- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- Konu Sahibi EU2
- #1.521
heee sen samsunlarda buluş ama:)))
gizli gizli girip bakıyom buluşma düzenliyomuşsunuz:)))
yok be ne buluşması,ben özelden yazacam sana :lepi:konuyla ilgili gerçekleri kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee sen samsunlarda buluş ama:)))
gizli gizli girip bakıyom buluşma düzenliyomuşsunuz:)))
suprensesi umarım iş bulursun nası bir iş arıyosun yoksa çok mu seçici davranıyosun bulunduğun şehirde iş olanakları fazla diye biliyorum ama herşey kısmet tabi.umarım gönlüne göre bir iş bulursun bence fazla canını sıkma herşey hemen olmaz bak diğer tarafdan iyi giden bir ilşkim var diyorsun işinde vakti zamanı gelir elbet
prenses seni kırmak istemedim umarım bana kırılmamışsındır nası bir iş aradığını bilmiyodum iş aramanın ne zor birşey olduğunu bilşrim ben 1 sene hayatımı zindan ettim kendime o yüzden iş stresini belki senden daha iyi biliyorum ben ne mide arısıi, bunalımlara bile girmişdim ama sen beni mazur gör eğer seni kırdıysam ama dediğin gibi kısmette ne varsa o ama umudumu yitirdiğim bir zamanda da iş karşıma çıktı hemde bir sürü o yüzden gerçekden de üzülme allah hayırlı kapılar açar inşeallah
kızlar bı saat belırleyelım barı sıtede buluşalım