Transfer bile olamadım..

Pardon sımdı gördum. Bende tedavıdeyım suan 3. Gun dondurdular bende. Taze transfer cok sağlıklı olmuyor dıye bılıyorum. İğne ve ilaclardan dolayı rahım ıcı yorgun olıyormus. Öyle bi taze transfer oldum tutmamıstı. Suan rahım dınlendırmedeyim
Belki ondan öyle yapmıştır..

Bu arada ist dakı dr lara bende güvenmıyorum. Aslen istanbul luyum. Muğlada oturuyorum... Izmır de basladım tedavıye. Amh degerı bildiğim kadarıyla ay ay degısenlik gosteren bır test degıl. Rezervdekı yumurta sayısının düzenli artıs oranını gösteren bır kan sonucu.
Bu tip tahlıllerde bı ay dusuk cıkıp bi sonraki ay yükselme olmuyo diye biliyorum. Bı arkadas oyle yazmıs buraya ondan acıklama geregı duydum.

Kızlar merhaba.. psikolojik olarak en dipte ağlamaktan helak olmuş şekilde yine buraya yazıp sığınıyorum.. belki böyle olan kardeşlerim vardır diye. Adana Acıbadem'de gördüğüm tedavide 6.gün dahi embriyomuz istenilen seviyeye gelmediğinden koskoca tedavim iptal oldu. Transfer bile olamadan tüm umutlarım tükendi.. zaten amh 0,23 diye tedavi görüyordum.. şimdi size sorum, normalde İstanbul'da yaşıyorum, ikinciye kısmetse orada başlayacağım. Nereyi önerirsiniz? Aret Kamar'ı çok duydum, güvenilir mi? Ve başka kimleri önerirsiniz.. size çok ihtiyacım var
Canım özelde i msj yazdım sana

3.güne erişti kuzum ama dr 5. Günü bekledi 6. Günü de bekleyeceğiz blast olmasını dedi, sonra aradılar ve iptal ettiler.. 3. Günü geçtik yoksa.. bu şekilde de 3.günde transfer olabilir miydii
Canim 3. Gundede transfer oluyo embriyolar ama en iyisi tabikide 5. Gun transferleri doktorun daha iyi bilir tabiki ama 3. Gun embriyosu transfer etmeyi dusunmedi sanirim. 5. Gunu bekleyip niye 6. Gunu beklediler ki benimde 6. Gun embriyolarim vardi tedavi oldugum merkez 6. Gun embriyolarini transfer etmediler bana hep sona sakladilar bizde imhasini istedik sonradan. Yani 3. Gun embriyosu nasil ilk tercih degilse 6. Gunde değil. Bu senin ilk tedavinmiydi ?

Bu benim aklıma çok takıldı, 3.günü geçti 5e ulaşamadı diye transfer yapılmadı, bana blast olmadı dediler. Bu şekilde de 3.gün transferi mümkün müydü? Eğer öyleyse neden yapmadılar
Inanki benimde aklima takildi yine soyluyorum 3. Gun embriyosu nasil ilk tercih degilse , 6. Gun embriyosuda degil. Benimde 2 tane 6. Gun vardi imha ettirdik biz. Nerde tedavi oldun canim labaratuar cok onemli yaa ben dun prof. Dr cem celigin storylerini izledim embriyologla birlikte embriyolari oda inceliyodu cok hosuma gitti.

Inanki benimde aklima takildi yine soyluyorum 3. Gun embriyosu nasil ilk tercih degilse , 6. Gun embriyosuda degil. Benimde 2 tane 6. Gun vardi imha ettirdik biz. Nerde tedavi oldun canim labaratuar cok onemli yaa ben dun prof. Dr cem celigin storylerini izledim embriyologla birlikte embriyolari oda inceliyodu cok hosuma gitti.
Volkan Noyan Acıbadem'de oldum maalesef ve maalesef ki.. cem çelik nerede peki sen nereyi önerirsin bana

Bi Arkdaş yazmış görünce bende yazim dedim hacamat yaptırın şifadır Allah’ın izniyle 🌸 tüm tarama 7 bölgeye yaptırın ve ayrıca söyleyin bebek istediğinizi rahim bölgesine 1 2 kupa fazladan atsın inşaAllah

Volkan Noyan Acıbadem'de oldum maalesef ve maalesef ki.. cem çelik nerede peki sen nereyi önerirsin bana
Ben kesinlikle cem celigi oneririm instagram hesabina baksana bi prof. Dr cem celik yaz cikiyo. Kendisi bruksel tup bebek merkezinde istanbulda. 13 yildir buyumeyen yumurtalarimi buyulttu rahmim T seklindeydi erson aksu duzeltemedi oda fenomen bi doktor cem celik duzeltti. Rabbim ondan razi olsun. En azindan bi on gorusme yap bence. Labaratuvar cok cok onemli tedavide.

