- Konu Sahibi EU2
- #1.501
canım nerelerdesin sık giremiyonmu özlüyom seni
kız yeşil erik diyip durma valla canım çekiyocokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
şöyle tuzluycan onu kütür kütür yiycn offfffff ağzımın suyu aktıcokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nerelerdesin sık giremiyonmu özlüyom seni
kız yeşil erik diyip durma valla canım çekiyocokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
şöyle tuzluycan onu kütür kütür yiycn offfffff ağzımın suyu aktıcokacimcoook
merhaba arkadaşlar bende bi trabzonluyum...
yeşiltepe canım hoşbulduk sağol...
sende böyle uğrada sık sık canım bize memleketimizden slm gönder olurmu
merhabalar kızlar biraz sorunlar vardı msnde hallettim onları mesajları felan da alamıyodum .yoksa biryerlere gideceğim felan yok .sizleri ve topiği bırakmak olurmu
hoşgeldin esmergüzelimerhaba arkadaşlar bende bi trabzonluyum...
ben msnimede yeşil erik istiyom diye yazdım herkes sorup duruyor hamilemisin diye,gecen hafta giresuna erkek arkadaşıma gittim gezmeye tabi döndüm hemen ,millet diyorki bilenler yani ne iş yeşil erik akannehirkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin esmergüzeli
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nedir bu aralar sendeki bu erik sevdası ozamn?
hoşgeldin esmergüzeli
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nedir bu aralar sendeki bu erik sevdası ozamn?
günaydın kızlar evime yerleştim yomrada kalıyorum buluştuğunuz zaman banada haber verinn öptüm sizi
hoşbulduk sağol nasılsınız arkadaşlar...
uzun bir aradan sonra slm kızlar artık burdayım yinee bağlattık internet sonunda yazışırız konuşuruz bol bol hepinizi çok özledim buluşmalara bensiz gitmeyin sakın opuyorumnanaktan
bende özlemişim seni eftelyam yaa. şükür kavuşturana.
he yaaa buluşalım bigün buluşma arzum depreşti:) (ne demekse artık:teytey:)
ben yokken buluşma olmamalı yaakaydirigubbakcemile3:umursamaz: