Trambolin ile zayıflama

2012 de trambolini almışım.İlk yazılarımı gördüm.O zaman da çok zamanım olmuyordu ama gelip,gidip zıplıyordum.Kesin bir süre söyleyemem ama diyet yapmadan kilo verdiğimi hatırlıyorum.Bugün 10 dakika yaptım ve ter içinde kaldım.İnternette power jump yazın bir sürü video çıkıyor.Müziklede keyifli oluyor. Bşlangıç kilomu yarın tartılıp bildireceğim.Trambolini gelen herkes başlangıç kilosunu yazsın, haftalık bildirim yapalım,ne dersiniz?

Trambolin geldi birkaç deneme yaptim, zevkli fakat cok yorucu. Tombişim diye mi bu kadar zorlandim bilemedim 5 dk dolmadan fena yoruldum haftalik kilo kaydini yapmak fikri cok guzel birbirimizi de desteklemiş oluruz.
Başlangiç kilom 72.
Boy: 165
Hedef : 59

Trambolin geldi birkaç deneme yaptim, zevkli fakat cok yorucu. Tombişim diye mi bu kadar zorlandim bilemedim 5 dk dolmadan fena yoruldum haftalik kilo kaydini yapmak fikri cok guzel birbirimizi de desteklemiş oluruz.
Başlangiç kilom 72.
Boy: 165
Hedef : 59
5 dakikayla başlayıp hergün artıra artıra devam edersen vücudun alışır.Nabız çabuk hızlandığı için beş dakika dayanman noral.Paylaştığım video güzel ve çok yorucu değil.Onunla başla istersen.

Gidip gelip 1-2 şer dakika yaparak alişmaya başladim inşallah faydasi olur, tabi boğazi da tutmak lazim...o kisimi nasil halletcez bilmiyorun sağlik olsun

5 dakikayla başlayıp hergün artıra artıra devam edersen vücudun alışır.Nabız çabuk hızlandığı için beş dakika dayanman noral.Paylaştığım video güzel ve çok yorucu değil.Onunla başla istersen.

senin paylaştığın videodan yaptım dün. 20 dakika yapmışım farkında olmadan.
ama çalışma sırasında adamın bacaklarını çekmek yerine suratı çekmiyorlar mı gıcık oluyorum.
yüzünden bakıp anlayacağım sanki ne yaptığını :KK14:

Gidip gelip 1-2 şer dakika yaparak alişmaya başladim inşallah faydasi olur, tabi boğazi da tutmak lazim...o kisimi nasil halletcez bilmiyorun sağlik olsun
Olur,olur sonuçta hareket edince metabolizma harekete geçiyor.Ben liste hazırlayayım.Haftalık ne yaptığımıza bakalım.

senin paylaştığın videodan yaptım dün. 20 dakika yapmışım farkında olmadan.
ama çalışma sırasında adamın bacaklarını çekmek yerine suratı çekmiyorlar mı gıcık oluyorum.
yüzünden bakıp anlayacağım sanki ne yaptığını :KK14:
Evet öyle bir sıkıntı var ama çok keyifli. Şarkılar da güzel.

Merhaba arkadaslar devam etmeye calisiyorum. Lakin ara vermeden 5 dk zıplayamiyorum acaip yorucu, bir de boynum da benim de hafif ağri oldu. Yormadan zorlamadan yavaş yavaş arttirmak lazim. Bir de daha cok acikiyorum sanki...:KK43:

X