Trabzon///61

prensesım bu defa sonu gelır ınşallah kacırma cocuğu emı:KK70:

prensesım bu defa sonu gelır ınşallah kacırma cocuğu emı:KK70:

canım buda ayrı bir sorun ya bekar biri olmuyor hani günün birinde bana sen dulsun ben bekarım der,eşinden ayrılmış biri hiç olmaz acaba neden ayrıldı ,eşi ölenlerde büyük olur,evlenemeyecem ben bu gidişle..su gibiye mi çıksam kaydirigubbakcemile3

bide erkek milletine söylemiyon kendimi vicdan azabı çekyormuş gibi hissediyorum,söylüyorum kullanmaya kalkıyor,en iyisi hepsinden uzak kalmak ama hani kücüğüm daha bende istiyorum bebeğim olsun:emir_bebek:evlatta edinemiyorum,vermiyorlar bana yaşım kücükmüş

prensesım bence boşandığını gızlememelısın bu daha cok sorun olur öyle düşünüyorum

prensesım bence boşandığını gızlememelısın bu daha cok sorun olur öyle düşünüyorum

canım bu seferde sorun oluyor erkek milleti değilmi akılları başka yere kayıyor mikropların
ayy bunaldım off nasıl trabzonda havalar

kkklv.jpg

memleketimin denizi..

ne güzel çıkmışın kız laz kızı seni. yesinler keşanını:)

kız senın o sepetıne kurban olsunlar tatlı sey senı

he ya bak onu unutmuşum kaydirigubbakcemile3

bizim köyümüz yok ama ben küçükken heves etmiştim annme kırmızı lastik aldırmıştım hey gidi günler azıcıkta topuklu gibiydi ne çok severdim onları:asigim:

canımsınız işallah bizimde evimiz olurda köyde,yaptırmayı düşünüyoruz,o zaman hep beraber oluruz sizinde köyünüz olmuş olur

canımsınız işallah bizimde evimiz olurda köyde,yaptırmayı düşünüyoruz,o zaman hep beraber oluruz sizinde köyünüz olmuş olur

inşallah yaptırırsınız canım, gelir şöyle kapının önünde çayını içeriz.

suprensi çok şekersin canım ben daha öncede görmüştüm seni yine mucaks

X