- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- Konu Sahibi EU2
- #1.441
kız burası hangi köy.
bayıldım yaaa. çok güzel manzarası varmış odanın yanüüü
akçaabata bağlı mersin köyü,annemin köyü burası var yine resimler eklicem sonra gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız burası hangi köy.
bayıldım yaaa. çok güzel manzarası varmış odanın yanüüü
akçaabata bağlı mersin köyü,annemin köyü burası var yine resimler eklicem sonra gene
hmm bilirim biz mersine denize giderdik hep. denizi çok güzeldir oranın.
ama varya insan ordan gelmek istemez haa. bayıldım
kızlar bu trabzonda köyden,odamdan çekildi ay şimdiden özledim
hani kendi aramızda konuşuyoruz yabancı yok burda kaydirigubbakcemile3bide insanları değişik olsa ne güzel olur ,kaydirigubbakcemile3
çok şanslısın suprensesi tabi özlersin özenmez mi oralar bizim hiç köyümüz yok ne annemin ne babaım tarafının zamanında memuriyetden dolayı dedelerimiz satmışlar köydeki yerleri ne babamlar köy görmüş ne annemler dolayısıyla biz köye meraklıyızdır bazıları sevmez annem derdiki köyde yeri olana kız vericem bizde gideriz köye böylece hatta muhabbetine bir tarlaya bir kız vericem derdikaydirigubbakcemile3 ama hiçbiririmizin eşlerinin de köyü yok kısmet işde
geçmiş olsun suprensesi allah iyi insanlarla karşılaştırır inşallah hayatta herşey bizler için başımıza ne geleceği belli olmaz onu sana diyenlerin de evlatları var bekle ve gör allah biri bir diğerini kınarsa bu dünyada ona onu yaşatmadan canını almazmış sen tıka kulaklarını boşver kim ister onca hayallerle yuva kurup sonra yıkmayı günahıyla sevabıyla hayat senin hayatın seni üzmelerine sakın izin verme davetin için de teşekkür ederim önemli olan demen biz yayılırızbir parka gelirsem memlekette yeşilmi yok
oralara gelsem bırakmıcam görücem sizleri amma olmuyo işde boşanıp ayakda kalmay gelince herkezin harcı değil boşver aç yeni sayfa sayfa çok önemli olan güzel doldurmak
işallah bizim evimiz olunca sizi misafir ederiz canım orda gerçi ben nefret ediyorum ortamdan ama belki bilmiyorsunuzdur ben eşimden ayrıldım 5 yıl önce ne zaman trabzona gitsem duymadığım laf kalmıyor sanki keyfimden boşandım ,boşandıda demiyorlar benim için ''bırakıldı'',''gittide geldi''lakaplarım bunlar -tatlicadiarzu-bide kendi akrabam kendi ailem olacaklar hiçbiryerde duymadığım lafları ondlardan duyuyorum
zaten akraban der başkası demez prensesim.
akrabandan yediğin kazığı kimseden yemezsin. oyüzden benim akrabadan çok arkadaşım vardır.
40 kat yabancılar daha iyi anlıyo halini.
sen çok temiz kalpli bi insansın, Allah kalbine göre versin inşallah.
işallah canım gelebilrisin ay valla kendimide bunalttım senize kusura bakma
canlar selam
ben uzak kaldım bı kac gün su ınternet bağlantısı yüzünden.ılk önce prensesım manzara cok güzel bızım denıze güneş vurunce cok güzel oluyo.
evlilik içinde ılk boşanan sen değilsin yenı bı sayfa aç kendıne hayırlısıyla yuvanıda kurarsın
ne bunalması böyle dememiş ol suprensesi sen kendin bunaalma ben paylaşımın ve kucak açman için teşekkür ederim sana sen sevgi dolusun etrafına pozitiflik veriyosun hep böyle kal o sevgi sana büyüyerek geri dönecek buna inanıyorum ben
kimse yokmu topiğimizde.
canım sıkılıyooooooooooo
tşk ederim canım güzel dileklerin için,bu arada sevgilim bile var :kedi:
iyice şımarcam ,umarım hiç bier engelle karşılaşmazsınız hayatınız boyunca
nerdesin hani ,şimdide sen yoksun,canım ben senden bişey rica etcem ama zahmet olmazsa tabi deliboncuğum içinde geçerli,hani yöresel kıyafetler giymiş bebekler varya ondan lazım bana rica etsem bakabilirmisiniz,ben buraya gelmeden bir sürü hediyelik eşya aldım keşanlar,heybeler,minik heykelller varya ama bebek lazım kıramayacam birisi istedi gönderecem ona yakında gelmem trabzona hani ilgilenirseniz ben parasını hemen havale yaparım
şı hani sindy bebekli yanında çuvalı var fındıklı onumu diyon prensesim ben çıkınca bakarım bi.
onu demiyom sindy bebek değil daha büyük bebek,bak nerde biliyormusun şahinlerden yukarı doğru çıktığını düşün bozkurtlara gelmeden şahinlerin sırasında böyle keşan felan satan bi yer var orda var tmmycim çorapları felan var bebeğin liraları felan asılıyor
tamam o dediğin yeri biliyorum canım. bugün indim ordan aşağı baktım ama pazar olduğu için heryer kapalıydı.
haftaiçi indiğimde bakarım yine