göbekten verileri yap sıkıştığında kalçadan olanı yap demişti. Benim ilaçları devlet karşılamadığı için göbekten olanı tercih etmiştim karşılaşmayı belki maddi olarak kalçadan tercih edebilirdim

Benim düşük riskim olmamasına rağmen transferden önce kalçadan olmaya başladım, 12.haftaya kadar devam ettim. Kalçadan olan 50 mg, göbekten olan 25 mg. Ayrıca devlet karşılamıyor, karşılarsa da çok az bir kısmını karşılıyor. Ben her gün vuruluyordum devlet 10-12 tane falan veriyordu.

Benim düşük riskim olmamasına rağmen transferden önce kalçadan olmaya başladım, 12.haftaya kadar devam ettim. Kalçadan olan 50 mg, göbekten olan 25 mg. Ayrıca devlet karşılamıyor, karşılarsa da çok az bir kısmını karşılıyor. Ben her gün vuruluyordum devlet 10-12 tane falan veriyordu.
Göbekten olanı hiç bir şekilde karşılamıyor diye biliyorum. Kalçadan olanı karşılıyormuş sanırım

X