tostosi Burun Estetiği Ameliyatı

kızlllaaaarr sonunda ameliyatım oldu Bilge Bey ve Hıdır Bey o kadar hoşgörülü ve alçakgönüllü insanlarki anlatamam..estetik bölümü hocaları olduklarından mıdır nedir çok nazik insanlar hepsi de...asistanları da aynı şekil deeeee personelleri deeee...hepsine çok çok çok teşekkür edyorm bir kez daha...

hoby ile aynı gündü ameliyatımız.. matmazel ise bizden 2 gün önce girdi ameliyata...doktorla görüşmeye gittiğimde matmazeli ziyaret ettim ve kendisi daha ameliyata girmemişti çok heyecanlıydı.. sonra o ameliyata girdi ve ertesi gün ziyarete gittiğimde ağrıları vardı o nednele pek rahatsız etmek istemediğimden erken çıktım.. hoby de o gün ameliyat olacaktı ancak doktor çok yoğun olduğundan onu bir ertesi güne ertelemek zorunda kaldı ve onunla aynı gün ameliyat olduk..

sabah beni ameliyata götürdüklerinde çok heyecanlıydım.. asistanlar felan cok iyi insalardı.. baya bir sohbet ettiler benle.. sonra da bayılttılar.. sonrası malum.. büyük bir su isteğiyle gözümü açtım ancak 6 saat su verilmesi yasaktı:S

buz felan olayına girdiler hemen.. 24 saat buz uygulaması yapıldı.. tabe bu uygulamalarda hobynin ve matmazelin anneleri sayesinde oldu.. onlara burdan bir kez daha cok teşekkür ediyorum..

hoby ile kontrol günlerimiz aynı.. birlikte gidip geliyoruz.. gittiğimiz zamanlarda da matmazeli ziyaret ediyoruz.. matmezel göğüs ve burun yaptırdığı için kalış süresi biraz fazla..ama o da günden güne daha iyi oluyor..

su anda burunlarımız davul gibi..(:
çok korkunç.. ama böyle devam etmeyeceğini bilmek rahatlatııcı..(:çarşambe günü ise ilk alçılar alınacak..(:[/QUOTE

canım bakıyorumda burada hemen hatırlanmış.evet dediklerine katılıyorum bütün çalışanlar hepside çok ilgiliydi ve anlayışlıydı.bakalım yarında alçılarımız alınacak.canım içerden çığlık atarsam bilki şok geçiriyorumdur.inş herşey güzel olur:)

bilge ve hıdır bey aynı anda mı giriyor?

slm kızlar bende istanbulda estetik burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. önerdiğiniz veya önermediğiniz doktorlar varmı? lütfen yardım edin

çok fazla mesaj aldığım için burdan cevaplamak istiyorum arkadaslar tüm sorularınızı... Ameliyatımı doç.dr.Bilge Türk Bilen gerçekleştirdi. ameliyat malatya turgut özal tıp merkezinde gerşeklesti. bu hastahane inönü üniversitesine ait araştırma hastahanesi. ben de oraya istanbuldan gittim. hastahanede ameliyattan sonra 1 gün kaldım.. onun dısında otelde kaldım.yaklasık olarak 10 gün kadar. 15 gün sonra da kontrole gittim. ameliyat için 2 ay öncesinden felan randevu aldım. cünkü listeleri cok yoğun. burun seklime daha cok Bilge bey karar verdi. suanda burnumla ilgili hiçbir sorunum yok gayet memnunum. cevremdekiler de cok doğal olduğunu söylüyor.. su zamana kadar burnunuz estetik mi diye soran kimse olmadı.. hatta uzun zamandır görüşmediğim arkadaslarım da bi cok güzelleşmişsin diyorlar ama estetik olduğumu anlamıyorlar..Bilge bey kesinlikle cok doğal burunlar yapıyor.. ben de siteden hastalarını gördüm ve o sekilde gitmeye karar verdim.. yaklasık olarak 1500liram gitti kalma gitme gelme yemek felan ücretleri dahil. ameliyat için hiçbir ücret ödemedim doktora veya hastahaneye. sanırım cevaplandıracağım seyler bu kadar arkadaslar..

albümüm de herkese acık.. merak edenler bakabilirler...:1:

ben mi yok ben başka bir doktor düşünüyorum da şu an arastırıyorum işte bilge bey istanbul da mı soy adı ne

yok canım daha görüşmeye gitmedim işte gidince bakarım da benim bi tanıdık ona ameliyat olmuştu kendisi de hemşireydi o sebeple tanışıyorlarmış ve iyi şeyler söyledi osman bey hakkında işinin ehliymiş kendi burnunu osman beye yaptrmış o memnun ma bakalım işte bnde bir görüşseydim de osman beyle :)izmirde kim varmış

bir arkadasım yaptırmıs ısmını unuttum. ama bilge hoca cok ıyı dıyorlar. ben yıllardır orda olamama ragmen yenı ogrendım. ama cıdden ıyıymıs. kıs tatılınde malatyaya gıdınce yanına ugrayacagım.

Aynı şekilde ben de özür dilerim.Daha yeniyim burda yeni öğreniyorum tam olarak baktım ama forum kurallarını bulamadım yazım kuralları ile ilgili sanırım.

arkadaslar acaba kıs tatılınde bılge hocanın yanına gıtsen bakması ıcın yazada amelıyat dusunuyorum. cunku okul yuzunde malatya dısındayım. yaz ıcın sımdıden randevu verır ı???

Back
X