Trabzon///61

geldim kızlar ama nasıl yorgunum anlatamam es_secim ne demek canım başkabir isteğin varmı ,tmmy deliboncuk arıcam sizi eğer szide müsati olursanız görüşürüz , sizi görmek çok istiyorum

bizle görüşmek istemiyosun heraldee:dilcikar:

geldim kızlar ama nasıl yorgunum anlatamam es_secim ne demek canım başkabir isteğin varmı ,tmmy deliboncuk arıcam sizi eğer szide müsati olursanız görüşürüz , sizi görmek çok istiyorum

hoşgeldin şekerim. görüşelim çok özledim valla.ŞenizŞenizŞeniz

2412200792403MailBOX.jpg

teşekkürler ederim esse hanımopuyorumnanaktan sizin de bayramınız mubarek olsun hergününüz bayram tadında olsun inşallah bu topiğin gece kuşları belli oldukaydirigubbakcemile3 siz ve ben kesin ilk sıralardayız

hoşgeldın prensesım.kızlar hepınızın bayramı mubarek olsun öpüyorum gözlerınızden

bizle görüşmek istemiyosun heraldee:dilcikar:

istemez olur muyum canım yaopuyorumnanaktan,bayram zamanı hani herkesin işi gücü vardır,arkadaşları aileleri ,planları felan bayramda müsait olacağınızı sanmıyorum pek yoksa benim için sorun değil,

kızlar önce tel.laşalım bakalım müsaitmisiniz uyacakmıyız ,çok istiyorum ya sizi görmek

iyi bayramlar aprilcim.
bende bu topiğin bekçisiyim sankim:)

aaa bende trabzonluyum. orada okuyorum. hattaa bayram gene bitsin trabzonda olucam.kaydirigubbakcemile5

öyle timycim biz gece kuşarı kaydirigubbakcemile5ayrıca bskn aramıza hoşgeldiniz a.s.hangi böliümde okuyosunuz

ya varya zaten apar topar geldim yanıma bişey almadım birde bir yağmur var burda şansıma evden dışarı çıkamıyorum

arkadaşlar hepınıze ıyı bayramlar.aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldınız.bu kadar kalabalık olduğumuzua göre ve herkes trabzpnda olduğuna göre artık buluşma vaktımız gelmiştir.sevgılı suprensesı canım benım sen ne kadar kalıyorsun sana göre plan yapalım ve buluşalım.bskn arkadasım sen ne zaman gelıyorsun trabzona bızle tanısmak ıstersın heralde:d bz ısterız değil mi kızlar:KK70: evet seslerını duyar gıbıyım.cevap beklıyorum kızlar

arkadaşlar hepınıze ıyı bayramlar.aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldınız.bu kadar kalabalık olduğumuzua göre ve herkes trabzpnda olduğuna göre artık buluşma vaktımız gelmiştir.sevgılı suprensesı canım benım sen ne kadar kalıyorsun sana göre plan yapalım ve buluşalım.bskn arkadasım sen ne zaman gelıyorsun trabzona bızle tanısmak ıstersın heralde:d bz ısterız değil mi kızlar:KK70: evet seslerını duyar gıbıyım.cevap beklıyorum kızlar

ben haftasonuna kadar burdayım kızlar pazar günü akşam gidecem sanırım evet bir plan yapalım da benim hatlı numaramı biliyorsun sen bi çaldırda arayayım seni şarjımı getirmediğim için farklı bi tel.kullanıyorum kimseninde numarası yok bende sen bi açldır ben arayayım seni

cuma gunu olur herald ebı diğer kızlarada soralım aramıza yenı gırenlere

X