benimde var toza allerjim bi yerden toz çok olsun hemen hapşurmaya başlıyorum temizlik yaparken falan mesela her yerim kaşınmaya başlıyo:sm_confused:
benim şikayetlerim gebeliğimde arttı bu yüzden tekrar tedavi düşündüm. Normalde baya iyileşmiştim aslında. Gebelikten sonra da eskisi gibi olacagımı yani düzeleceğini düşünüyorum. Bir kaç haftam kaldı ve astım oldukça geriledi şimdiden.
Birden fazla şeye alerjim vardı. Ama tamamen kurtulamadığım tek şey akar. Biomeeni araştırdım 1 yıla kadar garanti vermesi güzel. Kullanmayı düşünüyorum.
Bana ilk teşhis koyan Çapa'daki doktorum benzyl benzoat tozudan bahsetmişti ama kimyasal oldugu için cazip gelmedi. Bunun içeriği de tamamen bitkiselmiş..o yönden de iyi. Teşekkürler
Arkadaslar alarjim var toza karsi ve kotu durumdayim.Geceleri bile hapsurarak kalkiyorum Lutven bi billgisi olan yardim etsin.
benimde toza alerjim var
Arkadaşlar eşim ve kızımda olan mayt allerjisi 3 yıldır aşı tedavisi görmelerine rağmen kesilmemişti herşeyi denedik yurtdışından ilaç bile getirttik fayda etmedi azalır gözüksede şikayetler kaldığı yerden devam ediyordu evde temizlik yaptığım zamanlarda şikayetleri azda olsa belli bir süre azalıyordu ev kirlendikçe tekrar artıyordu, tam bir temizlik delisi olmuştum ama zamanımın çok büyük kısmını almaya başlamıştı buda beni bunaltıyordu. Her neyse geçenlerde kız kardeşim şehir fırsatında çıkan dr.cleanette diye bir firmadan benim için kampanya satın almış uzun lafın kısası evime gelip hizmeti verdiler inanılmaz memnunum çünkü 4 gün oldu sanki yıllardır eşim ve kızım tedavi görmüyor, sanki ben saçımı süpürge edip temizlik delisi olmamışım gibi bir anda tüm şikayetler bitti şok oldum. kesinlikle umutsuz olmayın herşeyin başı sağlık değil mi?
Arkadaslar alarjim var toza karsi ve kotu durumdayim.Geceleri bile hapsurarak kalkiyorum Lutven bi billgisi olan yardim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?