• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Toza alerjim var... Tedavisi var mı acaba?

bende 2 senedir bu seyle ugrasiyorum burun sprey goz damlasi ve hap kullaniyorum hemde hergun
ama yinede arada cok kotu oluyorum napmam gerektigini bende bilmiyorum artik

Arkadaşlar o kadar üzülüm ki durumunuza..Ama emin olun çok kolay aslında alerji tedavileriniz..Ömür boyu çekmek zorunda değilsiniz yani..Bir arkadaş bahsetmiş biorezonans tedavisinden , beni eşimde doktor ve biorezonans uygulayıcısı.Biorezonansı 4 yıl önce duyduğumuzda ilk önce benim sigara bırakmam için seansa gittik.Sigarayı bu yöntemle bırakmamın üstünden 6 ay geçmesinden sonra cihazın etkinliğine emin olduk ve kliniğimize almaya karar verdik (benim sigarayı bırakmam o kadar imkansızdı anlayacağınız).Biorezonans sadece sigara bırakmak için kullanılan bir cihaz değil tabiki.Günümüz de tedavisi olmadığı söylenen hatta iyileşmesi imkansız denilen birçok hastalığın tedavisinde etkili sonuçları bulunuyor.İlk aklıma gelen geçen hafta tedavisini sonuçlandırdığımız bir çocuk hastamız vardı mesela.6 aylıkken inek sütüne karşı alerjik reaksiyon göstermiş ve ölümden dönmüş. Daha sonra aynı şey ikinci defa olunca bir daha inek sütünün bulunduğu hiç birşey vermemişler çocuğa. Biorezonans tedavisini hemen hemen aynı durumda olup tedavi ettiğimiz bir hastamızdan duyup bize başvurdular. Yaptığımız alerji testi sonucunda(koldan her alerjen için ayrı ayrı iğne yapılarak alerjileri tespit eden yöntemden değil bizim uyguladığımız test..Parmaktan alınan dir damla kanla binlerce çeşit alerjene bakabiliyoruz.) inek sütü dışında da alerjileri çıktı..Bu yöntemde buğday, süt ve yumurta alerjileri ana alerjen olarak kabul edilir 3 haftalık seans(haftada bir kere yaklaşk bir saat) gerektirir. Diğer bütün alerjiler bir haftalık seansla tedavi edilir.Bahsi geçen hastanın 3 haftalık süt tedavisinden sonra kliniğimizde tekrar testi yapıldı ve süt alerjisinin negatif olduğu görüldükten sonra süt içirildi. Annesinin mutluluğunu anlatamam eve gidelim süt banyosu yaptırıcam dedi:)) Düşünsenize süt, peynir yoğurt ve bunların bulunduğu hiçbirşeyi yediremiyordu çocuğuna.Çocuksa en çok dondurma yemek istiyormuş bu arada...Bu ve bunun gibi örneklerden istemediğiniz kadar paylaşabilirim sizlerle.Hatta tedavi ettiğimiz hastalarımızdan görüşmek istediğiniz olursa yardımcı olurum.

Bahsetmeden geçemiyeceğim ,yorumlar arasında bir arkadaşın bu yöntemi uygulatan arkadaşlarının şarlatanlıktan başka birşey değil diye bir yorumu olmuş...Bu noktada kullanılan cihaz aynı olsada uygulayıcısının bu konudaki tecrübesi ve bilgi kapasitesi çok önemli..Benim eşim bu cihazla ağırlıklı olarak alerji tedavisi, zayıflama ve sigara tedavisi uygularken İstanbul daki bir başka biorezonas uygulayıcısı bel fıtığı, kanser, beyin tümörleri üzerinde ağırlıklı olarak kullanıyor.Bu tarz hastalarımızı bizde o kişiye yönlerdirmeyi yada onun bilgileri ışığında tedavisini uygulamayı tercih ediyoruz....

Bu konuyla ilgili bütün bilgilerimi sizlerle paylaşmak ,yardımcı olmak isterim..

Merhaba,
Benim 20 senedir egzemam var.2si uzman 1 doçent ve biri prof tam 4 dermotologa gittim.Sonuç alamayınca biorezonansı denedim.Yapılan testler sonucu 14-15 alerjen tesbit edildi ve 9-10 seans gerektiği söylendi.Ancak 21 seans yapıldığı halde bir değişiklik olmadı.Üstelik her seans ücretlendiriliyor. Egzema hala aynı hızında.Son seans 16 kasımda yapıldı.

