SPERM TESTİNE BAKABİLİRMİSİNİZ

Merhaba, eşim varikosel ameliyatı olalı 1 sene oluyor bu değerlere 1 ürolog 2 kadın doğum doktoru normal dedi, 2 yumurta takibi ve rahim filmi çekindim hala gebelik oluşmadı doktorlar normal dediği için eşimde bir süre tekrar tedaviye yanaşmıyor ama bence hala ileri hareket ve sayı düşük anlayanlar yorum yapabilir mi?
merhaba her hangi bir ilaç veya kür kullanıyormu eşiniz proxeed gerçekten fayda edecegini düşünüyoruz evicap ile desteklesin bunların yanında kürleri ihmal etmesin inşallah şifa olur sizde bende ve bebek bekleyen herkese rabbim nasip etsin

Merhaba, 3 kutu proxed kullandik suan ara verdik 2 haftadir da keciboynuzu kuru yapiyoruz bir kac ay boyle deneyecegiz sonra asilama denemeyi dusunuyoruz. Amin insallah dualarimizin kabul olmasi dilegiyle

sizin bu yazınızdan sonra hemen başka bir doktora gittik izmir'de özel bir hastanede hemen varikoselden ameliyata aldılar 3,5 çıktı dediler şimdi bekliyoruz inşallah hayırlı haber alırız ameliyatı 1 ay önce oldu çok teşekkür ederim. dedigniz gibi doktorda bu sonuca nasıl iyi demiş sorun var varikoselin el ile hissedilecek kadar ileri durumda demiş.
Umarım hayırlı haberlerle gelirsin canım. Bizim de morfoloji %1 ve ileri harekette sorun var. Emodex diye bi ilaca başlamıştı eşim. Doktor ister kullan ister kullanma morfoloji yapısal bir sorun dedi eşimde bıraktı ilacı. Ben rahim filmini ağustosta çektirdim. Doğuştan sağ tüpüm yokmuş ve rahmim yarımmış şok olduk tabi. Doktor olmazsa ocakta gelin aşılama yapalım o da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz dedi. Bekliyoruz öyle. Rahim filminden sonra 2. Reglimi de oldum. Tüp bebeğe gideceğiz gibi görünüyor. Açıkçası sana da önerim doktorlar da bu şekilde söyledi hep bize, kürlerden vitaminlerden mucize bekleme. %1 morfoloji çocuk sahibi olmaya engel değil ama olmuyorsa diğer üreme yöntemleriyle desteklemek gerekiyor.

X