Trabzon///61

Uzungöl Cumhuriyerinden sevgilerle....hmmmm merak etmişsiniz beni canlarım benim....sizi çok seviyorum ve artık gelin yaaa

oy trabzon trabzonda koynuna daldum
ince dokunmiş ketensun kokladım sardum :))))))))))

hmmm volkan Konak çok severim....

Uzungöl Cumhuriyerinden sevgilerle....hmmmm merak etmişsiniz beni canlarım benim....sizi çok seviyorum ve artık gelin yaaa

kız havalar açıyo uzungöl şenlenir canın sıkılmaz. bizde geliriz inşallah yanına.

hmmm volkan Konak çok severim....

kız havalar açıyo uzungöl şenlenir canın sıkılmaz. bizde geliriz inşallah yanına.

gene SUPRENSESİ oldum ben kaydirigubbakcemile3 ne oynağım ya demi canımsın tmmy tşk ederim herşey için sende olmasan buralıyım ama hiç bişey bilmiyormuşum burayla ilgili yardımların,moralin için tşk ederim çokkk

gene SUPRENSESİ oldum ben kaydirigubbakcemile3 ne oynağım ya demi canımsın tmmy tşk ederim herşey için sende olmasan buralıyım ama hiç bişey bilmiyormuşum burayla ilgili yardımların,moralin için tşk ederim çokkk

kızlar uzungöle nasıl kar yağdı görmeniz lazım

rica ederim bebeğim.

aaa inanmıyorum gerçektenmi?
bide bana gel diyon bak kar tipi fırtına gidiyo uzungölde:)))

bu arada benim nikah işlemleri, gelinlik siparişi, foto, organizasyon tamam.
salon koltuğumuzda aldık. beyaz eşyalarımız zaten tamam sayılır.
yemek odamızıda beğendik bugün yarın oda alınacak.
gerisi ev tutulunca.
şimdi eve yoğunlaştık.
çok zormuş prenses yaa.
git gel git gel darlık bastı baaaaa.

rica ederim bebeğim.

aaa inanmıyorum gerçektenmi?
bide bana gel diyon bak kar tipi fırtına gidiyo uzungölde:)))

bu arada benim nikah işlemleri, gelinlik siparişi, foto, organizasyon tamam.
salon koltuğumuzda aldık. beyaz eşyalarımız zaten tamam sayılır.
yemek odamızıda beğendik bugün yarın oda alınacak.
gerisi ev tutulunca.
şimdi eve yoğunlaştık.
çok zormuş prenses yaa.
git gel git gel darlık bastı baaaaa.

canım benim merak etme kar eridi ama hava günde bütün mevsimleri yaşatıyor bize,sen yeterki gel ben söylerim havaya güzel olur,vazgeçmediniz demi geliyorsunuz

hayırlı olsun çok şükür canım bitmiş çoğu şey ama asıl önemli konu ben ne giyecem vede 5 kilo vermem lazım kaydirigubbakcemile3ya daha hiç bi ilerleme kaydedemedim bu konuda çok şık olmalıyım demi

tmmy canım geliyorsunuz değilmi haftasonu sşpariş verebilirmiyim:)

tmmy canım geliyorsunuz değilmi haftasonu sşpariş verebilirmiyim:)

bi aksilik çıkmazsa gelecez şekerim. şu sıralar çok yoğunuz evlilik telaşlarından. inşallah bişey çıkmazda bizde stres atmış oluruz. ne istiyon balım?

bi aksilik çıkmazsa gelecez şekerim. şu sıralar çok yoğunuz evlilik telaşlarından. inşallah bişey çıkmazda bizde stres atmış oluruz. ne istiyon balım?

gelin lütfen canım bizim otelin içinde şelalede var ,herkesi oturttmuyoz bak biz ordaopuyorumnanaktan

istek listemi burya mı yazayım kaydirigubbakcemile3şaka şaka kaydirigubbakcemile3

gelin lütfen canım bizim otelin içinde şelalede var ,herkesi oturttmuyoz bak biz ordaopuyorumnanaktan

istek listemi burya mı yazayım kaydirigubbakcemile3şaka şaka kaydirigubbakcemile3

vaaaayyyy süpermiş.
yaz bitanem istediğin yere yaz:))
sen nasılsın bu arada.
çok ihmal ediyorum seni kusura bakma inan parçalara bölünmüşüm benden bikaç tane daha olsa ancak yetişirim herhalde.

vaaaayyyy süpermiş.
yaz bitanem istediğin yere yaz:))
sen nasılsın bu arada.
çok ihmal ediyorum seni kusura bakma inan parçalara bölünmüşüm benden bikaç tane daha olsa ancak yetişirim herhalde.

:nazar:farkındasın yani:gitme:senağlamasamsundayken daha çok görüşüyorduk yanimafoldumben

yemek sütlaç çay ne alırsınız efendim şelalenin yanında:1no2:gerçi geleceğinizide sanmıyorum ama haftasonu yoğun ya fulll dolu otel patronda yok almanyada umarım yüzümün akıyla çıkarım

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
temiz çamaşır istiyomkaydirigubbakcemile3

:nazar:farkındasın yani:gitme:senağlamasamsundayken daha çok görüşüyorduk yanimafoldumben

yemek sütlaç çay ne alırsınız efendim şelalenin yanında:1no2:gerçi geleceğinizide sanmıyorum ama haftasonu yoğun ya fulll dolu otel patronda yok almanyada umarım yüzümün akıyla çıkarım

temiz çamaşır istiyomkaydirigubbakcemile3

heu farkındayım ama elimde olmayan sebeplerden mütevellit bebeğim biliyon. samsundan daha uzak biyere gittin kızım napim:)))) şaka biyana habunları hep telafi edecem görürsün::)
seni istiyom ben şelalenin yanında.:)))
partonunda maşallah seni buldu gezmelere koyuldu.

heu farkındayım ama elimde olmayan sebeplerden mütevellit bebeğim biliyon. samsundan daha uzak biyere gittin kızım napim:)))) şaka biyana habunları hep telafi edecem görürsün::)
seni istiyom ben şelalenin yanında.:)))
partonunda maşallah seni buldu gezmelere koyuldu.

he ya adam gelsin toptan geliyorum,biter bu ayrılıkta hem gıcık oldum krizler geçiriyorum burda hemde seni özlüyomm

gecen enişten gelmeye kalktı oda öyle diyor arabanın kilometresine bakmış samsundan uzak diyorrr...

şimdi benim istek listemi nereye yazayım:):jeyyar::eek:

Merhaba arkadaşlar, ben de Trabzon'da yaşıyorum, Beşikdüzü'nde... Sizleri gördüğüme sevindim.
a.s.

Bebek bekleyeniniz var mı? :emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar, ben de Trabzon'da yaşıyorum, Beşikdüzü'nde... Sizleri gördüğüme sevindim.
a.s.

Bebek bekleyeniniz var mı? :emir_bebek:

topiğimizin yeni bebişi oldu canım ne yazıkki yok bebiş bekleyenimiz ama genede uğra sen buraya

Uğramam mı, paylaşılacak çok şey olsa gerek kaydirigubbakcemile5

X