• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun saygısızlıği

O mermer değildir

Mermer misket misket kırılmaz ki

Benim anladığım Fransız balkon mermeri o da bütün

Altından sıva vs düşmüş olabilir ama mermer parça parça kırılmaz

Zamanı olmayabilir bu neden garip geliyor ki size

Geçen yaz iki aydan fazla süre mutfak balkonumun kapısı çarptı ve içinde perdeyle kaldı

Ustayı bulacak ve başında duracak zamanım yoktu kaldı bu süreçte

Neden insanların söylediklerinin gerçek olabileceğine inanmıyorsunuz
zaman olmaması başka ınsanları tehlıkeye atmasını haklı gostermez .

zaman olmaması başka ınsanları tehlıkeye atmasını haklı gostermez .

İşte insanları tehlikeye atıp atmadığı muamma

Bana anlatım abartılı geldi konu sahibi zamanı yokmuş derken buna inanmıyor ama eve gece geliyorlar diyor

Ben de zamanı olmayabileceğine dair örnek verdim

Kocaman mermerin ufalanmasını da gözümde canlandıramadım

Dış ceğhe problemleri apartman giderinden yapılır. Vizde çamaşır asmak zaten yasak ölünmüyor. Kadına paranın kendinden çıkmayacağını söyleyin. Tamiri kabul etmiyorsa fen işlerine şikayet yazışacağını smyleyin

İşte insanları tehlikeye atıp atmadığı muamma

Bana anlatım abartılı geldi konu sahibi zamanı yokmuş derken buna inanmıyor ama eve gece geliyorlar diyor

Ben de zamanı olmayabileceğine dair örnek verdim

Kocaman mermerin ufalanmasını da gözümde canlandıramadım
Herkes 8-5 çalışmıyor elbetteki insanların gün içerisinde zaman yaratacak fırsatları olmayabilir , gerçekten diğer oturanlara zarar verme tehlikesi var ise yöneticiye durumu anlatıp yardım isteyebilir.

En fazla ölürsünüz lafini söyleyecek kadar saygısiz bi insani da hakli olabilir diye burda savunanlar var.Parasi veya zamanı olmaması bu lafı soylemesini haklı cikartmiyor.Azıcik insan olsun.

Hanimlar uzun camlar varya ondan mermerin tam alt kismi dusmus bizde inanamadik ama oyle sanki mermeri parca parca kirip atiyormus gibi de mermerin parcalari dusmeye devam ediyor. Ayrica balkon olmayinca uzun olan camin demirine camasir asiyoruz haliyle. Mermerin tam bir parca dusmesi lazim ama yarimi yani alt kismi dusmus bildiginiz. Ayrica kendisi esiyle calistigi icin yaptiramam diye israr ediyor yoksa koronaya dikkat ettiginden falan degil. Yoksa tabiki etraf toz bizde biliyoruz toza bir seyde demiyoruz ayrica binadan soran herkese direkt boyle demis yani konusma oldu da tartismadik isi aksamasin diye boyle yapiyormus.

Yahu anlamadım nasıl düşer oradan o parça? Evinizin sağlam olduğuna emin misiniz? Buradan ben korktum.

Denizlik denir ona, onu tamamen kırması lazım , aynı camdan kullanıyorum ve hiç o demirlere çamaşır asmadim . Komşu değişik sizde degisiksiniz ..

dışarıya nasıl çamaşır asıyosunuz ya herkes binanın duvalarına sürünerekmi yürüyo bi de? nasıl birinin kafasına gelecek max duvardan 10 cmöteden düşen parça? mermer nasıl parçalanıyor? apartman komple bi garip ha

Dış cepheden olan parça düşmelerinde apartmanın ödemesi gerekiyor diye biliyorum. Apartman yöneticisi ile görüşüp tutanak tutup, resim vs çekip sonra toplantı yapılmalı ve apartmanın dışarıdan çalıştığı usta ile oraların tamamını tamir ettirmeli.
Ben de böyle düşünüyorum çünkü daireyle alakalı bir sıkıntı değil dış cephe dökülüyor, bu da o dairenin sorunu değil, binanın sorunu. Hep birlikte yaptırmalısınız.

Son düzenleme:
dışarıya nasıl çamaşır asıyosunuz ya herkes binanın duvalarına sürünerekmi yürüyo bi de? nasıl birinin kafasına gelecek max duvardan 10 cmöteden düşen parça? mermer nasıl parçalanıyor? apartman komple bi garip ha
Bilmem kaçıncı katta duvardan max 10 cm öteden düşen mermer yere ulaştığında o aradaki fark max 10 cm olarak kalmıyor o hava sürtünmesi denen bir şey var ileri doğru ilerliyor yere ulaşana kadar
Hiç duymadınız heralde balkondan düşen saksı kafasını yardı haberlerini

Bazi arkadaslara cidden inanamadim bu neyin tutumu fikir almak istemistim alt tarafi. Biz zaten 2 daire olarak kendi hasarimizi yaptirdik arkadaslar ondan bir beklentimiz yok 2 3 kisi daha ona soyledigi icin muhtemelen gicikligina yapiyor ayrica eside kendi dukkanlarinda calisiyor yani kari koca ayni yerde ikisinden biri 1 2 saatlik evde durabilir olay zamanla alakali degil. Parayi zaten bina vermeyi dusundu. Her neyse cidden bazilarinin tutumuna asiri sasirdim kadinin soyledigi laf cok kotuydu. Yarin sikayet icin gidecegiz binadan 2 3 kisiyle.

Bilmem kaçıncı katta duvardan max 10 cm öteden düşen mermer yere ulaştığında o aradaki fark max 10 cm olarak kalmıyor o hava sürtünmesi denen bir şey var ileri doğru ilerliyor yere ulaşana kadar
Hiç duymadınız heralde balkondan düşen saksı kafasını yardı haberlerini
balkon o balkonun altından geçilebiliyor 10 cm değil 1 metreye yakın oluyor balkonlar hatta belki daha fazla. bilirkişisin herhalde

Back