Trafik kazası

Ambulans nasıl krem sürüp gitti ben onu anlamadım hiç öyle bir şey görmedim iç kanama herşey olabilir hastaneye götürmeleri gerekirdi kaldı ki her kazada yaralanma varsa sürücü emniyete alınır karşı tarafta alınır ve ifadeler alınır öyle bırakılır eşiniz neden müdahale etmemiş şikayetçiyiz diye zaten polislerin şikayetçi misiniz diye sormaları gerekirdi eğer tekrar şikayetçi olursanız ifadeye çağırılar. Siz de bu durumunuzda daha ertesi günü burada konu mu açıyorsunuz o da garip doğrusu.

Çok geçmiş olsun siz iyisiniz ya buna şükür. ..ama peşini bırakmayın ...geçen yaz Alanya da kaldığımız otelin otoparkında! Park halindeki aracımiza belediyenin çöp kamyonu çarpmis. ..kasko var nasılsa diye polisler şikayetçi olmayalım diye beni bir kaç ikaz ettiler..benim eşim de dalasmaz mulayimdir; o Karakolu var ya ayağa kaldırdım kime baskı yapıyorsunuz siz diye...belediyenin arabasi sigortasiz çıktı diye !!!bastım yaygarayi adamı yollamis lar evine getirttim bağırıp çağırıp ...Eşim tamam kasko var diyor ben dinlemedim sen çık dışarda bekle istersen dedim mecbur kaldı yanımda! İnan cazgirlikla gordurdum işimi !peşini bırakmayın dava açılıyor zaten takip edin ...geçmiş olsun tekrar .

şuan ben eşimle ayni moddayim. O sakin ben çileden çıkmış durumdayım. Cazgirlik yapmak zorunda kaldım şikayetçi olmak için. Kasko varsa " haaa tamam " mi demek gerekiyor. Bugün bana yarin başkasına. Herkes suçunun bedelini ödesin.

Çok geçmiş olsun, benzer bir olay annemler in başına geldi, annemin alnına dikiş atılmıştı belki ondan kamu davası açıldı karşı tarafa, ama yine düzgün bir ceza çıkmadı, çok geçmiş olsun malesef cezalar caydırıcı değil

Ambulans nasıl krem sürüp gitti ben onu anlamadım hiç öyle bir şey görmedim iç kanama herşey olabilir hastaneye götürmeleri gerekirdi kaldı ki her kazada yaralanma varsa sürücü emniyete alınır karşı tarafta alınır ve ifadeler alınır öyle bırakılır eşiniz neden müdahale etmemiş şikayetçiyiz diye zaten polislerin şikayetçi misiniz diye sormaları gerekirdi eğer tekrar şikayetçi olursanız ifadeye çağırılar. Siz de bu durumunuzda daha ertesi günü burada konu mu açıyorsunuz o da garip doğrusu.

biz olayın şokunu yaşadık diyorum. Ana cadde üzerinde valizlerimizle kaldık diyorum. Ambulans da trafik polisleri de bizimle ilgilenmedi diyorum. Sabah boyun ağrısından zor uyandık diyorum. Karakolda olay çıkararak şikayetçi olabildim diyorum. Şuan yeni yeni olayı idrak ediyorum.

Anormal bi durum varsa o da olayın işleyiş şekli. Bizde hata yok biri bizi yonlendirmeliydi. Eşim de prosedür bu diye sakin kalmaya çalıştı.

Görünürde bir şey olmayabilir de iç kanama da geçirebilirdiniz. Çok geçmiş olsun umarım o şahıs da gerekli cezayı alır. Ehliyete 6 ay el konulması çok komik gerçekten.

Görünürde bir şey olmayabilir de iç kanama da geçirebilirdiniz. Çok geçmiş olsun umarım o şahıs da gerekli cezayı alır. Ehliyete 6 ay el konulması çok komik gerçekten.

ay sinir oluyorum bu işleyişe. Yazıklar olsun diyorum bazen , can güvenliğimiz yok, malımızın kıymeti zaten yok da hakkımız hukukumuz da yok.

Aynısı başıma geldi
Adam arkadan çarpıp kaçtı
Yaralı değilim diye polis şikayetimi almadı
Savcılığa suç duyurusunda bulundum
Ama takipsizlik çıktı
Yani adamın yanına kar kaldı

olay mahalinde şikayetçi olucaktınız neden bıraktınızki adamı saglık kontrolüne gidicektınız rapor tutturucaktınız alkollü oldugu zaten kayıtlara geçicekti birde kamera kaydı bulmaya çalışın işinize çok yarar

olay mahalinde şikayetçi olucaktınız neden bıraktınızki adamı saglık kontrolüne gidicektınız rapor tutturucaktınız alkollü oldugu zaten kayıtlara geçicekti birde kamera kaydı bulmaya çalışın işinize çok yarar

ay biz cidden şoktaydik ya hicbir şey anlamadan ambulans geldi gitti polisler geldi gitti arabaları götürdüler biz p.ç gibi ortada kaldık resmen. Kimse sormadı ki şikayetçi misiniz diye ya da ambulanstaki sağlık görevlileri nasılsınız diye sormadı

