arkadaslar benimde toza karsi alerjim var sonradan oldu ,turrkiyeye izine gittim gelir gelmez baslad nerdeyse bir seneye yakin hergun hastaydim burnumdan yara esik olmuyodu, bi hapsurmada 10 kere hapsuruyodum, burnum kasiniyo, gozum akio, burnum akiyo cok kotu oluyo ,boyle boyle cektim
en sonunda alerji doktoruna gttim oda test yapti toza karsi alerjim oldugu cikti
sonra bana dedi ilacla ve igneyle tedavisi var hangisini kabul edersin dedi, bende ilk once ilac dedim oda dedi ilac biraz zor gecirir ignedaha iyi dedi ve 3 sne boyunca igne vurulcakmisim tabi nezaman duzelirse
bana recete verdi bu igneyi biz parise gonderdik ozel benim adima hzirlandi 3 kutu geldi, ve bu geldikten sonra doktor bi kutuyu ,verdi ve 3 ay boyunca her hafta vuruldum tabi dozai her hafta fazlalasiyodu
sonrasinda 15 gune cikardi iste o 3 kutu bitti
ve tekrardan ilac geldi bir kutu ,ona basladim dun hemsire geldi ignelerimi o yapiyo iste boyle boyle insallah duzelcek eskisine bakarak iyim amayinede arada oluyo
ve igneden haric sprey ve ilacda veriyodu o sprey hersabah burna yapiyosun ilacta gunluk aliyosun
cok kotu bu alerji aksam yorgan yuzunu degistirdim allahim oldum hapsurcam diye
kizlar kesinlikle alrji doktoruna gidin degilse baska cozumu yok