ya arkadaşlar benimde alarjim var hemde herşeye karşı ve sürekli cildim de kaşıntı bir süre ilaç tedavisi gördüm ama banamısın demedi daha bu gün dr gittim perşembe günü profösörle konuşup karar verecekler dr %99 aşı dedi şimdi bende korktum çoğu arkadaşımız olmuş ve 5 yıl falan sürüyormuş yanılmadıysam şuan yaşım 26 ve ben anne olmak istiyorum beş yıl sürürsen nasıl olacak yada bu tedaviyi yaptırırken hamile kalıram bir etkisi olurmu acaba lütfen bana yardımcı olun bir karar vermem gerekli ne olur
bende 7 yıldır cekiyorum bu alerji olayını:s ama bu yıl dahada arttı bizim ailede de var genetikmiş zaten gecen yıl gittigim dr hem test yapmıstı hemde aileden gelir bu hastalık demişti gercektende öyle ananemde teyzemde ve annemde de var onlardan da bana gecti işte :s ilaçlar pek işe yaramıyor yaramadıgı gibi burun spreyleri bende zamanla el titremesi yapmaya basladı oyüzden onuda kullanmıyrm bu yıl ama ölüyrm resmen ya gece uykudan uyunayrm hasurarak basladıgında 2 3 kereylede kalmıyoki benmkiler en az 6 7 kere hapsuruyrm hatta 10 nu buldugu oluyr nefes alamıyrm o anda cok kötü oluyr yaa bu sene bide burun tıkanıklıgı cıktı nefes alamıyrm napsam acılmıyr burnum of offf iğne olan arkadaslar varmıs koldanmı oluyosunuz igenyi biraz bahsedebilirmisiniz
Bu ara yine başladım burun spreyi ,allerji hapım ve bepanten kremim ilaç ilaç mahvolduk:sinifsinif:[/QUOT
Burun spreyi kullanmak iyi değil diye duydum balsurat yasakkelime burun kanalı direk beyne açıldığından çok fazla kullanma bence...tabi insanın alerjisi tuttuğunda yeter artık deyip canına tak ediyor biliyorum.Gözüne birşey gelmediğine eminim.Şu alerjinin kökünü kazıyacak bir ilaç bulsalarda hepimiz rahatlasakyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Bu ara yine başladım burun spreyi ,allerji hapım ve bepanten kremim ilaç ilaç mahvolduk:sinifsinif:[/QUOT
Burun spreyi kullanmak iyi değil diye duydum balsurat yasakkelime burun kanalı direk beyne açıldığından çok fazla kullanma bence...tabi insanın alerjisi tuttuğunda yeter artık deyip canına tak ediyor biliyorum.Gözüne birşey gelmediğine eminim.Şu alerjinin kökünü kazıyacak bir ilaç bulsalarda hepimiz rahatlasakyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Canım ben yılda 1 kutu kullanıyorum.Yani öyle hep alıp kullanmıyorum bu ara burun kanamalarım olduğu için mecbur kullanıyorum:)bu allerji ömür boyu bizimlee :))
Canım ben yılda 1 kutu kullanıyorum.Yani öyle hep alıp kullanmıyorum bu ara burun kanamalarım olduğu için mecbur kullanıyorum:)bu allerji ömür boyu bizimlee :))
Kanamalara da alerjimi sebep oluyor? bak bunu hiç duymamıştım.:uhm:Çok sevdiğim bir büyüğüm alerjinin kökünü kazıyamazsınbirgün o şekilde birgün bu şekilde görünür diye söyledi.Ne kadar değişik belirtileri var.:uhm:
Kanamalara da alerjimi sebep oluyor? bak bunu hiç duymamıştım.:uhm:Çok sevdiğim bir büyüğüm alerjinin kökünü kazıyamazsınbirgün o şekilde birgün bu şekilde görünür diye söyledi.Ne kadar değişik belirtileri var.:uhm:
Yok canıım benımburun içinde kemık deviasyon var allerji ile çatışınca kötü oluyorr :sinifsinif:
Yok canıım benımburun içinde kemık deviasyon var allerji ile çatışınca kötü oluyorr :sinifsinif:
Herşekilde kötü ne dersen de..Allah yardımcımız olsun mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?