Trambolin ile zayıflama

Merhaba arkadaşlar.. Step tahtalarına bakarken birden trambolinle karşılaştım.. Hem eğlenceli.. Dün sipariş ettim inşallah ulaşınca ben de trambolinciyim.. Fazla kilolar için sipariş ettim. İnşallah zayıflatır.

Güzel olur benim için aldım ama daha bi hafta bile kullanmak nasip olmadı spor şart.
Trambolin bi işe yarasın artık

Güzel olur benim için aldım ama daha bi hafta bile kullanmak nasip olmadı spor şart.
Trambolin bi işe yarasın artık
benim liste hastaligim var hedefde aksama dogru yazar.. 3 kisi bir basliyalim yarin ölcülerinizide alin Kalca en kalin Nokta ve üst bacak en kalin kisim. Hadi bakalim iyi oldu bu bak... benim yaris atesimi körüklediniz

ay ben yeni gördüm
başlayalım beybisi bende bacaklarıma taktım bu ara 3 5 kilo verdik ya

benim liste hastaligim var hedefde aksama dogru yazar.. 3 kisi bir basliyalim yarin ölcülerinizide alin Kalca en kalin Nokta ve üst bacak en kalin kisim. Hadi bakalim iyi oldu bu bak... benim yaris atesimi körüklediniz

ama ben yeni gördüm bu akşam başlasak olur dimi listeyi im hazırlıcakk

ay ben yeni gördüm
başlayalım beybisi bende bacaklarıma taktım bu ara 3 5 kilo verdik ya
Kaptanlik yariyor degilmi

kesinliklee
akşam ölcülerimizi alıp başlayabilirz bence
Aynen süper olur ben zaten dün ölcmüstum benimkiler hazir.... 10 da spor salonh randevum var arkadasla ordan önce yapsam trampolini.. Spordan 12 gibi gelir ögle uykusuna yatarim bir topige katildim 40 gün erken uyanmak

Son düzenleme:
bide spor salonu mu diyosun ben zaten zabaan körü kalktıgımdan sorun yok

Zaten 3 kisiyiz ölcülerinizi verirsiniz bir tablo hazirlarim favorilere eklerim her ay sonu yenden ölceriz.. Daha takimin tablosunu yayinlamaliyim

her yerden spor tm madm akşam ölçüp haber veririm sadece ölçülerle mi gitcez yoksa spor saati vs olcak mı

Bu gün basliYcaz cnm zaten.. Yaza fit girelim degilmi..benim problem bölgem bacak ve özellikle kalca.

bnmde bacaklarım kalın bi de totom squat denemek istedim o da daha da kalınlastırır diye korktum e bide rambolinle sporu seviyorum benim için en iyisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…