Trabzon///61

canım nerelerdesin sık giremiyonmu özlüyom seni

kız yeşil erik diyip durma valla canım çekiyocokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
şöyle tuzluycan onu kütür kütür yiycn offfffff ağzımın suyu aktıcokacimcoook

kız yeşil erik diyip durma valla canım çekiyocokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
şöyle tuzluycan onu kütür kütür yiycn offfffff ağzımın suyu aktıcokacimcoook

ben msnimede yeşil erik istiyom diye yazdım herkes sorup duruyor hamilemisin diye,gecen hafta giresuna erkek arkadaşıma gittim gezmeye tabi döndüm hemen ,millet diyorki bilenler yani ne iş yeşil erik akannehirkaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar biraz sorunlar vardı msnde hallettim onları mesajları felan da alamıyodum .yoksa biryerlere gideceğim felan yok .sizleri ve topiği bırakmak olurmu

merhaba arkadaşlar bende bi trabzonluyum...
hoşgeldin esmergüzeli

ben msnimede yeşil erik istiyom diye yazdım herkes sorup duruyor hamilemisin diye,gecen hafta giresuna erkek arkadaşıma gittim gezmeye tabi döndüm hemen ,millet diyorki bilenler yani ne iş yeşil erik akannehirkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nedir bu aralar sendeki bu erik sevdası ozamn?

günaydın kızlar evime yerleştim yomrada kalıyorum buluştuğunuz zaman banada haber verinn öptüm sizi

suprensesi umarım iş bulursun nası bir iş arıyosun yoksa çok mu seçici davranıyosun bulunduğun şehirde iş olanakları fazla diye biliyorum ama herşey kısmet tabi.umarım gönlüne göre bir iş bulursun bence fazla canını sıkma herşey hemen olmaz bak diğer tarafdan iyi giden bir ilşkim var diyorsun işinde vakti zamanı gelir elbet

uzun bir aradan sonra slm kızlar artık burdayım yinee bağlattık internet sonunda yazışırız konuşuruz bol bol hepinizi çok özledim buluşmalara bensiz gitmeyin sakın opuyorumnanaktan

uzun bir aradan sonra slm kızlar artık burdayım yinee bağlattık internet sonunda yazışırız konuşuruz bol bol hepinizi çok özledim buluşmalara bensiz gitmeyin sakın opuyorumnanaktan

bende özlemişim seni eftelyam yaa. şükür kavuşturana.
he yaaa buluşalım bigün buluşma arzum depreşti:) (ne demekse artık:teytey:)

X