Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy trabzon trabzonda koynuna daldum
ince dokunmiş ketensun kokladım sardum :))))))))))
Uzungöl Cumhuriyerinden sevgilerle....hmmmm merak etmişsiniz beni canlarım benim....sizi çok seviyorum ve artık gelin yaaa
hmmm volkan Konak çok severim....
kız havalar açıyo uzungöl şenlenir canın sıkılmaz. bizde geliriz inşallah yanına.
gene SUPRENSESİ oldum ben kaydirigubbakcemile3 ne oynağım ya demi canımsın tmmy tşk ederim herşey için sende olmasan buralıyım ama hiç bişey bilmiyormuşum burayla ilgili yardımların,moralin için tşk ederim çokkk
kızlar uzungöle nasıl kar yağdı görmeniz lazım
rica ederim bebeğim.
aaa inanmıyorum gerçektenmi?
bide bana gel diyon bak kar tipi fırtına gidiyo uzungölde:)))
bu arada benim nikah işlemleri, gelinlik siparişi, foto, organizasyon tamam.
salon koltuğumuzda aldık. beyaz eşyalarımız zaten tamam sayılır.
yemek odamızıda beğendik bugün yarın oda alınacak.
gerisi ev tutulunca.
şimdi eve yoğunlaştık.
çok zormuş prenses yaa.
git gel git gel darlık bastı baaaaa.
tmmy canım geliyorsunuz değilmi haftasonu sşpariş verebilirmiyim:)
bi aksilik çıkmazsa gelecez şekerim. şu sıralar çok yoğunuz evlilik telaşlarından. inşallah bişey çıkmazda bizde stres atmış oluruz. ne istiyon balım?
gelin lütfen canım bizim otelin içinde şelalede var ,herkesi oturttmuyoz bak biz ordaopuyorumnanaktan
istek listemi burya mı yazayım kaydirigubbakcemile3şaka şaka kaydirigubbakcemile3
vaaaayyyy süpermiş.
yaz bitanem istediğin yere yaz:))
sen nasılsın bu arada.
çok ihmal ediyorum seni kusura bakma inan parçalara bölünmüşüm benden bikaç tane daha olsa ancak yetişirim herhalde.
farkındasın yani:gitme:senağlamasamsundayken daha çok görüşüyorduk yanimafoldumben
yemek sütlaç çay ne alırsınız efendim şelalenin yanında:1no2:gerçi geleceğinizide sanmıyorum ama haftasonu yoğun ya fulll dolu otel patronda yok almanyada umarım yüzümün akıyla çıkarım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
temiz çamaşır istiyomkaydirigubbakcemile3
heu farkındayım ama elimde olmayan sebeplerden mütevellit bebeğim biliyon. samsundan daha uzak biyere gittin kızım napim:)))) şaka biyana habunları hep telafi edecem görürsün::)
seni istiyom ben şelalenin yanında.:)))
partonunda maşallah seni buldu gezmelere koyuldu.
kızlar ne haber ne yapıyonuz bakım
Merhaba arkadaşlar, ben de Trabzon'da yaşıyorum, Beşikdüzü'nde... Sizleri gördüğüme sevindim.
a.s.
Bebek bekleyeniniz var mı?