- Konu Sahibi emotionleon
-
Tracy gardas gelsin de benim kolik oglumu yola getirsin alnindan opeyim onu valla cocuk gazliysa ne yapsan fayda etmiyo tracy benim evde 1 saat gecirse bileklerini keser geciceksiniz o isleri :)
bu arada ben hastaneden ciktigim gunun ertesisinde basladim bu yonteme.. her gunumu her saatimi not aldım sapiklar gibi:)) ne kadar kaka yapti, bezi kac kere değişti, kacta uyudu kacta uyandı... abartmıyorum ilk 1 ay ccokkk fena bir donemdi hem benim ona alışmam hemde onun bana alışması açısından.. 40 kı ciktiktan sonra tam rndumanlı oturtmaya basladım rutini.. sadece emek ve sabır... oluyor ugrasıncaa
merhaba,
bende bu kitabı okuyarak bebek buyuten bir aneyim.. Su an oglum 3 aylık ve masallah belli bir duzene sahip.. uyku duzeni olsun, beslenmesi olsun Allah a cok sukur cok buyutulecek bir problemim yok..
genel olarak bir gunumuzden bahsedeyim,
sabah 7,30 civarı uyanma
beslenme 120 cc yada 140 cc arası
oyun oynama (aguuuu vb:) )
8.30 ya da 9.00 arasında da kundaklanma ve pişpişleyerek uyuma
10.30 gibi uyanma
aynı rutin devam
12 yada 12.30 gibi uyuma...
...... bu gun içinde bu aralıklarla devam ediyor..
saat aksam ustu 6 civarından sonra yatma vaktine kadar uyumuyor ( o arada son 20 gundur gereksiz ve sebepsiz bbi aglama mizlanma durumu var onu cozemedim henuz)
8 civarında da uyuyor..
gece 23.30 civarı ruya ogunu ve sabah 5 civaarı uyanma biraz emip tekrar uyuma...
bbizim tum gunumuz boyle geciyor...
gezmeye de gitsem aynı seyi uyguluyorum.. bazen yatma saatini arabada gecirtiyorum aktivite saatinde gezmede oluyorum vs vs.. boyle olunca da bebeğinizi birine emanet ettiğinizde (annenize mesela) o da hengi durumdan sonra ne yapması gerektiğini bilerek ona gore davranıyor...
allah a cok sukur ben bu kitaptan cookk sey ogrendim... kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim..
opuyorrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?