• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlarrrr dıcem ama kısmecıkler yoğğ

hoşgdin canım gel hep böyle neresindensin trabzonun

canım nerelerdesin yahu sen gelmez oldun

Merkezdeyim canımcığım siz nerelerdesiniz ? evet uzun zaman oldu pek uğrayamadım nasıl keyifler güzeller ?
Hava feci yağışlı bu gün Trabzon çok ıslakkkk delikafadulden

Bi buluşma planı yapılmış galiba ne güzel . . .

:1hug:

Merkezdeyim canımcığım siz nerelerdesiniz ? evet uzun zaman oldu pek uğrayamadım nasıl keyifler güzeller ?
Hava feci yağışlı bu gün Trabzon çok ıslakkkk delikafadulden

Bi buluşma planı yapılmış galiba ne güzel . . .

:1hug:

evet öyleymiş ben arkadaşımla görüştüm sabah öyle söyledi uzak sayılmaz ya burasıda yağışlı yasakkelime
sende gelmek istermisin buluşmaya,ben izin işimi ayarlıcam,sonra kızlarla buluşma anını ayarlıcaz

evet öyleymiş ben arkadaşımla görüştüm sabah öyle söyledi uzak sayılmaz ya burasıda yağışlı yasakkelime
sende gelmek istermisin buluşmaya,ben izin işimi ayarlıcam,sonra kızlarla buluşma anını ayarlıcaz

İsterim tabi ki prenses ama sanırım sizin hukuğunuz bayağı eski yani belki ben yabancı kalabilirim bi nebze aranızda . . . :utangac:

çünkü anladığım kadarıyla siz çok güzel bir dostluk çok güzel bir beraberlik yakalamışsınız . . . ne güzel . . .

kaydirigubbakcemile5

İsterim tabi ki prenses ama sanırım sizin hukuğunuz bayağı eski yani belki ben yabancı kalabilirim bi nebze aranızda . . . :utangac:

çünkü anladığım kadarıyla siz çok güzel bir dostluk çok güzel bir beraberlik yakalamışsınız . . . ne güzel . . .

kaydirigubbakcemile5

canım sende gel olurmu burdaki arkadaşlarla denk gelemesek bile herkes her girişlerinde yazıp çıkıyor,o bile güzel a.s. öğrencimisin canım,ben trabzonun samsun kanadı ama benim kanatlarım uzun kaydirigubbakcemile3

canım sende gel olurmu burdaki arkadaşlarla denk gelemesek bile herkes her girişlerinde yazıp çıkıyor,o bile güzel a.s. öğrencimisin canım,ben trabzonun samsun kanadı ama benim kanatlarım uzun kaydirigubbakcemile3

Samsundan Trabzonlu prensesss demek . . .
:asigim:
Öğrenci sayılırım canım uzadı bi miktar iş hayatıda mevcut . . .

Sen Trabzonun neresinden canım o kadar güzel ilçeleri mevcut ki . . .
Köyünüz var mı ?

Samsundan Trabzonlu prensesss demek . . .
:asigim:
Öğrenci sayılırım canım uzadı bi miktar iş hayatıda mevcut . . .

Sen Trabzonun neresinden canım o kadar güzel ilçeleri mevcut ki . . .
Köyünüz var mı ?

canım annem akçabat babam arsinli,anneannemler kışın merkezde oturuyor vilayetin karşısında,teyzem dayımlar diğer akrabalar çeşitli ilÇELERE DAĞILMIŞ DURUMDALAR yani heryerini biliyorum hihoyyytkaydirigubbakcemile4

canım annem akçabat babam arsinli,anneannemler kışın merkezde oturuyor vilayetin karşısında,teyzem dayımlar diğer akrabalar çeşitli ilÇELERE DAĞILMIŞ DURUMDALAR yani heryerini biliyorum hihoyyytkaydirigubbakcemile4

Bizde vilayetin karşısındayız . . .

kaydirigubbakcemile5

AAAA ciddimisin,carrefourdan numune hastanesine giderken ev

Bizimkide carrefourun karşısında . . .
Komşuda çıktık valla . . .

:asigim:sositososito:asigim:sositososito

Sen Samsunda evli misin canımcığım ? Neden Samsun ?

Bizimkide carrefourun karşısında . . .
Komşuda çıktık valla . . .

:asigim:sositososito:asigim:sositososito

Sen Samsunda evli misin canımcığım ? Neden Samsun ?

yok canım benim babam burda çalışıyor öğretmen , bizde burda oturuyoruz mecburen ama bağımız bahçemiz evimiz barkımız herşeyimiz orda babam emekli olunca dönecez işallah hihoyyyt

carreforu geçince numune hastanesine doğru yürüyünce kasap market felan var hatta bakkal rasim var uuzn yılların bakkalı hemen arkasında evimiz :))

ben evlilik işlerini önceden yaptım,bitirdim :))

Son düzenleme:
yok canım benim babam burda çalışıyor öğretmen , bizde burda oturuyoruz mecburen ama bağımız bahçemiz evimiz barkımız herşeyimiz orda babam emekli olunca dönecez işallah hihoyyyt

carreforu geçince numune hastanesine doğru yürüyünce kasap market felan var hatta bakkal rasim var uuzn yılların bakkalı hemen arkasında evimiz :))

ben evlilik işlerini önceden yaptım,bitirdim :))

Anladım canımcığım bizde Hızırbey camii nin hemen karşısındayız . . .

Tam tabiriyle komşuymuşuz değil mi ?
Ben çok çok memnun oldum . . .

kaydirigubbakcemile5

Geldiğinde benimde haberim olur mu ? :utangac:

au prensesı hoş geldın selam da vermıyon ballim

Back