Transfer bile olamadım..

İğneyle değil de hapla büyütüyor yumurtaları . Hacamat Peygamber efendimizin sünneti .
Kayseri -Mustafa Taş aklıma geldi çok övülüyor
Aret Kamer de düşünebilirsin tecrübem yok ama araştır
Mustafa tas a nijeryadan bile.gelen var.benim iki arkadasimda gitmisti

Bizde Fuat Ali' hocaya gidiyoruz ve bizi dinledi güzel güzel konuştu 15 dk kadar konuştuk içimize sindi inşallah bende ilk önce rabbimin izniyle sonra Fuat Ali hocamin vesilesiyle hamile kalırım ilk tüp bebekte benim 6cmlik kistim çıktı onun için ilaç verdi bir ay sonra kontrolüm var geçer dedi ama bakalım inşallah geçer

Hangi vitaminleri kullandınız acaba sigara için birde transfer sonrası ve hamilelikte de içmeye devam ettiniz mi
Benim söyle oldu sigara alkol geçmişim var tedavim başladı yumurtalarım toplandı embryo oldu transfer edildi ilki negatif oldu 2. Si kimyasal oldu doktor çok şaşırdı nasıl olmaz vs derken eşim doktora sigara ve alkol tükettiğimi söyledi bu sefer doktor tutunmamaları buna yordu 0 dan başlayacağız tedaviye dedi ve 1 a4 kağıdı kadar vitamin yazdı içinde Kuenzim q10 falan vardı onlardan ayrı birde glutatyon vitamin takviyesi verdi damardan kullandırdı ama o ara ben sigara içmeye devam ettim bırakamadım sonra bu vitaminler sonunda tekrar yumurta topladı aynı önceki sayı ile aynı yumurta çıktı bunların kalitesi de önceki toplananlar ile aynı idi sonra transfer oldu o ana kadar sigara içmeye devam ettim ilk transfer sonucu pozıtıf geldi (transferden sonra içmedim) akabinde kese görüldü kalp atışı duyuldu aylar geçti tekmelerini hissetmeye başlayınca tekrar sigaraya başladım doğuma kadar da içtim gecen hafta da doğurdum şükür

Sağlıkla büyütün inşallah çok sevindim darısı tüm isteyenlere olsun teşekkür ederim cevabınız için

Cok geçmiş olsun. Moralinizi yüksek tutun. Siz yeterki süphe etmeyin.
Ben sevdim merkezi, calisanlari, doktorumu.

Mutlaka Dr Soner Düzgünerle görüşmeni tavsiye ediyorum. Bende bu ayki adetimde başlayacağım tedaviye. Aşırı ilgili ve herşeye hakim bi doktor. 7/24 her türlü ilgileniyor.
Daha önce memorial şişlide görevliymiş. Şimdi kendi muayenehanesine bakıyor.

Aynı durumdayım hangi vitaminler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…