Transfer bile olamadım..

İğneyle değil de hapla büyütüyor yumurtaları . Hacamat Peygamber efendimizin sünneti .
Kayseri -Mustafa Taş aklıma geldi çok övülüyor
Aret Kamer de düşünebilirsin tecrübem yok ama araştır
Mustafa tas a nijeryadan bile.gelen var.benim iki arkadasimda gitmisti

Ben 9. Defa tüp bebek yapan birisi olarak cevap vereyim
Gittiğim her hastane nerdeyse aynı işlemi uyguladı.
Almanya da yaşıyorum.
Sonra Türkiye ye gidelim dedik maddi olarak bize daha kolay olur diye.
Hic öyle büyük ve tanıdık hastaneye bakmadim.
Benim için önemli olan bu işlemde rahat olmamdı.
Eşim konya li. Araştırdım konya novafertil kafama yattı. Hocam Fuat Ali.
Gittik ve bebegimize kavuştuk. Farklı birsey yapıldı mı?
Aslında hayır. Dünya nin neresine giderseniz gidin prosedür aynı işliyor.
Ama cok iyi bir merkez. Cok sevecen cok güler yüzlüler. O yüzden kendimi daha rahat his ettim.
Simdi doktor sizi arayıp ne diyecek. Malesef olmadi diyecek.
Siz pes etmeyeceksiniz. Sağlıklı beslenip yola devam edeceksiniz. Bizim 10 yıl sürdü. Ama sonrasında rabbim bize ikinci hediye verdi. Iki kızım var. Ikinci öyle kendiliğinden geldi.
Bizde Fuat Ali' hocaya gidiyoruz ve bizi dinledi güzel güzel konuştu 15 dk kadar konuştuk içimize sindi inşallah bende ilk önce rabbimin izniyle sonra Fuat Ali hocamin vesilesiyle hamile kalırım ilk tüp bebekte benim 6cmlik kistim çıktı onun için ilaç verdi bir ay sonra kontrolüm var geçer dedi ama bakalım inşallah geçer

Hangi vitaminleri kullandınız acaba sigara için birde transfer sonrası ve hamilelikte de içmeye devam ettiniz mi
Benim söyle oldu sigara alkol geçmişim var tedavim başladı yumurtalarım toplandı embryo oldu transfer edildi ilki negatif oldu 2. Si kimyasal oldu doktor çok şaşırdı nasıl olmaz vs derken eşim doktora sigara ve alkol tükettiğimi söyledi bu sefer doktor tutunmamaları buna yordu 0 dan başlayacağız tedaviye dedi ve 1 a4 kağıdı kadar vitamin yazdı içinde Kuenzim q10 falan vardı onlardan ayrı birde glutatyon vitamin takviyesi verdi damardan kullandırdı ama o ara ben sigara içmeye devam ettim bırakamadım sonra bu vitaminler sonunda tekrar yumurta topladı aynı önceki sayı ile aynı yumurta çıktı bunların kalitesi de önceki toplananlar ile aynı idi sonra transfer oldu o ana kadar sigara içmeye devam ettim ilk transfer sonucu pozıtıf geldi (transferden sonra içmedim) akabinde kese görüldü kalp atışı duyuldu aylar geçti tekmelerini hissetmeye başlayınca tekrar sigaraya başladım doğuma kadar da içtim gecen hafta da doğurdum şükür 🙏

Benim söyle oldu sigara alkol geçmişim var tedavim başladı yumurtalarım toplandı embryo oldu transfer edildi ilki negatif oldu 2. Si kimyasal oldu doktor çok şaşırdı nasıl olmaz vs derken eşim doktora sigara ve alkol tükettiğimi söyledi bu sefer doktor tutunmamaları buna yordu 0 dan başlayacağız tedaviye dedi ve 1 a4 kağıdı kadar vitamin yazdı içinde Kuenzim q10 falan vardı onlardan ayrı birde glutatyon vitamin takviyesi verdi damardan kullandırdı ama o ara ben sigara içmeye devam ettim bırakamadım sonra bu vitaminler sonunda tekrar yumurta topladı aynı önceki sayı ile aynı yumurta çıktı bunların kalitesi de önceki toplananlar ile aynı idi sonra transfer oldu o ana kadar sigara içmeye devam ettim ilk transfer sonucu pozıtıf geldi (transferden sonra içmedim) akabinde kese görüldü kalp atışı duyuldu aylar geçti tekmelerini hissetmeye başlayınca tekrar sigaraya başladım doğuma kadar da içtim gecen hafta da doğurdum şükür 🙏
Sağlıkla büyütün inşallah çok sevindim darısı tüm isteyenlere olsun teşekkür ederim cevabınız için 💞💞

Bizde Fuat Ali' hocaya gidiyoruz ve bizi dinledi güzel güzel konuştu 15 dk kadar konuştuk içimize sindi inşallah bende ilk önce rabbimin izniyle sonra Fuat Ali hocamin vesilesiyle hamile kalırım ilk tüp bebekte benim 6cmlik kistim çıktı onun için ilaç verdi bir ay sonra kontrolüm var geçer dedi ama bakalım inşallah geçer
Cok geçmiş olsun. Moralinizi yüksek tutun. Siz yeterki süphe etmeyin.
Ben sevdim merkezi, calisanlari, doktorumu.

Kızlar merhaba.. psikolojik olarak en dipte ağlamaktan helak olmuş şekilde yine buraya yazıp sığınıyorum.. belki böyle olan kardeşlerim vardır diye. Adana Acıbadem'de gördüğüm tedavide 6.gün dahi embriyomuz istenilen seviyeye gelmediğinden koskoca tedavim iptal oldu. Transfer bile olamadan tüm umutlarım tükendi.. zaten amh 0,23 diye tedavi görüyordum.. şimdi size sorum, normalde İstanbul'da yaşıyorum, ikinciye kısmetse orada başlayacağım. Nereyi önerirsiniz? Aret Kamar'ı çok duydum, güvenilir mi? Ve başka kimleri önerirsiniz.. size çok ihtiyacım var

Mutlaka Dr Soner Düzgünerle görüşmeni tavsiye ediyorum. Bende bu ayki adetimde başlayacağım tedaviye. Aşırı ilgili ve herşeye hakim bi doktor. 7/24 her türlü ilgileniyor.
Daha önce memorial şişlide görevliymiş. Şimdi kendi muayenehanesine bakıyor.

Canım benim sakın psikolojini bozma benim ahm 0.50 yaşım 34 ve 10 yıllık sigara ve alkol geçmişim var çokta sağlıklı beslendiğim söylenemez bende İstanbul Acıbadem de tedavi gördüm öyle yedigime içtiğimede tedavi boyunca dikkat etmedim hatta sigaraya da devam ettim fakat doktorum özel vitamin takviyeleri uyguladı kimisi ağızdan kimisi damardan pozıtıf ı gördüm
Aynı durumdayım hangi vitaminler acaba 🙏

Back
X