- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- Konu Sahibi EU2
- #1.421
siz müsaitseniz tabi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle timycim biz gece kuşarı kaydirigubbakcemile5ayrıca bskn aramıza hoşgeldiniz a.s.hangi böliümde okuyosunuz
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
kimya bölümünde okuyorum. zaten trabzonluydum. memleket ile sıkı fıkı olabilmem için oralara geldik okul için=)
ooo hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza.
ananem yomralıdır benim.
tabi görüşürüz. trabzonu öğretiriz sana.
hoşbulduk adaşımm bi gidim yerleşimde trabzonaa inşallah görürşüzzz canımm çok isterimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaysegul55 hoşgeldın canım.
benımde adım aysegül adaşız zemuszemus
tanısırız ınsallah en yakın zamanda
hoşbuldukk canımm valla çok sevinirimm görüşürsek orda arkadaşlara ihtiyacım var ropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar cuma gunu ne oldu ?
seve seve canım ne demek.
cuma buluşamamıştık biliyon.
cuma akşamı suprensesi aradı beni cumartesi buluşsak olurmu dedi. olur dedim ayşegülü arayayım bakayım ne dicek ne dedi. sonra seni aramış tamam demişsin. köydeyim şuanda dedi sabah erkenden gelicem gelince ben arar yeri ve zamanı bildiririm dedi bkledim ama aramadı tatlım.
aksilik olmuştur belki köyden gelememiştir.
zaten bugün döncekti ayarlayamadı demekki.
olsun canım biz buluşalım.
bu arada tıbbi sekreterlik kursuna yazıldım bende:))))
iş yok bari kurslarda oyalanayım dedim:)
ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ikinizdende ne olur kusura bakmayın böyle şeyleri hiç sevmem ama olmadı,anneannem yazın köyde kışın merkezde kalıyor ,birdenbire merkeze taşıyın beni dedi o gürültü patırtıda tel.evde unuttum köyde yani arayamadımda ne olur kusura bakmaın kızlar
suprensesı bız kızmadık zaten kesın bısı olmuştur dedık bekleıdm bı haber ama nasıp değilmiş canım bı dahakıne kaydirigubbakcemile5
evet canım kızmadık bi aksilik oldu dedik herhalde.
birdahakine kısmetse.
kızlar bu trabzonda köyden,odamdan çekildi ay şimdiden özledim