Transfer bile olamadım..

Yumurta -sperm kalitesi için -dna hasarı için de
Kırmızı pancar-mor havuç-normal havuç -mor lahana-elma
Katı sıkacaktan geçirip bi bardak suyunu içebilirsiniz ,nar suyu da öneririm ekleyebilirsiniz.
Yaban mersini-kızılcık-vişne -kiraz- mor dut- nar- siyah çekirdekli kuru-yaş üzüm-ahdudu-çilek -böğürtlen -mor incir-mürdüm erik
Çörek otu-Keten tohumu-chia- kenevir tohumu-spiruluna-maça tozu-buğday çimi tozu-zencefil zerdeçal karabiber karışımı- ısırgan tohumu-moringa tohumu -keçiboynuzu tozu
Çiğ kuruyemişler
Arı sütü bal polen propolis perga karışımı
Kahve yasak listesinde haftada bir

Bu tozlardan ve tohumlardan azar azar kefire ya da yoğurda ekleyip ,içine mor meyvelerden koyup blendırdan geçirebilirsiniz ben öyle yapmıştım 2. Tüp bebek tedavisinden önce ,süreklilik sağlayamadım ama 42 yaşında yapan bir abla vardı 4 ay devam ettiğini söylemişti tam tüp bebeğe başlıcakken doğal yoldan hamile kalmış ,bana çok yaradı bunlar demişti ,kilosuda varmış vermiş.

cnm benim de düşük amh sorunu vardı kendi kendime dertlenirken o arada hamile kalmışım. Bir doktor var Mehmet Fatih Karslı instada docdrmfk diye geçiyor takviyelerinden kullan ve tavsiye ettiği birliktelik yöntemini deneyin. Ama ilk olarak yumurta kaliteni artırman çok önemli.

Hemen deneyeceğim yarından itibaren inşallah rabbim inşallah sonuç nasip eder bana da

Keşke böyle bir haber yazabilsem ben de.. bakıp araştıracağım bakalım bu doktoru

Başlığı görünce yazmak istedim 28 yaşındayım ve helak oldum ağlamaktan diye de yazmışsınız bak kardeşim amh değerim 0.8 sayısız tedavi gördüm 9 kez kendi yumurtalarım ile tüp bebek denedim İzmir İstanbul Konya gibi yerlerde de denedim nasip kısmet olmadı yaşım 41 ve çevremdekilerin de tavsiyesi üzerine Kıbrısı denedim yumurta denosyonu ile ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım nacizene fikrim ve tavsiyem Kıbrısı denemeyi düşündünüz mü hiç ben hep soğuk baktım ama eşim istediği için denedim ve oldu ama düşük yaptım burdaki tedaviler göre biraz daha pahalı Kıbrıs nasip olunca oluyor kendinizi yıpratmayın daha 28 yaşındasın 10 uncu tüp bebekte tuttu benim kıbrısta ama malesef kaybettim düşükle bu işler gerçekten nasip işi helak ta olsan kendini yerden yere de çarpsan Allah vermedikten sonra olmuyor ben evlat edinme yede başvurdum bekleyeceğim evladımı sana bir abla tavsiyesi sağlığını bozma yıpratma kendini gerçekten herşey olacağına varıyor panik atak oldum hayata zaman zaman küstüm ama hiç isyan etmedim.. Allaha sığındım vardır bir bildiği..

Bilgim yok, gözüksün diye yazıyorum. En kısa sürede sağlıkla nasip olsun inşallah.

daha cook gencsin, ben 34 yaşındayım. bir sorunum yok dr hersey normal harika diyor ama olmuyor. ben acıkcası cok takmıyorum. olmazsa olmaz. 34 yaşına kadar bebeksizdim, böyle yaşayıp olebilirim. eşim cok istiyor. onca muayne test vs onun için başladım diyebilirim. bende istiyorum ama kısmete bıraktım inan. tup bebek icinde butcem yok. olmazsa devlette denerim 2024 senesinde. bazen bakıyorum cocuklu aileler kavga kıyamet huzur sıfır. eşime diyorum biz bunun içinmi çabalıyoruz. suan 2 kişi gayet iyiyiz. aklınız varsa yapmayın cocuk diyor herkes :)
velhasıl kelam harap etme kendini. forumda baslıklarda denk geliyorum istanbulda iyi tup bebek merkezleri onlara bak. öncesinde karı karı tatile gidin sapanca vs. sonra güzel bir diyet, sevgi dolu bir ev. bi bakmıssın rachelin kızı gibi tatlı bir emma kucağında. bol bol dua edicem sana boool boooll.

