Trabzon///61

suprensesi umarım iş bulursun nası bir iş arıyosun yoksa çok mu seçici davranıyosun bulunduğun şehirde iş olanakları fazla diye biliyorum ama herşey kısmet tabi.umarım gönlüne göre bir iş bulursun bence fazla canını sıkma herşey hemen olmaz bak diğer tarafdan iyi giden bir ilşkim var diyorsun işinde vakti zamanı gelir elbet

canım nerelerdesin sen ayol,bide bu yazdıklarına çok güldüm canım 2 aydır nerdeyse temizlik işi dışında heryere her iş için başvurdum ama yok olmadımı olmuyor,ne secici davranması para versinler temizlik bile yaparım iyice sinirlerim gerildi bir mide bulantısı anlatamam doktora gittim bir sürü tahlil herşey normal dedi bide strestenmiş kolaymı hergün,iş aramakta parayla ay sinirlerim bozuk kusura bakma sende böyle yazınca gecencede bir kız arkadaşım şey dedi ben 1 yıl evde oturdum kendimi böyle parçalamadım sanki durumlarımız eşit onunla ay nasıl alındım mafoldumben neyse ya dua edin bana ne olur işe gireyim:Saruboceq:

prenses seni kırmak istemedim umarım bana kırılmamışsındır nası bir iş aradığını bilmiyodum iş aramanın ne zor birşey olduğunu bilşrim ben 1 sene hayatımı zindan ettim kendime o yüzden iş stresini belki senden daha iyi biliyorum ben ne mide arısıi, bunalımlara bile girmişdim ama sen beni mazur gör eğer seni kırdıysam ama dediğin gibi kısmette ne varsa o ama umudumu yitirdiğim bir zamanda da iş karşıma çıktı hemde bir sürü o yüzden gerçekden de üzülme allah hayırlı kapılar açar inşeallah

kimse yokmu bacılar karşılaşamıyoruz gelip gidiyorum topik boş :hulya:

prenses seni kırmak istemedim umarım bana kırılmamışsındır nası bir iş aradığını bilmiyodum iş aramanın ne zor birşey olduğunu bilşrim ben 1 sene hayatımı zindan ettim kendime o yüzden iş stresini belki senden daha iyi biliyorum ben ne mide arısıi, bunalımlara bile girmişdim ama sen beni mazur gör eğer seni kırdıysam ama dediğin gibi kısmette ne varsa o ama umudumu yitirdiğim bir zamanda da iş karşıma çıktı hemde bir sürü o yüzden gerçekden de üzülme allah hayırlı kapılar açar inşeallah

yok canım kırılırmıyım aşkolsun konuşuyoruz işte,ne olur bana dua edin delircem boşalttım ilaçları avucuma 3-4 tanesini yuttum annemlede tartışıyorduk kaç gündür hastayım toparlanamadımda

Bakalım kimler varmış burada..
Herkese merhaba..
Ben yeni sayılırım buralarda..

iyi geceler kızlarrr nabersinizz bi buluşma ayarlayındaa buluşalımm yaa sıkıldım vallaa yomrada tanışıp kaynaşalımm dört gözle bekliyorumm öptüm canlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyy bu topiki yeni gördüm benim eşimde trabzonludur kaydirigubbakcemile2

o zaman herkes en uygun olduğu günü ve saati yazsın o zaman topikte buluşalım
sonrada burda buluşmayı ayarlarız... ne dersiniz bacılar
ilk ben yazayım akşam 7 den sonra boşum topikte buluşmak için

X