- 12 Haziran 2023
- 450
- 199
- 23
- 29
- Konu Sahibi rachelgreengeller
-
Âmin kuzum hepimizin inşallah bana dün resmen ikinci tedaviye bana gelme anlamına gelecek Yorumlarda bulundu 2-3-4 defa deneyebilirsin denemekten başka çaren yok vs dedi çok umutsuz konuştu ve en önemlisi telefon konuşması sırasında bana bağırdı zaten çok zor bir süreçten geçiyoruz üslubun çok önemli olduğunu düşünüyorum ben maalesef ki verim alamadım.. ne mutlu ki arkadaşlarınız almışVolkan bey başarılı bir hekim aslında cok yakın iki tanıdığımda volkan beyle hamile kaldı. embriyoya olur gözüyle bakmadan transfer etmiyor kolay kolay ve hatta tanıdığımın ilk Yumurta toplamada 1 tane 5. Gün embriyosu oldu tekrar tekrarlattı tedaviyi 2. Yumurta toplamada 3 tane 5. Gün embriyosu oldu ve 3 ay bekletti transfer etmedi rahimi tamamen hazır görmeden transferde yapmadı . 3. Gün embriyosunu transfer etmek isteyen doktora asla güvenmeyin zatenbaşarısız oluyor %90 boş yere yorulmuş olursunuz. Tüp bebek mevzusu çok ayrıntılı ve emek isteyen bir yolculuk size tavsiyem araştırın çok okuyun . Rabbim hayırlı şekilde kucağınızı doldursun .
5.gün blast olamamış, blast olmasını beklemişler gibi anladımCanim 3. Gundede transfer oluyo embriyolar ama en iyisi tabikide 5. Gun transferleri doktorun daha iyi bilir tabiki ama 3. Gun embriyosu transfer etmeyi dusunmedi sanirim. 5. Gunu bekleyip niye 6. Gunu beklediler ki benimde 6. Gun embriyolarim vardi tedavi oldugum merkez 6. Gun embriyolarini transfer etmediler bana hep sona sakladilar bizde imhasini istedik sonradan. Yani 3. Gun embriyosu nasil ilk tercih degilse 6. Gunde değil. Bu senin ilk tedavinmiydi ?
Evet öyle bir şey dedi sanki oluşmayınca 3.gün de mi transfer olmuyor peki..5.gün blast olamamış, blast olmasını beklemişler gibi anladım
3. Gün embriyosu ile hamile kalan çok. Nasip. 5 daha fazla sadece yüzde 90 başarısız diye bi durum asla yok kulak asmayın bu duruma bence. Embriyo güzelse transfer edilir. 2. Gün embriyosu ile hamile kalan da çok gördük. Bazı klinikler tercih etmiyo yalnızcaVolkan bey başarılı bir hekim aslında cok yakın iki tanıdığımda volkan beyle hamile kaldı. embriyoya olur gözüyle bakmadan transfer etmiyor kolay kolay ve hatta tanıdığımın ilk Yumurta toplamada 1 tane 5. Gün embriyosu oldu tekrar tekrarlattı tedaviyi 2. Yumurta toplamada 3 tane 5. Gün embriyosu oldu ve 3 ay bekletti transfer etmedi rahimi tamamen hazır görmeden transferde yapmadı . 3. Gün embriyosunu transfer etmek isteyen doktora asla güvenmeyin zatenbaşarısız oluyor %90 boş yere yorulmuş olursunuz. Tüp bebek mevzusu çok ayrıntılı ve emek isteyen bir yolculuk size tavsiyem araştırın çok okuyun . Rabbim hayırlı şekilde kucağınızı doldursun .