20 senedir egzema ile uğraşıyorum.2 si uzman 1 doçent biri de prof tam 4 dermotolog hiçbir işe yaramadı.Biorezonansı denedim .orada yapılan testlerde 14-15 alerjen tesbit edildi.9-10 seansda hallolur ded iler.fakat 21 seans sonunda egzema hala yerinde.Son seans 16 kasımda yapıldı.Her seans ücretlendiriliyor.

Toz alerjisi için rhinolight tedavisini deneyen var mı acaba?
canim benim esimin allerjik sorunu var .sabah kalktiginda ben deyey<im 8 sen de 10 kere hapsiriyodu .sonra dr. tavsiyesiyle yatak yuzlerini allerjiyi onleyici kiliflar aldim perdeleri cokk birbir ustune yapmiyorum evimi gayet sade kolay temizliyebilecegim sekilde duzenledim yunlu halim yoktur orneginn ..bununla boyle basa cikabilirsinn ancaka.s.

teşekkürler canım aynı sayıda hapşırmalar benim eşimde de var
antialerjik yatak kılıflarını duymamıştım internetten araştırırım şimdi

Bende de var sabah kalktığımda hapşurmalar. Her türlü toza ve polene karşı alerjim var. Halı tozları, hava tozu, polen, kağıt tozları vb. Muhasebeciyim. Evraklarla çok haşır neşirim. Bunlardan bile çok fazla etkileniyorum. Peşpeşe 15-20 sefer hapşuruyorum. Artık nefes alamayacak duruma geliyorum o derece yani. Sonra geçiyor. Kaç senedir böyle idare ediyorum bende.
Malesef kızımda aynı şuan. O bende kadar değil, hapşurması olmuyor, sadece burun tıkanıklıgı oluyor sık sık. Buhar yapıyoruz günde bir kaç sefer rahatlıyor. Doktor söylemişti bunu. Sık sık ilaç kullanmakla da olmaz demişti. Çok faydası oluyor. Ama yinede alerji şurubu kullanmadan olmuyor mevsim geçişlerinde.

öyle bir alerjiydi ki bendeki ölüyorum sandım. keşke hapşurmayla kalsa. geceleri uykumda sanki bir karabasan yapışırdı boğazıma ve beni öldürmeye gelirdi kaç kere bilirim heh ben ölüyorum kimse duyamıyo beni diye düşündüğümü ne yataktan kalkıp annemlerin yanına gidebilirdim ne cama gidebilirdim nefes almaya burnumdan bile nefes alamazdım o derecede vücudum kilitlenirdi kimseden yardım isteyemezdim
kbb doktoruna gittim ve alerji testi sonrası mite böceği yani halk arasında ev tozu denen şeye alerjim varmış. 6 ay boyunca her hafta aşı olmaya gittim 6aydan sonra ayda bir gitmeye başladım ve şu an 3.5 yıldır bu tedaviyi görüyorum 1.5 yılım daha kaldı. burun akıntılarım ve hafif öksürüklerim oluyor ama buna da şükür.
ve en kötüsü bizim ailede astım illeti var doktorum bu aşı tedavisiyle çok rahatlayacaksın ama astım tehlikesi yüzde yüz ortadan kalkar diyemem diyor:1no2: astımdan öylesine korkuyorum ki ölüp ölüp dirildiğim o günlere dönmek istemiyorum
ve ayrıca merak ettiğim siz ne kullanıyorsunuz tedavide? benim all.... adında bir aşı (tam adını vermiyorum ilaç adı vermek yasak sanırım) ve türkiyede sadece bir kaç noktada satılıyor. ve merak ettiğim tedavi olmasına rağmen ASTIMA dönüşen bir vaka biliyor musunuz?

