B!TT€R;3089021 .!.:bende alarji mi war ne war bılmıorum da en ufak bı tozada cildim kabarıyo ozellıkle bıleğim ve elımın ustu.. isilik gıbı oluyo kaşıntı başlıyo gozlerım akıyo hapsurmaya çalışıyorum olmuyo. napcam ya warmıdır tedavisi
ah ah hic sorma o dertleri sinir bise...bendede toza karsi alerji var tozlu ortamlardan kacarim evimi devamli havalandiririm ve is yaparken toz kaldirmamaya calisirim ama bi kac sene oncesine kadar daha kotuydum kucuklugumden beri burnumda kemik vardi onunla beraber sorunlar 2 kati oluyodu ama bi turlu cesaret edememistim ama bi gun dedim yeter ve ameliyat oldum kemigi aldirdim simdi niye daha once olmadim diyorum yani daha iyiyim simdi...belki sendede kemik yada et varsa daha cok rahatsiz olursun bi baktir istersen....sagliklar dilerim...a.s.
ben de hiç alerji gibi bir şey yoktu.
6 aydır sürekli hapşırıyorum ben de.
hatta geceleri bile.
normalde cok sıkıntılı bir durum değil belki ama,
hamile olduğum için çok tedirgin oluyorum hapşırırken..
benimde hem ev tozu hemde polenlere karşı alerjim var.alerji testi yaptırdım ege ün.de ve 1.5 yıldırda immünoterapi alıyorum yani aşılanıyorum.hafifse 3 yıl daha ağırsa en az 5 yıl aşı olmak gerekiyormus ve 40 yasın altında bayağı etkili olduğu söyleniyor. benim henüz %70-80 gibi bir rahatlamam oldu ama çok rahatsız olursam antihistaminik ilaç ve burun spreyi kullanıyorum .ayrıca bende burunda kemik var ama aldırmaya korkuyorum...
alerji ve alerji kaynaklı egzama, sman nezlesi gibi rahatsızlıklarda en son netten araştırmam soncu biorezonans denen bir tedevi buldum özellikle istanbulda bir kaç tane var alerji sebebini bulup o hücreleri normal algılamaya yönlendirip alerjiyi ortadan kaldırıyorlarmış uygulatanlar lütfen sonuçları ayrı bir alan açıp biorezonans uygulatanlar olarak bizleri bilgilendirsinler lütfen herkese selamlar
a.s.
benimde hem ev tozu hemde polenlere karşı alerjim var.alerji testi yaptırdım ege ün.de ve 1.5 yıldırda immünoterapi alıyorum yani aşılanıyorum.hafifse 3 yıl daha ağırsa en az 5 yıl aşı olmak gerekiyormus ve 40 yasın altında bayağı etkili olduğu söyleniyor. benim henüz %70-80 gibi bir rahatlamam oldu ama çok rahatsız olursam antihistaminik ilaç ve burun spreyi kullanıyorum .ayrıca bende burunda kemik var ama aldırmaya korkuyorum...
canım yaşın kaç ben 15 yaşındayken tıkanıyordum hele bir gün hastaneye kaldırdılar hem hapşırma hem tıkanma dönüştü 5 yıl ithal aşı oldum şu an hepsi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?