- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 36
- Konu Sahibi rachelgreengeller
-
Hadi bakalim insallah hayirla baslarsin canim bu doktor sana sans ugur getirsinKuzu bugün gittim görüşmeye adet öncesi gelişmesi için bir sürü şey verdi diğer adetimde gideceğim ya tamam başlayalım diyecek ya da sonraki aya erteleyecek tedaviyii
Ben çok ama çok sevdim Cem beyi. Hatta eski doktorumu tanıyormuş arkadaşıymış, kötü bir şey söylemedi ama neden öyle söylemiş seninle sıfırdan başlamayacağız elimizde şu an gördüğüm 8 yumurtan var dedi. Gerçi her ay aynı olmaz ama bu 1 ay sana verdiklerimi kullan, eğer istediğim seviyeye gelirlerse ben zaten bırakmam toplarım dedi. Birkaç vitamin ve hormon ilaçları yazdı. Hadi gel oo hemen tedaviye başlayalım yerine oturduk sohbet ettik bildiğin, seninle tedaviye başlamadan önce bazı yollardan geçmemiz lazım diye konuştu, ben hastalarımla başlamadan önce maximum başarı seviyesiyke transfere gitmek isterim dedi. Sonrası Allah'a kalır biz elimizden geleni yapalım dedi. İlgisi üslubu, yaklaşımı, kişiye özel tedavi yoluna gitmesi gerçekten çok hoşuma gittiHadi bakalim insallah hayirla baslarsin canim bu doktor sana sans ugur getirsin
Doktor nasildi peki tavri davranislari ?
Ayy canim canim oncelikle cok cok mutlu oldum icine sinmesine ve kafanda her seyin güzelce oturmus olmasinaBen çok ama çok sevdim Cem beyi. Hatta eski doktorumu tanıyormuş arkadaşıymış, kötü bir şey söylemedi ama neden öyle söylemiş seninle sıfırdan başlamayacağız elimizde şu an gördüğüm 8 yumurtan var dedi. Gerçi her ay aynı olmaz ama bu 1 ay sana verdiklerimi kullan, eğer istediğim seviyeye gelirlerse ben zaten bırakmam toplarım dedi. Birkaç vitamin ve hormon ilaçları yazdı. Hadi gel oo hemen tedaviye başlayalım yerine oturduk sohbet ettik bildiğin, seninle tedaviye başlamadan önce bazı yollardan geçmemiz lazım diye konuştu, ben hastalarımla başlamadan önce maximum başarı seviyesiyke transfere gitmek isterim dedi. Sonrası Allah'a kalır biz elimizden geleni yapalım dedi. İlgisi üslubu, yaklaşımı, kişiye özel tedavi yoluna gitmesi gerçekten çok hoşuma gitti
Kuzum 49bin ücret verdi, ilaçlar da 30 küsür tutuyor zaten aşağı yukarı.. sağlık olsun dedik bileklerimizi sıvadık.. şimdi başlamıyorum ya önümüzdeki ay ya da Aralık'ta ama Aralık'a kadar 49 bine zam gelse de ben bundan faydalanabilecekmişimAyy canim canim oncelikle cok cok mutlu oldum icine sinmesine ve kafanda her seyin güzelce oturmus olmasina
Iste boyle bir doktor olursa insan basari saglasa da saglamasa da diyor ki denedim doktorum da iyi icim rahat deriz, insallah dilerim senin guzelce ilerler saglikla sonuclanir :) beni haberdar et lutfen.
Ücretileri nasildi peki, cok mu?