Eğer ki bu şekilde hakkıma girildiyse kararı bırakmadılarsa bana diyecek lafım yok gerçekten..3. Gün embriyosu ile hamile kalan çok. Nasip. 5 daha fazla sadece yüzde 90 başarısız diye bi durum asla yok kulak asmayın bu duruma bence. Embriyo güzelse transfer oldu edilir
3. Gün embriyosu ile hamile kalan çok. Nasip. 5 daha fazla sadece yüzde 90 başarısız diye bi durum asla yok kulak asmayın bu duruma bence. Embriyo güzelse transfer edilir. 2. Gün embriyosu ile hamile kalan da çok gördük. Bazı klinikler tercih etmiyo yalnızca
Şöyle. Embriyoya bakarlar güzelse hücre sayısı ve hücreler arası eşitlikler orantılıysa dondururlar. 3. Günde ideal 8 hücreli olmasıdır. 6 da iyidir. Eğer değilse zaten Dondurmazlar gelişmesini beklerler. ZannetmiyorumEğer ki bu şekilde hakkıma girildiyse kararı bırakmadılarsa bana diyecek lafım yok gerçekten..
Kuzu söylediler 3.gün biri 6 diğeri 8 hücreliydi inanamıyorum şu an gerçektenEğer ki bu şekilde hakkıma girildiyse kararı bırakmadılarsa bana diyecek lafım yok gerçekten..
Bilemiyorum demek ki 3. Gün transfer yok onlarda. Ben 8 hücreli a kaliteli oldum negatif olduKuzu söylediler 3.gün biri 6 diğeri 8 hücreliydi inanamıyorum şu an gerçekten
Allah en yakın zamanda ikimizin de yüzünü güldürür inşallah kuzum..Bilemiyorum demek ki 3. Gün transfer yok onlarda. Ben 8 hücreli a kaliteli oldum negatif oldu
Zaten 5 de blast olamamışsa 3.gün transfer etselerdi de negatif olurduEvet öyle bir şey dedi sanki oluşmayınca 3.gün de mi transfer olmuyor peki..
Zaten 5 de blast olamamışsa 3.gün transfer etselerdi deEvet öyle bir şey dedi sanki oluşmayınca 3.gün de mi transfer olmuyor peki..
benim de ilk transfer 3.gün 8 hücreli iyi kaliteydi negatif olduBilemiyorum demek ki 3. Gün transfer yok onlarda. Ben 8 hücreli a kaliteli oldum negatif oldu
Valla bilemedim gülüm sağlık olsun demekten başka çarem kalmadı sanırımZaten 5 de blast olamamışsa 3.gün transfer etselerdi de
benim de ilk transfer 3.gün 8 hücreli iyi kaliteydi negatif oldu
Benim ilk yumurta toplamam aslında aşılama yapılacaktı fazla yumurta olunca kurtarma tüp bebeğine dönüldü. 5 toplanandan 3 ü döllenmişti 2 si 2.gün olarak donduruldu sonrasında 3.gün olanlardan 1 i transfer edildi diğerini 5 e götüreceklerdi olmadı. İkinci yumurta toplamada 12 toplanandan 9 u döllendi 2 si 3.günde 2 si 5.günde donduruldu, 3.günleri tekrar 5 e getirelim dediler olmadı; kalan 2 tane 5.günden biri transfer edildi negatif son transfer edilen pozitif oldu 33+4 devam ediyoruz. Doktorun ve embriyologun ortak kararı aslında bazen yumurta çok azsa rahim laboratuvara göre daha iyi denilip 3.günde donduruluyor ve transfer ediliyor ama bu orana da %10 diyorlar. Laboratuvarda 3 ten 5 e gelemeyen rahim içerisinde %10 daha fazla ihtimalle gelebilir deniyor.Valla bilemedim gülüm sağlık olsun demekten başka çarem kalmadı sanırım
Kalitesi neydi? Doğal siklus mu oldu transferiniz (estrofemsiz )Benim ilk yumurta toplamam aslında aşılama yapılacaktı fazla yumurta olunca kurtarma tüp bebeğine dönüldü. 5 toplanandan 3 ü döllenmişti 2 si 2.gün olarak donduruldu sonrasında 3.gün olanlardan 1 i transfer edildi diğerini 5 e götüreceklerdi olmadı. İkinci yumurta toplamada 12 toplanandan 9 u döllendi 2 si 3.günde 2 si 5.günde donduruldu, 3.günleri tekrar 5 e getirelim dediler olmadı; kalan 2 tane 5.günden biri transfer edildi negatif son transfer edilen pozitif oldu 33+4 devam ediyoruz. Doktorun ve embriyologun ortak kararı aslında bazen yumurta çok azsa rahim laboratuvara göre daha iyi denilip 3.günde donduruluyor ve transfer ediliyor ama bu orana da %10 diyorlar. Laboratuvarda 3 ten 5 e gelemeyen rahim içerisinde %10 daha fazla ihtimalle gelebilir deniyor.
