tostosi Burun Estetiği Ameliyatı

canım sen bilge beyin yaptığı diğer burunları gördün mü? seninki sana güzel olmuş ama ben daha sivri bir burun istiyorum mesela. yaptığığ sivri bir burun gördün mü hiç?

evet canım kontrole felan gittiğimde görmüştüm.. vardı.. tabi bu daha cok önceki burunla alakalı bence canım.. umarım istediğin gibi ollur seninki de..

Canim albumune de yazdim ama bu basligi gorunce yazmadan edemedim :)) Burnun cok guzel olmus, sen de zaten fotomodel gibisin, cok guzelsin masallah, kusursuz olmus, coooook begendim...
Burnum neredeyse senin eski burnunla ayni, ben de hem tikanikliktan hem de piercing sonucu kikirdagimda olusan minicik cokuntuden dolayi Bilge Bey' le goruseyim diyordum. Annem guzelim burnunu zaten piercing taktin hallettin, simdi belli bile olmayan bise icin ameliyat olacaksin, daha berbat olacak diyordu. Senin fotograflarini gosterdim anneme, benimkine cok benzio diye. o bile estetige karsi olmasina ragmen ''kusursuz'' olmus dedi, seni de cok begendi :))) Saglikli ve huzurlu gunler olsun insallah canim....

çilekben, uzun zamandır giremiyordum.. burnuna bayıldım.. güle güle kullan.. iyi ki de anneni ikna etmişsin.. (:

vavey, seni inan cok iyi anlıyorum..): ama iyi bir doktor bulup güvenmekten baska caresı olmuyor malesef insanın

merhabalar arkdaşlar ben bundan 1 yıl önce burun ameliyatı oldum ama hiç emmnunn değilim estetik bakımdan doktorumdanda memnunn kalmadım burnumda nerdeyse hiç bi değişklilk olmadı gbi:( 2 gün önce bilge beyle görüştüm kasım 13 ameliyat tarihi belirledik inş bu sefer bi problem olmaz demi!!

demoipsim bende düşünüyorum bilge beye burnumdaki eğrilikle birlikte yaptırcağım ücret olarak hala ssk mı karşılıyor yoksa para alıyor mu

arkadaşlar bu aralar operasyon geçirmiş olan varsa lütfen cevap versin çünkü burnumdaki eğrilik ile birlikte nefes almam gerçekten çok güçleşti yıllar geçtikçe ve ben de ikisini birden yapmayı düşünüyorum malum üniversite öğrencisiyim bu operasyonu hala ssk karşılıyormu yoksa ayrı bir ücret vermem gerekiyor mu yoksa sadece eğrilik için operasyon olacağım artık sıkılmaya başladım şu nefes problemimden...

arkadaşlar bu aralar operasyon geçirmiş olan varsa lütfen cevap versin çünkü burnumdaki eğrilik ile birlikte nefes almam gerçekten çok güçleşti yıllar geçtikçe ve ben de ikisini birden yapmayı düşünüyorum malum üniversite öğrencisiyim bu operasyonu hala ssk karşılıyormu yoksa ayrı bir ücret vermem gerekiyor mu yoksa sadece eğrilik için operasyon olacağım artık sıkılmaya başladım şu nefes problemimden...

Canım maalesef ssk karşılamıyor bu ameliyatı. 756 lira istiyorlar ameliyat için. 15 TL de muayene ücreti gibi bir şey alıyorlar.

Canım maalesef ssk karşılamıyor bu ameliyatı. 756 lira istiyorlar ameliyat için. 15 TL de muayene ücreti gibi bir şey alıyorlar.
cevap vermeye değer bulduğun için çok teşekkür ederim canım o zaman sadece eğrilik için olayım hiç yoktan iyidir

demoipsim bende düşünüyorum bilge beye burnumdaki eğrilikle birlikte yaptırcağım ücret olarak hala ssk mı karşılıyor yoksa para alıyor mu

yeni acabildim pc yi:))ewt 756 tl ücret alınıyor ama bence o ameliyata grmişken estetiğide aradan cıkar ücret cok fazla değil 3-4 milyara esettik fiyatları

yeni acabildim pc yi:))ewt 756 tl ücret alınıyor ama bence o ameliyata grmişken estetiğide aradan cıkar ücret cok fazla değil 3-4 milyara esettik fiyatları

haklısın canım bakayım ayarlamaya çalışıcam artık

çok fazla mesaj aldığım için burdan cevaplamak istiyorum arkadaslar tüm sorularınızı... Ameliyatımı doç.dr.Bilge Türk Bilen gerçekleştirdi. ameliyat malatya turgut özal tıp merkezinde gerşeklesti. bu hastahane inönü üniversitesine ait araştırma hastahanesi. ben de oraya istanbuldan gittim. hastahanede ameliyattan sonra 1 gün kaldım.. onun dısında otelde kaldım.yaklasık olarak 10 gün kadar. 15 gün sonra da kontrole gittim. ameliyat için 2 ay öncesinden felan randevu aldım. cünkü listeleri cok yoğun. burun seklime daha cok Bilge bey karar verdi. suanda burnumla ilgili hiçbir sorunum yok gayet memnunum. cevremdekiler de cok doğal olduğunu söylüyor.. su zamana kadar burnunuz estetik mi diye soran kimse olmadı.. hatta uzun zamandır görüşmediğim arkadaslarım da bi cok güzelleşmişsin diyorlar ama estetik olduğumu anlamıyorlar..Bilge bey kesinlikle cok doğal burunlar yapıyor.. ben de siteden hastalarını gördüm ve o sekilde gitmeye karar verdim.. yaklasık olarak 1500liram gitti kalma gitme gelme yemek felan ücretleri dahil. ameliyat için hiçbir ücret ödemedim doktora veya hastahaneye. sanırım cevaplandıracağım seyler bu kadar arkadaslar.. sorularınız olursa özel mesaj yerine burdan sorarsanız daha iyi olur böylelikle diğer merak edenler de faydalanmıs olur...[/QUOTE]

bnde ıstıyorum korkuyorumda nasıl olcak hayırlısı bnde steye yenı katıldımda resımlerın oldgunu soylemstın nerde ?

Back
X