merhaba arkadaşlar benimde ev tozu küf mantar ve polen ama en çok ev tozuna karşı alerjim var şu an hamile olduğum için birşey kullanamıyorum bende hapşurma yapmıyor burnumda et büyümesi ve geniz akıntısı var yani nefes almakta zorlanıyorum özellikle geceleri uykum bölünüyor hep sabah kalktığımdada burnum tıkalı oluyor ben alezleri sorucaktım bildiğimiz sıvı geçirmeyen alezlerdenmi kullanıyorsunuz istikbalden oğlum için almıştık sıvı geçirmeyen onlardan kendimede alsam faydası olurmu onların yorgan ve yastık için olanlarıda varmı acaba birde alezlerin üzerine tekrar nevresim geçiriyormususnuz

akarlara karşı alerjisi olanlar için özel yastık,yorgan nevresim takımları var.ama nevresim ve yastık kılıflarını yüksek derece sıcaklıkta yıkayarak ta kullanabilirsiniz doktorum da bana böyle yapmamı tavsiye etmişti.ben evimdeki tüm halılarımı da kaldırmak zorunda kaldım.mite denilen ev tozu,yün,polen ve kedi alerjim var benim de.sakın ihmal etmeyin tedavinizi arkadaşlar.ben uzun süre erteledim tedavimi ve şuan astıma çevirdi.astım ve alerji tedavimi birlikte devam ettiriyoruz.

mesaj tarihleri oldukça eski ancak biorezonans tedavisi görmüş bir allerjik astımlı olarak bilgi vermek istedim.ben tedaviyi yarım bıraktığım halde (gebelik ihtimalinden dolayı) &#37;60-70 faydasını gördüm. ınek sütü alerjisinden tamamiyle kurtuldum. Tedavi sırasında her allerjen için 3 seans uygulandı. ınatçı durumlarda -ki özellikle ev akarında oluyor bu- seans sayısının artması gerekebiliyor ancak doktorum +seanslardan ücret almadı.

Alerjen tedavisinde söz konusu alerjenle ilişki tamamen kesiliyor ve perhize giriyorsunuz. Ben çok sevdiğim çikolata da dahil süt tozu, peyir suyu altı tozu gibi maddeleri içeren hazır gıdalar, süt ve süt ürünlerinden tamamiyle uzak durdum. yaklaşık 2 ay yogurt yemedim. ve bu süreç içinde biorezonans tedavisinin kuantum fiziğine dayalı yöntemiyle negatif-pozitif sinyaller gönderen cihaz ve chipler yardımıyla bağışıklık sistemimde süte olan tepkiyi nötrolize ettik.( Bu doktorumun bana benim anyalayacağım biçimde anlattıklarından özetim:)

Bu tedaviyle süt alerjisinden tamamen kurtuldum Aynı yöntemle kavun, mandalina ve bala olan alerjilerimden de kurtuldum.ancak doktorum hiçbirini alerjiyi tekrar hatırlatacak kadar fazla tüketmememi söylemişti. Her meyveden rahatlıkla yiyorum ama bu uyarıyı dikkate alarak abartmıyorum.
Ancak Süt konusundaki perhizimi gebelikle birlikte bozdum. Kalsiyuma olan ihtiyacımı bahane ederek biraz fazla zorladım ve kaşıntılarım tekrar başladı.
Rapel(hatırlatma) tedavisi için sonraki yıl da dahil gitmediğim halde uzun süredir sıkıntım yoktu ama aşırı tüketmem tekrar hastalığı hatırlatmış olmalı..şimdi kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle kalsiyumu suda eriyen tabletlerle alıyorum ve tekrar küçük bir perhize girdim. işe yaramazsa doğumdan sonra tekrar biorezonansa başvurmayı planlıyorum..

ancak EV TOZU AKARI ve sıcak-soğuk-aydınlık vs konusundaki alerjilerimden kurtulamadım.(kaşıntılarım gebeliğimin son üç ayına kadar 2 yıldır neredeyse hiç yoktu. Ancak ellejrik rinitimde tedaviden sonra artma oldu. sanki alerjenin yönü değişti. nefes darlıgı azalarak rinite geriledi)
Ben bunu tedavi sırasında ev tozuna karşı bir PERHıZi gerçekleştirememiş olmaya bağlıyorum.ve bundan kurtulabilmek için ımnüoterapiyi de araştırıyorum. ımnüoterapi görmüş olanlardan özellike Ev Tozu Akarı alerjisi olanlar varsa tavsiyelerini almak isterim.