Evet simdi baslamadigini biliyorum canim daha iyi hazir olmus olursun, zaten rezervde de iyi bir hoca hadi bakalim yolun acik aydinlik olsun canimKuzum 49bin ücret verdi, ilaçlar da 30 küsür tutuyor zaten aşağı yukarı.. sağlık olsun dedik bileklerimizi sıvadık.. şimdi başlamıyorum ya önümüzdeki ay ya da Aralık'ta ama Aralık'a kadar 49 bine zam gelse de ben bundan faydalanabilecekmişim
Valla gülüm heyecanlı mı gergin mi yoksa stresli mi inan çözemiyorum.. pzt hsg çektireceğim onun stresi bastı anestezili çektireceğim ama yine de kötü tecrübeler yaşayanlar da olduğu için biraz stresliyim, anestezili çektireceğim şans dile banaEvet simdi baslamadigini biliyorum canim daha iyi hazir olmus olursun, zaten rezervde de iyi bir hoca hadi bakalim yolun acik aydinlik olsun canim
Onden fiyatta anlasman cok iyi olmus bence de ayy cok guzel bir surec bence heyecanli :)
Sana bir sey diyeyim mi canim bu yol cok zor mesakatli kabul ediyorum ama cok guzel cok heyecanli bence boyle bakmaliyiz yani normal yoldan gibi dusunelim, nasil duusnursek oyle gider ve guzel dusunelim guzel olsun enerjini koru gunluk yaz sana iyi gelecek her seyi yap cok iyi gelecektirValla gülüm heyecanlı mı gergin mi yoksa stresli mi inan çözemiyorum.. pzt hsg çektireceğim onun stresi bastı anestezili çektireceğim ama yine de kötü tecrübeler yaşayanlar da olduğu için biraz stresliyim, anestezili çektireceğim şans dile banasen ne yaptın kuzum nasıl gidiyor
Dualarım seninle canımın içiiSana bir sey diyeyim mi canim bu yol cok zor mesakatli kabul ediyorum ama cok guzel cok heyecanli bence boyle bakmaliyiz yani normal yoldan gibi dusunelim, nasil duusnursek oyle gider ve guzel dusunelim guzel olsun enerjini koru gunluk yaz sana iyi gelecek her seyi yap cok iyi gelecektir
Hsg icin de sana deneyimimi soyleyeyim, bu ayin 6 da yaptirdim daha once korkunc bir deneyimim olmustu yurtdisinda cektirmistim iki tüpte kapaliydi ama bu kez cevat hoca da çektirdim aneztesiz hic aci yoktu 10 dk surdu ve ô esnada sol acildi cok sukur ama sag acilmaz ameliyat ettirme kendini sakin dedi Allah ondan razi olsun hep dualarimda olacak bende buradaki yorumlardan bulup gitmistim iyi ki gitmistim canim butun kalbimle oneririm.
Bende bu ay hsg çektirdim ve prp yaptirmistim simdi bekliyorum insallah dogalliginda olur olmasi için doktor birkac ay bekleyelim dedi
Ayy kurban olurum ne guzel dilekler bunlarDualarım seninle canımın içiiinnşallah enn güzel haberlerini alırız beraber seviniriz arkadaşım benim doğru söylüyorsun o yönden bakıyorum ben de baş gelen çekilir yapacak bir şey yok artık.. sonu çocuğumuza kavuşturacak bizi nasılsa dualarımdasın sen de benim bundan sonra, inşallah normal yollardan olur kuzum benim hiç gerek kalmaz bunlara
İnnnnşallah kuzum beniiim Allah duysun sesimiziAyy kurban olurum ne guzel dilekler bunlarcok ama cok tesekkur ederim Allah duysun sesini ve butun kalbimle senin icin en kisa zamanda saglikla neseyle bebisin kavusmani diliyorum
Allah buyuktur dogal olsa keske ve inan bana canimin ici oyle guzel mucizeler var ki belki bizi de bulur ve yazariz buraya ve birbirimize
Beşiktaş otojinemed hastanesi doktor Ziya ÇebiARKADAŞLAR DR ÖNERİSİ YAPACAK OLAN YOK MU?
Kibrisda tüp bebek tedavisine başladınız mıçok doğru söylüyorsunuz.. Allah'ın vermeye gönlü varsa veriyor bir şekilde.. inanın Kıbrıs da planlarım arasında, bilemedim ikinci etapta İstanbul olsun diye düşündük eşimle ama masaya yatırmakta fayda var sanırım tekrar..
Canım kibrisda hangi doktora gittimizçok doğru söylüyorsunuz.. Allah'ın vermeye gönlü varsa veriyor bir şekilde.. inanın Kıbrıs da planlarım arasında, bilemedim ikinci etapta İstanbul olsun diye düşündük eşimle ama masaya yatırmakta fayda var sanırım tekrar..
