Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim esimin allerjik sorunu var .sabah kalktiginda ben deyey<im 8 sen de 10 kere hapsiriyodu .sonra dr. tavsiyesiyle yatak yuzlerini allerjiyi onleyici kiliflar aldim perdeleri cokk birbir ustune yapmiyorum evimi gayet sade kolay temizliyebilecegim sekilde duzenledim yunlu halim yoktur orneginn ..bununla boyle basa cikabilirsinn ancaka.s.Toz alerjisi için rhinolight tedavisini deneyen var mı acaba?
Merhabalar,
Toza karşı alerjisi olanlar aslında tozun içine karışan toz akarlarına karşı alerjileri vardır; Benim kızımda da var, çok şiddetli rahatsızlıklar yaşadık uzun süre. Bu toz akarlarını yataktan yok eden bitkisel bir sprey var, Türkiye'ye yeni geldi. Biz ondan kullandık, artık çok iyiyiz, tüm belirtiler neredeyse bitti; Denemenizi tavsiye ederim, eczanelerde bulunuyor, Bioneem. anti mite spray olarak satılıyor ! TV'de reklamı da vardı bir ara.
öyle bir alerjiydi ki bendeki ölüyorum sandım. keşke hapşurmayla kalsa. geceleri uykumda sanki bir karabasan yapışırdı boğazıma ve beni öldürmeye gelirdi kaç kere bilirim heh ben ölüyorum kimse duyamıyo beni diye düşündüğümü ne yataktan kalkıp annemlerin yanına gidebilirdim ne cama gidebilirdim nefes almaya burnumdan bile nefes alamazdım o derecede vücudum kilitlenirdi kimseden yardım isteyemezdim
kbb doktoruna gittim ve alerji testi sonrası mite böceği yani halk arasında ev tozu denen şeye alerjim varmış. 6 ay boyunca her hafta aşı olmaya gittim 6aydan sonra ayda bir gitmeye başladım ve şu an 3.5 yıldır bu tedaviyi görüyorum 1.5 yılım daha kaldı. burun akıntılarım ve hafif öksürüklerim oluyor ama buna da şükür.
ve en kötüsü bizim ailede astım illeti var doktorum bu aşı tedavisiyle çok rahatlayacaksın ama astım tehlikesi yüzde yüz ortadan kalkar diyemem diyor:1no2: astımdan öylesine korkuyorum ki ölüp ölüp dirildiğim o günlere dönmek istemiyorum
ve ayrıca merak ettiğim siz ne kullanıyorsunuz tedavide? benim all.... adında bir aşı (tam adını vermiyorum ilaç adı vermek yasak sanırım) ve türkiyede sadece bir kaç noktada satılıyor. ve merak ettiğim tedavi olmasına rağmen ASTIMA dönüşen bir vaka biliyor musunuz?