How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

trabzon set mi pırlanta set mi ?

neyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
69
10
98
merhaba kızlar, çok kararsız kaldım ya.. bir yandan hem birikim hem eltime de trabzon yapılmış gösteriş diye trabzon daha çok istencek gibime geliyor ama bir yandan da her şey birikim mi takacağım şeyler de olsun hep pırlanta istiyodum pırlanta alayım diyorum kararsızım arkadaşlar da sen sanıyomusun ki büyük taşlı alcaklar küçük alcakları için de güzel durmcak diyo sizler ne diyosunuz ?

merhaba kızlar, çok kararsız kaldım ya.. bir yandan hem birikim hem eltime de trabzon yapılmış gösteriş diye trabzon daha çok istencek gibime geliyor ama bir yandan da her şey birikim mi takacağım şeyler de olsun hep pırlanta istiyodum pırlanta alayım diyorum kararsızım arkadaşlar da sen sanıyomusun ki büyük taşlı alcaklar küçük alcakları için de güzel durmcak diyo sizler ne diyosunuz ?

pırlantayı tek taş set olarak aldırıp trabzon set alabilirsin bir de... ben öyle yaptım tek taşımın takımı küpe ve kolye aldım tek taş nişanda. düğünde de trabzon set takıldı.
pırlantayı günlük kullanıyorum. trabzon seti ne kadar taktın dersen; 2 kına gecesinde taktım o kadar.
bu arada eltine ne yapılmışı boşver. ona bakarsak bana da nişanda pırlanta değil bir bilezikle çeyrek lira kolye takılacaktı eltime ayrılık olmasınmışmış. kv kuş gözü kadar kim ne anlayacak dedi pırlanta için, ama istediğim oydu sonuçta ve oldu.

ya peki trabzonu düğünde istiyorum nişanda pırlanta mı takın dedin yaa ben düğünde bişey takçaklar mı ondan emin değilim o yüzden... zaten söyleyemşyorum da :/

bence ikiside gereksiz..

(iki tane pırlanta kaybetmiş biri olarak:)))

ya peki trabzonu düğünde istiyorum nişanda pırlanta mı takın dedin yaa ben düğünde bişey takçaklar mı ondan emin değilim o yüzden... zaten söyleyemşyorum da :/

aslında sözde istemiştim pırlantayı söz-nişan bir oldu ama :) ya aslında tek zaten alınacağı için set gibi değil de kolyeyle küpe alınmış gibi oldu nişanda.
nişandan sonra sordu düğünü ben de hasır istiyorum dedim. hee bunların karşılığı bilezik 2 tane ince takıldı :KK39: çünkü bilezik sayısı falan söylememiştim ne yapabiliyorsan onu yap demiştim.

Tabiki de trabzon aynı şeye parmak basacağım ama hem yatırım için daha mantıklı satmak istediğinde daha iyi paraya satarsın emin ol,

şimdi canım ikisinin de amacı ve fiyatı ayrı. bu yolları yürümekte olan biri olaraktan konuşuyorum, adamakıllı pırlanta setler 60 binden falan başlıyor. ha halktan birinin zorlanıp alacağı pırlanta setler var 10 bin liradan başlar, onlarda da ne pırlanta görünüyor ne taş küçücük birşey üstünde kaybolur yani pırlanta gibi de durmaz. trabzon takısına gelince çoğu kişinin dediği gibi yatırım amaçlı daha mantıklı ve eğer etrafın da ne dediğini umursuyorsanız takıldığında göz dolduruyor açıkçası.

direkt Trabzon diyorum...
pırlanta küpe, kolye ucu filan daha sonra alırsın.
madem böyle bir imkan var.

Nasil bir sey alacagina bagli. Ben bir pirlanta kolye sordum 70bin dolar.
Düşün artik.

Ben de kullanabileceğim birşey olsun istemiştim bu yüzden nişanda 3lü safirli pırlantalı set takıldı bana, düğünde de kayınvalidemler hasır set taktılar. Yalnız safir set gelinliğin üzerinde küçük çok sade kalacakmış gibi geldi, hasır da salona girerken falan direk gelinliğin üzerinde sarı sarı güzel durmaz diye düşündük bir tane de sırf gelinliğin üzerine takmak için set aldık. Burda siz günlük de kullanılabilecek birşey mi, yoksa gelinliğin üzerine ve diğer düğün derneklere giderken takmak için mi istiyosunuz o önemli.

Back