Tüm transferlerim doğal siklus değildi, sanırım düzenli adet görenlerde doğal siklus deniyorlar daha çok. Bende pkos olduğu için ovulasyon günleri belirsiz oluyordu. 2 tane 5.gün embriyosu da 4AA idi.Kalitesi neydi? Doğal siklus mu oldu transferiniz (estrofemsiz )
Anladım kuzum oran baya azmış desene.. ama elde bu olunca insan şans az da olsa denemek istiyor insan sağlık olsun artık. Bu arada ben çok düzenli adet gören birisiyim acaba doğal siklus dediğiniz bende etki eder mi? Bu doğal siklus için önemli bir ayrıntı mı? Adet görmem yani? Ve tam olarak doğal siklus nedir? Dahiliyeci yazınca belki bilginiz vardır sağlıkçısınız diye sormak istedim sizeBenim ilk yumurta toplamam aslında aşılama yapılacaktı fazla yumurta olunca kurtarma tüp bebeğine dönüldü. 5 toplanandan 3 ü döllenmişti 2 si 2.gün olarak donduruldu sonrasında 3.gün olanlardan 1 i transfer edildi diğerini 5 e götüreceklerdi olmadı. İkinci yumurta toplamada 12 toplanandan 9 u döllendi 2 si 3.günde 2 si 5.günde donduruldu, 3.günleri tekrar 5 e getirelim dediler olmadı; kalan 2 tane 5.günden biri transfer edildi negatif son transfer edilen pozitif oldu 33+4 devam ediyoruz. Doktorun ve embriyologun ortak kararı aslında bazen yumurta çok azsa rahim laboratuvara göre daha iyi denilip 3.günde donduruluyor ve transfer ediliyor ama bu orana da %10 diyorlar. Laboratuvarda 3 ten 5 e gelemeyen rahim içerisinde %10 daha fazla ihtimalle gelebilir deniyor.
Evet dahiliye uzmanıyım. Doğal siklusta sizin yumurtanızı çatlatıp ona göre uygun günde transfer yapılıyor. Bir nevi vücudu kandırmak gibi, şöyle normal gebe kalan biri yumurta çatlayıp spermle birleşince embriyo oluyor, doğal siklusta sizin yumurtanızı çatlatıp embriyo transfer ediliyor. Vücut da sanıyor ki o yumurta döllendi ve korpus kuteum yumurtalığınızda oluşuyor ve hormon üretiyor. Dışardan hormon takviye ihtiyacına gerek bile kalmıyor ama doğal siklus olmayanlarda korpus luteum yok o yüzden tüm hormonlar dışardan takviye ediliyor ta ki plasenta hormon üretimini üstlenene kadar.Anladım kuzum oran baya azmış desene.. ama elde bu olunca insan şans az da olsa denemek istiyor insan sağlık olsun artık. Bu arada ben çok düzenli adet gören birisiyim acaba doğal siklus dediğiniz bende etki eder mi? Bu doğal siklus için önemli bir ayrıntı mı? Adet görmem yani? Ve tam olarak doğal siklus nedir? Dahiliyeci yazınca belki bilginiz vardır sağlıkçısınız diye sormak istedim size
Ben de Adana’da tedavi gördüm ve resmen çöp oldu hiç tavsiye etmiyorum Acıbadem’i Ankara bahçeciye gidinCanım özelde i msj yazdım sana
Meraba siz brükseldemi yaptırdınızBrüksel tüp bebek cem çelik öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?