Ben kesinlikle cem celigi oneririm instagram hesabina baksana bi prof. Dr cem celik yaz cikiyo. Kendisi bruksel tup bebek merkezinde istanbulda. 13 yildir buyumeyen yumurtalarimi buyulttu rahmim T seklindeydi erson aksu duzeltemedi oda fenomen bi doktor cem celik duzeltti. Rabbim ondan razi olsun. En azindan bi on gorusme yap bence. Labaratuvar cok cok onemli tedavide.
Bakayım kuzum hemen, bir de birini daha duydum Volkan Turan onun hakkında bir duyumun var mı

Kimsenin yazmayası tuttu resmen tecrübeli kimse yazmıyor sinirlendim vallahi. Çok teşekkür ederim kuzum ben bakayım bir tekrar bu adama
Ben 9. Defa tüp bebek yapan birisi olarak cevap vereyim
Gittiğim her hastane nerdeyse aynı işlemi uyguladı.
Almanya da yaşıyorum.
Sonra Türkiye ye gidelim dedik maddi olarak bize daha kolay olur diye.
Hic öyle büyük ve tanıdık hastaneye bakmadim.
Benim için önemli olan bu işlemde rahat olmamdı.
Eşim konya li. Araştırdım konya novafertil kafama yattı. Hocam Fuat Ali.
Gittik ve bebegimize kavuştuk. Farklı birsey yapıldı mı?
Aslında hayır. Dünya nin neresine giderseniz gidin prosedür aynı işliyor.
Ama cok iyi bir merkez. Cok sevecen cok güler yüzlüler. O yüzden kendimi daha rahat his ettim.
Simdi doktor sizi arayıp ne diyecek. Malesef olmadi diyecek.
Siz pes etmeyeceksiniz. Sağlıklı beslenip yola devam edeceksiniz. Bizim 10 yıl sürdü. Ama sonrasında rabbim bize ikinci hediye verdi. Iki kızım var. Ikinci öyle kendiliğinden geldi.

Ben 9. Defa tüp bebek yapan birisi olarak cevap vereyim
Gittiğim her hastane nerdeyse aynı işlemi uyguladı.
Almanya da yaşıyorum.
Sonra Türkiye ye gidelim dedik maddi olarak bize daha kolay olur diye.
Hic öyle büyük ve tanıdık hastaneye bakmadim.
Benim için önemli olan bu işlemde rahat olmamdı.
Eşim konya li. Araştırdım konya novafertil kafama yattı. Hocam Fuat Ali.
Gittik ve bebegimize kavuştuk. Farklı birsey yapıldı mı?
Aslında hayır. Dünya nin neresine giderseniz gidin prosedür aynı işliyor.
Ama cok iyi bir merkez. Cok sevecen cok güler yüzlüler. O yüzden kendimi daha rahat his ettim.
Simdi doktor sizi arayıp ne diyecek. Malesef olmadi diyecek.
Siz pes etmeyeceksiniz. Sağlıklı beslenip yola devam edeceksiniz. Bizim 10 yıl sürdü. Ama sonrasında rabbim bize ikinci hediye verdi. Iki kızım var. Ikinci öyle kendiliğinden geldi.
Canımsınn ne güzel yazmışsın.. Allah seni mucizelerine bağışlasın💕 inşallah bir gün ben de yazabilirim böyle başkasına umut olabilirim.. doğru söylüyorsun kesinlikle hep aynı prosedür maalesef önemli olan sadece rahat hissetmek

Canımsınn ne güzel yazmışsın.. Allah seni mucizelerine bağışlasın💕 inşallah bir gün ben de yazabilirim böyle başkasına umut olabilirim.. doğru söylüyorsun kesinlikle hep aynı prosedür maalesef önemli olan sadece rahat hissetmek
Eminim ki Allahin izni ile yazacaksin.
Yeterki siz buna süphe etmeden inanin.
5 yıl önce ben de sizin gibi acaba ben de birgün anne olurmuyum diyordum..
Sizin yasiniz da da genc. Hic stres yapmayin. Benim ikinci kizim 39 yasinda oldu simdi bir yasinda.

Eminim ki Allahin izni ile yazacaksin.
Yeterki siz buna süphe etmeden inanin.
5 yıl önce ben de sizin gibi acaba ben de birgün anne olurmuyum diyordum..
Sizin yasiniz da da genc. Hic stres yapmayin. Benim ikinci kizim 39 yasinda oldu simdi bir yasinda.
Allah'ım bağışlasın canım beniim, inşallah benim hikayemin sonunda çocuklarımı kucağıma alabilirim..

Volkan bey başarılı bir hekim aslında cok yakın iki tanıdığımda volkan beyle hamile kaldı. embriyoya olur gözüyle bakmadan transfer etmiyor kolay kolay ve hatta tanıdığımın ilk Yumurta toplamada 1 tane 5. Gün embriyosu oldu tekrar tekrarlattı tedaviyi 2. Yumurta toplamada 3 tane 5. Gün embriyosu oldu ve 3 ay bekletti transfer etmedi rahimi tamamen hazır görmeden transferde yapmadı . 3. Gün embriyosunu transfer etmek isteyen doktora asla güvenmeyin zatenbaşarısız oluyor %90 boş yere yorulmuş olursunuz. Tüp bebek mevzusu çok ayrıntılı ve emek isteyen bir yolculuk size tavsiyem araştırın çok okuyun . Rabbim hayırlı şekilde kucağınızı doldursun .

Back
X