Trabzon///61

evet umarım tpolanırlar.. :)
bende bakıyorum hep birileri varmı diye.. :)
ya ben tam vakfıkebrli deilm yalıköyde oturuyorum yani carsıbasına cok yakınız ve orda bizi herkes tanır hemen hemen .. :)
canım sen nerde oturyorsun ..??

ben beşirlide oturuyorum canım. çarşıbaşında ne dükkanınız varr? yalıköyü bilmiyorum ben ya

ben beşirlide oturuyorum canım. çarşıbaşında ne dükkanınız varr? yalıköyü bilmiyorum ben ya

babamın kuyumcusu abimn gümüşcüsü :):)
güzel yerde oturuyorsunn :):)
bizde ev almak istiyorz beşirliden ama sahilde ev bulmak cok zor yukardanda almak istemiyorz.. varmı bildiğin yeni ev :)

biz biraz yukarlarda oturuyoruz :) ama aşağılardan çok daha iyi emin ol buralar. valla var buralarda evlerr yeni hepsi zaten tam önümüzde 3 blokluk bi site var gayette güzel :))

:):) evi abim istiyor ona alacklar yani o da sahilde olsun istiyor..
aman neyse canım bize ne onun evinden :90::90:
evlisin sanırım ??

yavaş yavaş canlanıyor burası :) fıstıklarım ne yapıyonuz nasıl gecıyo yaz tatiliniz:KK66:

merhaba arkadaşlar 1 ay sonra sınavım var kazanırsam ktü de okuyacağım inşallah:)
snava annemle geleceğiz ama bir kaç gün orada kalmamız gerekiyor tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı pansiyon var mı?
veya öğretmenevinde kalabilir miyiz acaba?

yavaş yavaş canlanıyor burası :) fıstıklarım ne yapıyonuz nasıl gecıyo yaz tatiliniz:KK66:
evet yaa herkes girdiğinde bi uğrasın topiğimizee:)) valla ben dün sınava girdim çok feciydii onun rehaveti var hala üzerimde:KK43:
merhaba arkadaşlar 1 ay sonra sınavım var kazanırsam ktü de okuyacağım inşallah:)
snava annemle geleceğiz ama bir kaç gün orada kalmamız gerekiyor tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı pansiyon var mı?
ay hadi bakalım inşallahh diyelim o zaman. canım burda pek pansiyon yok hepsi otel :)) ama öğretmen evinde kalabilirsin.. hatta numarasını öğrenip gelmeden yer ayarlayabiliyodun galiba...
hayırrr ne evlisi henüz 18 yasındayım ..:):):)
aaaa bu tıfıl mıs deme sakınnn:90:

tıfıl değilde fıstık dicektim ben:))

ay hadi bakalım inşallahh diyelim o zaman. canım burda pek pansiyon yok hepsi otel :)) ama öğretmen evinde kalabilirsin.. hatta numarasını öğrenip gelmeden yer ayarlayabiliyodun galiba...

ben de öyle yapmayı düşünüyorum arayacağım önceden fiyatlar uygundur umarım

geldinmi fıstık şehrimize

deliboncuk nerelerdesin gene kaybettim seni kuşum

X