Cuma mı transfer oldunuz ? Ben de cuma transfer oldumGünaydın benimde 4 ekim test günüm bendede hep kramplar ağrılar oldu sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı üzüldüm ama kan testini bekliycem
Benim de çarş transfer oldum çokça kasık ağrım var test yapamadım bi türlü 4.gün yaptım çıkmadı tabi ki bugün 6.günGünaydın benimde 4 ekim test günüm bendede hep kramplar ağrılar oldu sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı üzüldüm ama kan testini bekliycem
Merhaba 605 cıktı dünMerhaba , test sonucun ne cikti merak ettim
25 eylül çarşamba transfer oldum. Transfer gününü sayarsak 7. Günüm saymazsak 6. günüm canımKuzum bugün kaçıncı günün. Test gününe kadar hep umut var.
Yok canım ayın 25 inde çarşamba günü oldumCuma mı transfer oldunuz ? Ben de cuma transfer oldum
O zaman test için erkenmiş. 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar dene.25 eylül çarşamba transfer oldum. Transfer gününü sayarsak 7. Günüm saymazsak 6. günüm canım
Aminnn çok şükür sağlıcakla kucağına almak nasip olsun canımMerhaba 605 cıktı dünAllah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah isteyen herkeseAminnn çok şükür sağlıcakla kucağına almak nasip olsun canım
Aynıymış günlerimizYok canım ayın 25 inde çarşamba günü oldum
Benim gibi moralini bozup sadece sonuca takılacaksan bence yapma canımBenim de çarş transfer oldum çokça kasık ağrım var test yapamadım bi türlü 4.gün yaptım çıkmadı tabi ki bugün 6.günşimdi su içmiyorum bi iki saat deniycem bakalım çıkarsa hayırlısı inşallah
Senin kaçıncı gün embriyosu canım 3. Günse ondan 12 gün demiş olabilir benimki 5. Gün transferiydiAynıymış günlerimizhakkımızda hayırlı bana test günü 6 sı dedi meselaa
Kızlar bende dün transfer oldum çok heyecanlanıyorum kalbim aklıma geldikçe çıkacak gibi atıyor sizler nasılsınız bu süreci beraber atlatsak olmaz mı yaa
2 günlük rapor aldım cnm perşembe günü işe döneceğim ama işim masa başında suanlık evde durmak sanki insanın kafasını daha çok yoruyor birde galiba 3 gün içinde tutunma oluyormuş heralde değil mi cnm sende durumlar nedirçok yeni daha dinlenmeye bakın sağlıkla tutunsun inşallah
Yok canımcjm 5. Gün benimdeSenin kaçıncı gün embriyosu canım 3. Günse ondan 12 gün demiş olabilir benimki 5. Gün transferiydi
Ananas hergün birer dilim bir de avokado öneriolar genelde2 günlük rapor aldım cnm perşembe günü işe döneceğim ama işim masa başında suanlık evde durmak sanki insanın kafasını daha çok yoruyor birde galiba 3 gün içinde tutunma oluyormuş heralde değil mi cnm sende durumlar nedir
Ay canım benim suan tam kaçıncı günün transferden beri belirtin var mıAnanas hergün birer dilim bir de avokado öneriolar geneldetabi çalışmak daha iyi kafa dolu en azından evet bende ilk 48-72 saat die biliorum. Ben de gün bekliyorum işte cumartesi test vercem kan için bugun yarın idrar testi yaparım artık
Yani insan üzülüyodur tabi ki ama kaçış yok illa ki öğrencez ya olumlu ya olumsuzBenim gibi moralini bozup sadece sonuca takılacaksan bence yapma canım