Trabzonda Nişan Albümü?

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Hanimlar merhaba.

O kadar cok heyecanliyim ki simdiden iyice arastirip biligenmek istiyorum.

Trabzonda nerede resim cekilebiliriz yani ablüm yaptirabiliriz?

Fiyatlar ne kadar civaridir?

Lütfen yardimci olabilirmisiniz?

:70:

Son düzenleme:
Malesef. :59: Internetten arastirmaya kalksam tam bir bilgimde yok nereye bakmam gerekiyor neresi iyi yapar neresi kötü yapar. InsaAllah hanim arkadaslardan birisi yardimci olabilir bu konuda. :61:

Konunu içerik nedeniyle Fotoğraf-video bölümüne taşınmıştır bilginize

Hm. Nisanla ilgili oldugu icin dogru bölüme actigimi saniyordum. Tesekkür ederim.

Hanimlar kimse yokmu yahu bi ni$an ablümü yaptiran? Trabzonda olmasa bile fiyat konusunda hic mi bi fikriniz yok? :44:

ben inegölde yaptırdım albüm küçük boydu 150 tl verdim

Aaa sahimi? Ben cok daha fazla bi maktarla hesap yapiyodum. Yani büyük boy olsa dahi 400 500 lirayi gecmez diyebilirmiyiz acaba? :44:

Cevabiniz icin cok tesekkür ederim :71:

yaşadığın yerle alakalı ama
inegölde kuaför foto çok daha uygun
ben birde araştırmıştım en ucuzunu :D

büyüklerde dediğin gibi 500 civarında oluyor

Hmm. Yani ben hic bilmiyorum neresi daha uygundur diye. Bi tek bildigim var oda ankara ve izmit trabzondan daha ucuz. :9: InsaAllah öyledir. Cok fazla pahaliya kacmak istemiyorum ama yinede güzel bir albüm olsun istiyorum.

Peki bisey sorcam sadece kiz ve erkek mi resimlerde var yoksa ailede olabiliyormu?

bizimkinde yalnızca ikimizin resmi vardı
o isteğe bağlı oluyo sanırım

29 gün sonra sevgilinle bulusacaksin ya.. ayni zamanda nisandami olacak :) ay süperr mutluluklar canim:nazar: darisi basima:nazar:

Yok malesef canimcicim nisanimiz yazin olacak Allah nasip ederse. Bu görüsmemizde ablam ve enistemle tanisma olacak. Yani aslinda tanisiyorlarda benim müstakbel esim olarak tanisma olacak iste :61: Az vaktimiz olacak ama birde hasret gidermis olacagiz insaAllah. :69: Allah razi olsun insaAllah darisi basina :71:

Yok malesef canimcicim nisanimiz yazin olacak Allah nasip ederse. Bu görüsmemizde ablam ve enistemle tanisma olacak. Yani aslinda tanisiyorlarda benim müstakbel esim olarak tanisma olacak iste :61: Az vaktimiz olacak ama birde hasret gidermis olacagiz insaAllah. :69: Allah razi olsun insaAllah darisi basina :71:

hm anladim canim, hayirlisi olsun:)

ben trabzon meydanda stüdyo ümitte çektirdim nişan resimlerimi hiç güzel çekmedi fotoğrafçısı elimi kafamdan büyük çekti küçük bir albüm yaptırdım 7 resimlik 130 tl ama düğün için araştırma yaptım inci color trabzonun en iyisi 300 ve 850 arası fiyatlar birde karfo color var bunları tavsiye ederim biz karfoya gidecez galiba fiyatları 300 ile 700 arası

Son düzenleme:
Back