yok kas kütlenin olusmasi icin cok fazla yapman gerek uzun bir süre boyunca ondan korkmamalisin önemli olan... bol bol esneme hareketleride yapman..misal ballerinin vücüdü cevik olmali... ama bir o kadarda narin...adam 7/24 esniyorbnmde bacaklarım kalın bi de totomsquat denemek istedim o da daha da kalınlastırır diye korktum e bide rambolinle sporu seviyorum benim için en iyisi bu
bizim takimda ölcüm tablosu var bebegimher yerden sportm madm akşam ölçüp haber veririm sadece ölçülerle mi gitcez yoksa spor saati vs olcak mı
yok kas kütlenin olusmasi icin cok fazla yapman gerek uzun bir süre boyunca ondan korkmamalisin önemli olan... bol bol esneme hareketleride yapman..misal ballerinin vücüdü cevik olmali... ama bir o kadarda narin...adam 7/24 esniyorbirde cidden birsey yemiyorlar benim lise sinifimda öyle bir kiz vardi...fizigi aslinda güzeldi... ama pop yoktu birde cok begenmis takiliyordu..bu güzelligine cok gölge vuruyordu
bizim takimda ölcüm tablosu var bebegimtavsiye ederim. kac dk yaptigimizi yazalim.. belki tok/ac karnina onuda belirtelim takip etmesi kolay olur hangisi daha faydaliydi onu anlariz. -Kristal- sende bizimlesin degilmi ölcüleri unutma cnm bugün basliyoruz seni erken uyanma topigindede gördüm... bak hem trampoline hem erken uyanmaya ayni günde basladim Mevlam sonumu hayir eylesin
tutarimda olacagini sanmiyorum.. bakalim bekliyip görecegizerken uyanma topiği ne ola ki bi bakim ben ona
o zaman akşam başlıyoruz ben ölçülerimi yazarım sonra spora başlarım sen listenin ucunu açık tutarsın kuzum katılmak isteyen olursa diye
tutarimda olacagini sanmiyorum.. bakalim bekliyip görecegizbenim hesaba gir son messaglara bak ordan bulursun topigi.
bende bel göbek cok kalin degil iste daha cok alt bölgede bende yaglanma.senin ölçüler kaç benim çok çıkar bak diyim
Ölcüm 03.01.2017
Kalca: 116
Bacak:66
bende bel göbek cok kalin degil iste daha cok alt bölgede bende yaglanma.
en kalın yerlerden ölçtüklerin dimi bunlar.
bnmde belim incecik kum saati gibiyim bacakalrımda ince olsa tam olcakmışım.
bide bu bölgeler zayıflaması en zor bölgelermiş
sen inan, güven brilikte güc dogar degilmi evet en kalin yerler...motivasyonum... var bugün
Bende olculerimi birazdan yazacagimbende bel göbek cok kalin degil iste daha cok alt bölgede bende yaglanma.
Bende olculerimi birazdan yazacagim
Benim gobegim var sadece kalca bacak iyi durumda.
Dun trambolinde 10 dk zıpladim baya yoruyo ve terletiyor
paylassana cnm bak topic hareketli oldukca baskalarinda dikkatini ceker vesile oluruz.canım trambolin egzersizleri diye videolar var onara bak ben onlardan yapıyprm kalp atışlarım aşırı hızlanıyo cok terletiyo
salona gidip geldim sporumu yaptim..trampolinde is cikisi insallah hafif basliycam bugünlük coktandir atlamadim sakata gelmiyelim