şuan ben eşimle ayni moddayim. O sakin ben çileden çıkmış durumdayım. Cazgirlik yapmak zorunda kaldım şikayetçi olmak için. Kasko varsa " haaa tamam " mi demek gerekiyor. Bugün bana yarin başkasına. Herkes suçunun bedelini ödesin.
Aracınızın perte çıkması daha iyi olur aslında. Bekleme süresi olur ama en azından 0 araç alırsınız. Diğer türlü uğraşmak çok güç ve zaman alıcı. Çok geçmiş olsun..

2 sene önce ters dönmüş rögar kapağı yüzünden ciddi bir Kaza yaptım. Aynen dediğiniz gibi polisler geldi, tutanak tutmadan gitmek istedi. Ben zaten şoktaydım. Hemen tanıdığımız vasıtasıyla ilçe emniyet müdürünü aradık ve tutanak tutmak üzere yeniden memur gönderdiler. Dava 2,5 sene sürdü ve 2 ay önce kazandım. Tüm zararımı, avukat ücretimi vs karşı taraf ödedi. Ama bu olaydan sonra adalete güvenim sıfırlandı.

gerekli ceza verilmemiş . Şikayetçi olmak istediğimi söylediğimde bile dalga geçer gibi neden şikayetçi olacaksınız dediler. Kaygı bozukluğum var onu tetikledi diye şikayetçi olabildim. Canıma kast etmiş sayılmamış yaralı olmadığım için. Şaka gibi

Bu şekilde şikayette bulunursanız sizi suçlu çıkarırlar "Abartıyor, psikolojisi bozukmuş zaten" derler. Bu konuyu dillendirmeyin, sağlıklı olan psikolojinizin bozulduğunu, telafiye dair hiçbir şey yapılmadığını; adamın alkollü olduğunu ve kaza sonrası sağlık durumunuzu sorma gereksinimi dahi hissetmediğini, çarpmanın etkisiyle yüzünüzün yaralandığını ve bu durumun iş performansınızı olumsuz etkileyeceğini vb. söyleyerek, avukat bilgisi de alarak şikayette bulunun.

Geçmiş olsun, gelip buluyor işte yolunda gideni bile böyle sorumsuz pislikler.

Kazanın şokuyla sağlıklı dusunememissiniz
Otele gitmek yerine hastaneye gidip rapor almaliydiniz
Trafik memuruna şikayetçiyim demeliydi iz
bunlari yapmadığınız için işiniz çok zor
Ne zaman oldu kaza aracın plakası var değil mi
Gidip hastaneden rapor alıp plakayı şikayet edin
Prosedürü bilmiyorduk kazanın sokundaydik deyin ve şikayetçi olun avukat tütün dava açın
Cezası agirlastirilir

Geçmiş olsun

Ilk olarak gecmis olsun.
2. Olarak 1 yila yakin ambulans hekimligi yapmis biri olarak sunu rahatlikla söyleyebilirim ki buyuk ihtimalle siz kendinize mudahale ettirmediniz. Trafik kazasi gibi adli olaylarda ambulans olay yerine gelmisse ve sizi hastaneye goturmemislerse bunun sebebi sizin reddetmis olmanizdir. Hatta tedaviyi reddediyorum diye imzanizi da almislardir. Ama siz o anda bunun onemini bilmediginiz icin farkinda olmadiniz. Insanlar yanlis anlamasin, ambulans kendi kendine adli olaylari yerinde birakmaz.
3. Olarak da ilk kez alkollu yakalanmanin cezasi 6 ay ehliyete el konulmasidir. Siz kaza anında sikayetci olmadiginiz icin trafik polisleri yapmaları gerekeni yapmislar. Alkollu araba kullanmanin can kaybı yoksa karsiligi budur zaten.
4. Olarak siz tabii ki simdi davaci olabilirsiniz o zaman savciya yansıdığında islemler ilerler ama can kaybi olmadigi icin daha fazla bir sonuc çıkacağını düşünmüyorum. Ama siz yine de dava edin tabii en azindan korkar.
Tekrar gecmis olsun.

çooook büyük geçmiş olsun. ben emniyet kemerini resmen takıntı haline getirmiş biriyim yaşadığım kazadan ötürü. şükür ki takılıymış. umarım dava açarsanız kazanırsınız. insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Sizin esiniz asker degil miydi? Neden kaza aninda mudahale etmedi duruma yada sonrasinda karakolda polislerle gorusmedi?
Cok gecmis olsun , dua edin de araba pert olsun obur turlu cok daha kotu

X