Merhabalar,
Toza karşı alerjisi olanlar aslında tozun içine karışan toz akarlarına karşı alerjileri vardır; Benim kızımda da var, çok şiddetli rahatsızlıklar yaşadık uzun süre. Bu toz akarlarını yataktan yok eden bitkisel bir sprey var, Türkiye'ye yeni geldi. Biz ondan kullandık, artık çok iyiyiz, tüm belirtiler neredeyse bitti; Denemenizi tavsiye ederim, eczanelerde bulunuyor, Bioneem. anti mite spray olarak satılıyor ! TV'de reklamı da vardı bir ara.

Merhabalar,
Toza karşı alerjisi olanlar aslında tozun içine karışan toz akarlarına karşı alerjileri vardır; Benim kızımda da var, çok şiddetli rahatsızlıklar yaşadık uzun süre. Bu toz akarlarını yataktan yok eden bitkisel bir sprey var, Türkiye'ye yeni geldi. Biz ondan kullandık, artık çok iyiyiz, tüm belirtiler neredeyse bitti; Denemenizi tavsiye ederim, eczanelerde bulunuyor, Bioneem. anti mite spray olarak satılıyor ! TV'de reklamı da vardı bir ara.

bu söylediğinizi çok araştırmıştım ve çok pahalı ürünlerle karşılaşmıştım. Teşekkür ederim, araştıracağım.

Sevgili meddah,
Özellikle hamile olduğun için zorlandığını belirtmişsin. ılaç ve rahatlatıcı kullanımını durdurmak gerektiği için sanırım ? Bildiğim yeni birşeyi bu yüzden seninle paylaşmak istedim, daha önce de yazmıştım, vücuduna değil yattığın yatak üzerine uygulayabileceğin bir anti mite spray biliyorum, biz de kullanıyoruz kızım için. Tamamen bitkisel olduğu için bence hamileler için çok uygun. Toz akarlarını (mite'ları) durduruyor, Almanya da yaygın kullanıldığını öğrendim, Türkiye de de artık eczaneler satıyor, kullananlar çok faydasını gördüğünü söylüyor. Bilgin olsun belki araştırmanın faydası olur senin için?

öyle bir alerjiydi ki bendeki ölüyorum sandım. keşke hapşurmayla kalsa. geceleri uykumda sanki bir karabasan yapışırdı boğazıma ve beni öldürmeye gelirdi kaç kere bilirim heh ben ölüyorum kimse duyamıyo beni diye düşündüğümü ne yataktan kalkıp annemlerin yanına gidebilirdim ne cama gidebilirdim nefes almaya burnumdan bile nefes alamazdım o derecede vücudum kilitlenirdi kimseden yardım isteyemezdim
kbb doktoruna gittim ve alerji testi sonrası mite böceği yani halk arasında ev tozu denen şeye alerjim varmış. 6 ay boyunca her hafta aşı olmaya gittim 6aydan sonra ayda bir gitmeye başladım ve şu an 3.5 yıldır bu tedaviyi görüyorum 1.5 yılım daha kaldı. burun akıntılarım ve hafif öksürüklerim oluyor ama buna da şükür.
ve en kötüsü bizim ailede astım illeti var doktorum bu aşı tedavisiyle çok rahatlayacaksın ama astım tehlikesi yüzde yüz ortadan kalkar diyemem diyor:1no2: astımdan öylesine korkuyorum ki ölüp ölüp dirildiğim o günlere dönmek istemiyorum
ve ayrıca merak ettiğim siz ne kullanıyorsunuz tedavide? benim all.... adında bir aşı (tam adını vermiyorum ilaç adı vermek yasak sanırım) ve türkiyede sadece bir kaç noktada satılıyor. ve merak ettiğim tedavi olmasına rağmen ASTIMA dönüşen bir vaka biliyor musunuz?

Merhaba,
Bu mite'lardan neredeyse 10 milyon adeti yatakta yaşarmış! Biz anti mite spreyini yatağımıza kullandık (yılda bir defa kullanılıyor) ve kızımın öksürükleri geçti; bitkisel bir sprey ve eczaneler satıyor; halamız 37 yaşında, o da kullandı ve hapşırmaları kesildi, yani 6 aydır rahat, çok fazla ilaç kullanması da gerekmedi :sm_cool: bilginize ... çok geçmiş olsun

Back