- Konu Sahibi emotionleon
-
Kitabı bende okuyorum ve beğendim. Bazı şeyleri oturttum bazılarını oturtamadim ama denemeye ve okumaya değer bence. Bazı olayları yapmaya kiyamiyoruz bende kiyamiyorum ancak yapabilsek yazarın dediği gibi istediğimiz düzene oturacak. Bnm annemde bizleri yurtdışında buyuttugunde bize bu yöntemlerden kullanmış ve ise yaramış. Yani is, kıyıp kiyamamakta:) sonradan eziyet Çekmektense öncesinde çekip. Rahat etmek daha mantikli:) umarım bnde yapabilirim gece uykusunu düzenlemek için
Bebeginiz kac aylik? Benim daha dogmadi, ilk tecrubem o yuzden kitapta yazilanlari anlayamiyorum.
Once bebegimle tanisip sonra mi okuyup degerlendirmeliyim acep?
2.5 aylık kızımla bende ilk tecrubemi yaşıyorum. Kitapta bebekleri altı haftaya kadar, altı hafta- dört ay arası ve daha büyükleri olmak üzere üçe ayırmış. Ben dört aydan büyükler için olan kısmı atladım şu anda öncelikli kısmı okuyorum bundan sonra okuyacağım. Istersen okumaya basla hastaneden eve geldiğinde en azından neyi nasıl yapacağını bilirsin rutinini oluşturursun. İns uyuyan bi bebek olur:) doğumdan sonra çok rahat okuyamzsin.Allah sagsalim kucağına almayi nasip etsin
Ben de buyukler icin olan kisimlari atladim,kitabin benimle ilgili olan kisimlarini bitirdim. Tekrar bastan basladim. Dedigim gibi bebek bakimini hic bilmedigim icin anlatilanlara yabanciyim.dedigin gibiumarim benimtatli kizim uyur da annesi de kitabi okur :2:
Ben de su an bu kitabi okuyorum, ilk bebegim ve hic birsey bilmiyorum.
Bu guzel paylasim icin konuyu acan kisiye tesekkur ederim. Emek harcamis uzun uzun yazmis, kimi begenmis kimi begenmemis valla ben begendim.
Ben de bu kitapta anlatildigi sekilde uygulama yapacagim ama olur ama olmaz zaman gosterecek :)
umarım uygulayabılırsın ben neler okudum hamılelıgım boyunca ama dogum yaptıktan snra bebek eve geldıktn ve tek başınıza kaldktan snra kıtapta yazılanları hıc uygulayamıosnz 50 gunlk kızım ve cok huysuz ve cok gazlı bır bebek sureklı aglıyor ve kusuyor bırde ustune amıp ıye bısı cıktı kakasında hadı uygula bakalım okuduklarını cocuga cocuk uyusa dıe dua ederken uyudugunda aaaa uyanma saatı geldı deyıp nası uyandırım cocugu hıc kıyamam vallaa zaten cok zor ve azıcık uyuyor o yuzden her bebek farklı dır bence o kıtaplar daha uslu bebekler ıcın yazılmş benım kızım tam bır çılgın cunku :))
umarım uygulayabılırsın ben neler okudum hamılelıgım boyunca ama dogum yaptıktan snra bebek eve geldıktn ve tek başınıza kaldktan snra kıtapta yazılanları hıc uygulayamıosnz 50 gunlk kızım ve cok huysuz ve cok gazlı bır bebek sureklı aglıyor ve kusuyor bırde ustune amıp ıye bısı cıktı kakasında hadı uygula bakalım okuduklarını cocuga cocuk uyusa dıe dua ederken uyudugunda aaaa uyanma saatı geldı deyıp nası uyandırım cocugu hıc kıyamam vallaa zaten cok zor ve azıcık uyuyor o yuzden her bebek farklı dır bence o kıtaplar daha uslu bebekler ıcın yazılmş benım kızım tam bır çılgın cunku :))
ahh ahhh rabbim kolaylıklar versin inşallah bu süreci sıkıntısız atlatırsın
benimde 21 aylık bir kızım var ve benimkide tam çılgındı hala öyle ama şimdi eskiye göre daha iyi diyebilirim
18 ay boyunca ne gece nede gündüz şöyle huzurla uyumadık ne kızım ne de ben
herkes kırkı dolsun geçer dediler kırkı geldi gitti geçmedi
3 aylık olsun dediler olmadı
6 aylık olsunda bak sen dediler
derken 1yaşına girsin dediler ama hiçç biri olmadı
neyseki çok şükür en azından uykular düzeldi ağlamalar azaldı
hareket tam gaz hiç 1 dakika aynı yerde oturduğunu görmedim
Cok gecmis olsun, kucuk bebeklerde amip hic duymamistim.
Tabir-i caizse bekara kari bosamak kolay gelir, bende 1 ay sonra gorecegim :)
walla aynen cnm 40 cıksın duzelır dedıle rbnmkı daha betar sapıttı şuan zombı gıbıyım kontrolumzde vardı cok şukur amıp gecmş ınş bıdahada gelmez cok nalet bışı cunku bnmkız altını alırken elektrk soku verlmş gıbı kıpır kıpır bezın bantını bırı aşagı bırı yukarı yapıştırıorum zaten uykusuzlktan ben bayılcm kız sankı cok duzenlı uyuyomş gıbı hıc uykusu yok wallaa delırıcem sonunda :))
hadı bakalm cnm hyrlısı ınş cok uysal bır bebegn olur yoksa bızım gıbı başlıcn snde amıp ımız gecmş cok sukur bende duymamştm ama bakalm daha neler duyup ogrenıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?