Butun mesajları okudum ayrıca nette bi cok sitede araştırdım kafam iyice karıştı
Oglum 49 günlük. Gündüz uykuları tam bir facia. Sabahtan aksama kadar butun vaktim onu uyutmaya çalışmakla geçiyor. Her uyuttugumda ya yatağa koyar koymaz yada 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Kucakta beşikte ayakta hic bi sekilde sallamayla uyumuyor sadece battaniyeyle sallarsak uyuyor ona da zaten her zaman imkanım yok. Onun dışında memede uyuyor. Ama memeyi de cok düzensiz emiyo. Uyandıktan sonra bi kac kez emiyo iyice doyuyo. Uykusu geldiginde de emecek yeri kalmiyo kavga ediyo memeyle en sonunda kıyameti koparıyor. Baska türlü uyumayı bilmiyo. Yeni yöntemler denemek istiyorum ama buna izin de vermiyo. Surekli ağliyo. Gündüz hic bir is yapamıyorum ve cok yoruluyorum ama en buyuk derdim onun uykusuz kalması
aksam duruma gore değişiyor 9-11 arası uyuyo bi kac defa emmek icin kalkiyo sonra uyuyo bazen bir bir buçuk saat kadar uyanık kalıyo gece ama genelde iyi uyuyo. O da butun gun uyumadigi icin sanırım. Hangi yöntemi nasıl uygulamalıyım bilmiyorum. Onun surekli ağlamasına ve uyanık kalmasına dayanamıyorum