Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu aralar operasyon geçirmiş olan varsa lütfen cevap versin çünkü burnumdaki eğrilik ile birlikte nefes almam gerçekten çok güçleşti yıllar geçtikçe ve ben de ikisini birden yapmayı düşünüyorum malum üniversite öğrencisiyim bu operasyonu hala ssk karşılıyormu yoksa ayrı bir ücret vermem gerekiyor mu yoksa sadece eğrilik için operasyon olacağım artık sıkılmaya başladım şu nefes problemimden...
cevap vermeye değer bulduğun için çok teşekkür ederim canım o zaman sadece eğrilik için olayım hiç yoktan iyidirCanım maalesef ssk karşılamıyor bu ameliyatı. 756 lira istiyorlar ameliyat için. 15 TL de muayene ücreti gibi bir şey alıyorlar.
demoipsim bende düşünüyorum bilge beye burnumdaki eğrilikle birlikte yaptırcağım ücret olarak hala ssk mı karşılıyor yoksa para alıyor mu
yeni acabildim pc yi:))ewt 756 tl ücret alınıyor ama bence o ameliyata grmişken estetiğide aradan cıkar ücret cok fazla değil 3-4 milyara esettik fiyatları