Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben artvin hopadan geldim eşimde ankaradan geldi..ben sevdim burayı eşimde aynı hemen alıştık sayılır

canım ben berna hanıma gidiyorum karı koca doğum doktoru berna ve ercan aydemir doğum hastanesine bakıyor tavsiye ederim çok iyi doktor.

bence iyi yani gezecek yer var rahat bir yer yani ben zaten çok büyük şehirleri sevmem belkide ondan sevdim yeterli burası istediğin herşey var bence... sen çalışıyomusun?

yok çalışmıyorum şimdilik evdeyim. bu sene aöf işletmeye kayıt oldum bakalım inşallah istediğim gibide bi iş bulursam tamamdır:)

canım ben berna hanıma gidiyorum karı koca doğum doktoru berna ve ercan aydemir doğum hastanesine bakıyor tavsiye ederim çok iyi doktor.

ercaN beyi hastanede gördüm çok soğuk geldi bana ben biraz dr güler yüzlü olmasını istiyorum yoksa rahat edemem gibime geliyo aklımdav olsun yinede sağol.. bide ne pahalı ya özeller 140 ytl olmuş dr olmak varmışsırnaşık şey

merhabalar bende trabzon/maçkalıyım istanbulda yaşıyorum imkanım olsada oraya yerleşem ama imkanlar istanbul diyor teşekkürler herkeze

aynı sebebden dolayı biz de gurbetdeyiz malesef doyduğun yerde olmak mecburiyetinde ooluyosun benim eşim de trabzonlu ve trabzon aşığı oda bazen gidelim buralardan diyorum üzülüyor ben istemezmiyim diyor bu arada haftasounu çoluk çocuk trabzon maçındaydık cok güzeldi gerek skor gerek ortam beni çok mutlu etti kaç yıldır maça gitmediğimden mi trabzonspora düşkünüğümüzden mi bilmem otaraftar o ortam gözümün önünden gitmiyor sağolsun eşim çok ısrar etti gitmem için iyiki de etmiş çok güzeldi:teytey:

Bende doğma büyüme trabzonluyum:)üniversiteyi de burda okuyorum.Trabzonlu olmak bi ayrıcalıkkkkk arkadaşlar :)Hemşerilerime selamlarrr kaydirigubbakcemile2

sürmeneli arkadaşlarım
koçişimin tayinii sürmene 1 nolu sağlık ocağına çıktı
1 aydır orada ayrıyız anlayıcağınız:(
çok güzelmiş oralar,çok beğenmiş :)
kısmet olursa bende gelicem:)

arkadaslar bugun acı gunumuz bızım karadenızın babasını kaybettık
image.php

erkan babaya ALLAH tan rahmet kederlı ailesıne bassaglıgı dılıyorum

merhaba ben bahar bende trabzonluyum ama istanbul da yaşıyorum 4 aylık evliyim aranıza yeni katıldım herkese selamlar

boztepeyi duydum isim olarak,malesef ben trabzona gitmeyeli 10 sene oldu özledim oraları önümüzeki bi kaç sene içinde gelmek istiyorum inş.
ooo büşracım bence ilk fırsatta trabzon'a git ve boztepe'ye çık, birde semaverde çay söyle:kahve::delphin:.... inan pişman olmayacaksın hatta istanbul'a döndüğünde arada aklına vuracak ' ahhh ahhh şimdi boztepe'de olmak vardı' diyeceksin.
( boztepe'ye çıkarken trabzon simidi almayıda unutma! )

Son düzenleme:
Back
X