Canım bende kibrisda tüp Bebek yaptırmayı düşünüyorum eşim istedi Kıbrıs'ı hangi hastane ddoktor kbmazsaniz souleBaşlığı görünce yazmak istedim 28 yaşındayım ve helak oldum ağlamaktan diye de yazmışsınız bak kardeşim amh değerim 0.8 sayısız tedavi gördüm 9 kez kendi yumurtalarım ile tüp bebek denedim İzmir İstanbul Konya gibi yerlerde de denedim nasip kısmet olmadı yaşım 41 ve çevremdekilerin de tavsiyesi üzerine Kıbrısı denedim yumurta denosyonu ile ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım nacizene fikrim ve tavsiyem Kıbrısı denemeyi düşündünüz mü hiç ben hep soğuk baktım ama eşim istediği için denedim ve oldu ama düşük yaptım burdaki tedaviler göre biraz daha pahalı Kıbrıs nasip olunca oluyor kendinizi yıpratmayın daha 28 yaşındasın 10 uncu tüp bebekte tuttu benim kıbrısta ama malesef kaybettim düşükle bu işler gerçekten nasip işi helak ta olsan kendini yerden yere de çarpsan Allah vermedikten sonra olmuyor ben evlat edinme yede başvurdum bekleyeceğim evladımı sana bir abla tavsiyesi sağlığını bozma yıpratma kendini gerçekten herşey olacağına varıyor panik atak oldum hayata zaman zaman küstüm ama hiç isyan etmedim.. Allaha sığındım vardır bir bildiği..
Ben henüz tedaviye başlamadım başlayacağım benimde amh düşük yaş 24 amh 0.39 oznur Dündar akına gidiyorum suanKızlar merhaba.. psikolojik olarak en dipte ağlamaktan helak olmuş şekilde yine buraya yazıp sığınıyorum.. belki böyle olan kardeşlerim vardır diye. Adana Acıbadem'de gördüğüm tedavide 6.gün dahi embriyomuz istenilen seviyeye gelmediğinden koskoca tedavim iptal oldu. Transfer bile olamadan tüm umutlarım tükendi.. zaten amh 0,23 diye tedavi görüyordum.. şimdi size sorum, normalde İstanbul'da yaşıyorum, ikinciye kısmetse orada başlayacağım. Nereyi önerirsiniz? Aret Kamar'ı çok duydum, güvenilir mi? Ve başka kimleri önerirsiniz.. size çok ihtiyacım var
Hangi vitaminleri kullandınız acaba sigara için birde transfer sonrası ve hamilelikte de içmeye devam ettiniz miCanım benim sakın psikolojini bozma benim ahm 0.50 yaşım 34 ve 10 yıllık sigara ve alkol geçmişim var çokta sağlıklı beslendiğim söylenemez bende İstanbul Acıbadem de tedavi gördüm öyle yedigime içtiğimede tedavi boyunca dikkat etmedim hatta sigaraya da devam ettim fakat doktorum özel vitamin takviyeleri uyguladı kimisi ağızdan kimisi damardan pozıtıf ı gördüm
Hem laboratuvar hem dr olarak acıbadem maslaktan çok memnun kaldım. Drum Yigit Çakıroğlu’ydu Bülent Traş ile birlikte çalışıyor. Hem insani yönü hem profesyonelliği çok iyiKızlar merhaba.. psikolojik olarak en dipte ağlamaktan helak olmuş şekilde yine buraya yazıp sığınıyorum.. belki böyle olan kardeşlerim vardır diye. Adana Acıbadem'de gördüğüm tedavide 6.gün dahi embriyomuz istenilen seviyeye gelmediğinden koskoca tedavim iptal oldu. Transfer bile olamadan tüm umutlarım tükendi.. zaten amh 0,23 diye tedavi görüyordum.. şimdi size sorum, normalde İstanbul'da yaşıyorum, ikinciye kısmetse orada başlayacağım. Nereyi önerirsiniz? Aret Kamar'ı çok duydum, güvenilir mi? Ve başka kimleri önerirsiniz.. size çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?