3. Gün cıkması imkansız diye yapmadımEvde test yaptınız mı
5.gün embriyosu bile 6 gün çok silik çıktı. 3.günde daha yeni yerleşiyo varsa bile çıkmaz.3. Gün cıkması imkansız diye yapmadım
605 cıktıSağlık ocağında mı verdınız ? Ben önce kı transferımde orda vermıstım beklemekten daha çok stres olmuştum saat 4 te çıkmıştı . Bu kez acile verecegım
Oyy maşallah canım tebrik ederim gözünüz aydın olsun çok sevındım605 cıktı
2 günde 1 promester iğnem var.Bende iki gün yattım. 3. Gün iğne ıcın mecbur çıktım. Ara sıra markete vs çıkıyorum tek başımayım ben. Arkadaşın dedgı gıbı sağlıklı beslendım su çok tukettım. Sizler iğne vurunuyor musunuz kızlar veya başka bir ilaç kullanıyor musunuz. Benım adet öncesi kalbim ağrır valla yıne ağrımaya başladı umarım gelmez ya
Çok sevindim kuzum. Değerin baya yüksek çıkmış. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah. Güzel haberler için darısı bizim başımıza.605 cıktı
İnşalllaaah darısı her isteyeneOyy maşallah canım tebrik ederim gözünüz aydın olsun çok sevındım
Yaa inşallaah her isteyene nasip olsunÇok sevindim kuzum. Değerin baya yüksek çıkmış. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah. Güzel haberler için darısı bizim başımıza.
Amin inşaallah canımYaa inşallaah her isteyene nasip olsun
Ayyy hadi haberlerİlk 2 gün yattım. 3. Gün sonrası dikkatli olmak koşuluyla normal hayatına döndüm. Birde 3.gün itibariyle her gün 20-30 dakka yürüyüş yapıyorum. Bol su içiyorum. Sağlıklı beslenip avokado yiyorum. Yarın test günüm.
İğne fitil estrofem kan sulandırıcı ne ararsan varBende iki gün yattım. 3. Gün iğne ıcın mecbur çıktım. Ara sıra markete vs çıkıyorum tek başımayım ben. Arkadaşın dedgı gıbı sağlıklı beslendım su çok tukettım. Sizler iğne vurunuyor musunuz kızlar veya başka bir ilaç kullanıyor musunuz. Benım adet öncesi kalbim ağrır valla yıne ağrımaya başladı umarım gelmez ya
Ayy teşekkür ederiz canım teyzelerimiz darısı her isteyenmaşallahgözünüz aydın
Bana bu kez estrofem ve kan sulandırıcı vermedi her defasında degısıyor tedavı hayırlısıİğne fitil estrofem kan sulandırıcı ne ararsan var