Canım benim sakın psikolojini bozma benim ahm 0.50 yaşım 34 ve 10 yıllık sigara ve alkol geçmişim var çokta sağlıklı beslendiğim söylenemez bende İstanbul Acıbadem de tedavi gördüm öyle yedigime içtiğimede tedavi boyunca dikkat etmedim hatta sigaraya da devam ettim fakat doktorum özel vitamin takviyeleri uyguladı kimisi ağızdan kimisi damardan pozıtıf ı gördüm

İnşallah kuzum duydum ama çok araştıramadım valla o nasıl oluyor
Ben Instagramda bu doktoru takip ediyorum eş paketleri var zaten özelden rahatsizliginizi söylediğiniz takdirde size hangi ürünleri kullanmaniz gerektiğini de söylüyorlar isterseniz bir araştırın, iletişime geçin ürünleri biraz pahalı fakat en azından denemeye değer diye düşünüyorum tabiki yine kendi kararınız

Öncelikle telaş yapmayın yaşınız genç Amh 0,01 ikizlere hamile kalanlar var. Sperm dna hasar testi yaptırmadan bu işe girmeyin eşiniz test versin mutlaka düzen lab.var mecidiyeköyde fiyat olarakta uygun.Sperm testi verdiniz mi krugere göre? Tüp bebek içinde mega medipol bağcıları tavsiye ederim raporda geçerli 2 aşılama yaptırdıysanız ilaç fiyatlarında yüzde 80 devlet karşılıyor.Gonca hoca var hamd olsun ikinciye gebelik oldu.Paniğe kapılıp stres yapmayın

Oncelikle rabbim icine ferahlik versin canim, dilerim erkenden toparlanirsin.
Benim de amh 0.1( alti ay once bile 0.2 idi) ve yas 34 hic denemem yok, hic gebelik olmadi tecrubelerimi aktaramam ama umutlu olmani isterim ve ne hikayeler var, ne mucizeler dilerim bizi de bulur birgun. Bende dun istanbul acibademde prp oldum bakalim insallah yumurtlarima iyi gelir, belki sende dusunebilirsin ya da belki yaptirmissin zaten

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, umarım bir sonraki süreçte bebeğinize kavuşursunuz.6 kere bu yollardan geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum benim erkek faktörüydü , kadın faktöründe daha hızlı sonuç alınabilir.Ama öncesinde yumurta kalitenizi artırıcı takviyeler kullanabilirsiniz 3 ay , sağlıklı beslenin yürüyüş yapın bu süreçte.İstanbul için Şişli Memorial i önerebilirim labaratuvar olaraktan çok başarılı.Doktor olarak da yücel beyi öneririm, ama ilk muayenede bölüm başkanı Semra Kahraman da randevuda talep edin Zaten on görüşme ücretsiz, bir gidip görüşün derim.Yine düşük amh için aret kamar için de çok başarılı diyorlar forumda.

Merhaba cok.cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda pozitif haberinizide verirsiniz bize... merak ettim embriyonuz 3. Günedemi erişmedi ?

çok doğru söylüyorsunuz.. Allah'ın vermeye gönlü varsa veriyor bir şekilde.. inanın Kıbrıs da planlarım arasında, bilemedim ikinci etapta İstanbul olsun diye düşündük eşimle ama masaya yatırmakta fayda var sanırım tekrar..

Merhaba cok.cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda pozitif haberinizide verirsiniz bize... merak ettim embriyonuz 3. Günedemi erişmedi ?
3.güne erişti kuzum ama dr 5. Günü bekledi 6. Günü de bekleyeceğiz blast olmasını dedi, sonra aradılar ve iptal ettiler.. 3. Günü geçtik yoksa.. bu şekilde de 3.günde transfer olabilir miydii

Onu da not edeyim kuzum çok teşekkür ederim cevabın için.. Evru Öztürk'e de iyi diyorlar bir bilgin var mı acaba

Yok kuzum yaptırmadım henüz hatta işin özü o ne onu da bilmiyorum..

Kuzu aşılama bu amh ile olmaz dediler direkt tüp bebek denedik o yüzden.. eşim de her tersti verdi çok şükür onda sorun yok.. sorun bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…