Toz bezinin dayanılmaz cazibesine karşı koyamıyorum.

Allah kolaylik versin canim,
hasta cocuk iki kat zor,
benimkiler de hasta,
sinirden hasta olucam ben onlarla birlikte, o kadar huysuzlastilar ki.
Seninki zaten yorucuydu, hastaligi da eklenince ekstra olmus.

Ve evet yaparsa yapacak,
cok gerekirse gider alirsin yani, ya da babasi gider alir, boyle boyle ogrenecek o da maalesef.

Sen bir kahve yap, soyle bir sakinles. Oglun donunce de yoracak seni, o yuzden o yokken bir resetle kendini ki sonradan uzulecegin kadar yorulma.

Size bir sey sorabilir miyim? konu sahibinden özür dileyerek, bu robotlarin sürekli filtresini yikamak gerekiyormus her kullanimda. Yoksa sanirim iyi çekmiyormuş. Bende yeni evleneceğim acaba boyle bir şey mi alsam diye düşündüm ama sürekli temizlemek işime gelmez.

Yaaa araştırdım gerçekten şahane nasıl görmemişim ki böyle bi icadı. Fiyatlar farklı farklı sitelerde ama siz nerden aldınız acaba. En kısa zamanda almam lazım. Nefret ediyorum temizlik yapmaktan Çok teşekkür ederim buarada

Yapsın altına

Bir iki yapar sonra söyler

Ben senin yerinde olsam uygunsuz yerlerde altına yapması için uğraşırdım yani o rahatsız olsun altına yapma fikrinden tuvalete yapmak zorunda kalsın

Örneğin avm oyun alanında yapsın bir daha avm de tuvalete gitmek zorunda kalsın ya da sana eve gidelim diye tuttursun

Bir de cidden neyi dezenfekte ettin

Yani çocuğu yıkarsın banyoda her zaman yıkadığın gibi sabunla

Kilodu atar pantolon eşofman her ne var ise de onu da makinada yıkarsın

Tamam ben sitenin en pis kadınıyım da bu hijyeni fazla abartmıyor musun

yok valla kabul etmem, benim en pisi

dezenfekte ettim dedi degil mi, ben yanlis okudum diye dusundum,
cocugun poposunu nasil dezenfekte edebilir ki ???

hergün ev kirlaniyor mu ki.. valla ben hafta da 3 yada 4 yaparim.. ama mutfak hergün..
evimde hic pis olmaz..

eminim supurmediginde seninde pis olmuyor sadece oyle dusunuyorsun..

su azimden keske benim de olsa.. vakit buldum mu acimam.. film izlerim kitap okurum cay icerim hic bisey olmasa yatar uyurum.. bu dünyanin isi azalmaz da bitmez de bir bakmissin yas gecmis ama sen yipranmissin ne gerek var..

yemek konusunda bende ayniyim yapmayi cok sevmedigim icin pratik seyler yaparim..

bilemedim ne desem mesela suan salon mutfak supurmem gerekiyor cocuk uyuyor bende yatagimda uzandim burada takiliyorum..

Evde (16.5 aylık)bebek olmasina rağmen her gün ev süpürmem.
7 sene önce(kızımdan önce yani)bende bahsettiğin gibiydim. Hatta çalışıyordum ve yatana kadar kendimi paralıyordum. Sonra kızım oldu işten ayrıldım ama ben o eski ben olmadım zira tüm gün kucağımda tepemde vs vs.
Anaokuluna başladı sonra, bende boş vakitlerimde yine temizlige sarmaya başladığımı farkedince, her gün yürüyüşe çıkmaya başladım,öyle atlattım.
Şu an umrumda değil yani ev temizmiş pismiş,haftada 2-3 gün süpürüp silsem yetiyor. Dikey süpürge ile süpürüp gectiğim dahi oluyor. Ütü haftada 1 yapıyorum ve sadece gerekli olanları ütülüyorum,iç çamaşırı vs ütülemiyorum.
Çamaşır çok çıkıyor,sepet asla boş kalmıyor,makinemi büyüttüm bu sayede her gün yıkamıyorum daha az yıkıyorum. Bak balkonda çamaşırlar duruyor şu an,dursunlar diyorum.
Uzun zaman oldu eşyaya hizmet etmeyi bırakalı,sanada tavsiye ederim. Tabi ki kimse pislik,dağınıklık içinde oturmak istemez bu bir gerçek ama denge de şart,arada aman bugünde dağınık kalsın deme özgürlüğü olmalı insanın zira ev işi nankör,yapıyorsun,2 saat sonra(çocuklu evlerde özellikle) eski halini alıyor.

IRobot roomba e5 serisini kullanıyorum. Her kullanmada yıkamıyorum. 3-4 defa ev süpürmeden sonra yıkıyorum. Emiş gücünü azaltmıyor yıkamamam.

Ben de aynı cümleyi kuruyorum. Lazer epilasyon sonrası hayatımda devrim açan bir yenilik oldu robot süpürge. Kafam o kadar rahat ki artık...
iRobot roomba e5158 aldım. Çok memnunum. Allah başımdan eksik etmesin

Teonun kaka kitabı, elifin tuvalet eğitimi kitabı, pedagog bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir kaka kitabı daha. Piyasadaki kakaya dair tüm kitapları satın aldım ve defalarca okudum.

Size oğlumun gıcıklığını şöyle anlatayım. Kitapları dikkatle dinler, satır aralarında "bebekler kakayı altına yapar abima çocuklar yapmaz. Teo da yapmıyor. Elif de yapmıyor. Ben de bebek değilim ama ben beze yapıcam" diyor. Her şeyin farkında, en ince ayrıntısına kadar. Lakin benim oğlum kendi istemedikçe hiçbir şey yapmayan, ikna edilemeyen bir çocuk. Lazımlık da denedim. Ondan da tiksiniyor. Çok uzun süre çişini klozete de yapmak istemedi. Lazımlığa yaptı. Sonra vakti gelince kendi isteği ile klozete oturdu. Ama kaka ısrarla beze. Vakti gelecek elbet de ben tükenmeden gelse iyi olur.

Bugün öyle yaptım. Çok zor oldu ama sadece yatakları topladım, çamaşır katladım ve yemek hazırladım. Sadece uzanıp yatmak istedim ama ben sadece uzanınca inanılmaz bir vicdan azabı çekiyorum. O yüzden kalktım kahve yaptım ders çalıştım, kitap okudum. Sonra bir ara huzursuzlandım kalktım cilt bakımı yaptım. Evin içinde dolaştım ama direndim ev işi yapmadım.

Dediğin gibi yaptım bugün. Mola verdim. Tabi yine iş yaptım da ütü süpürge vs yapmadım. Bugün sinirlerim bozuk epey zaten mola iyi geldi biraz.

Eksik ve yanlış yazmışım. Çocuğu dezenfekte etmedim shsjjs. Onu normal yıkadım. Kıyafetlerden kaka arındırmak çok kolay değil lekeli kalıyor. Kaynar su, leke çıkarıcı ve iki kez makinede yıkayarak temizledim. Banyoyu da çamaşır suyu ile ovdum tabi. Bir bok sabun ile yeterince temizlenmez :)

Diğer konuda da oğlum emin ol rahatsız olmaz, olmuyor. Dün o halde markete gitmek istedi parka gitmek istedi. Eve gidince temizleyelim kakayı diye gayet rahat davrandı. Bir rahatsızlık yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…