tost makinesinde köfte, biftek vs

selam canim.Ben degilde annem tost makinesinde tavuk izgara yapmisti tadi hala damagimda cok super olmustu.Kokusu kalmadi cunku onunla tost yaptigimizda herhangi bri tavuk kokusu almadim.
Guzelce yikandigi surece koku kalmaz.
Yikarken limon ile de ovarsan eger hic koku kalmaz diye dusunuyorum.
Ama ben onda yedim harika oldu.Denemeye deger derim.

başlığı okuyunca inşallah et kokusunu geçirmek için bir yöntem yazılmıstır dedim ama yanıldım.Geçiren varmıdır bilmiyorum ama tost yapmak için ısıttıgımda buram buram kokusu yayılıyor.

selam canim.Ben degilde annem tost makinesinde tavuk izgara yapmisti tadi hala damagimda cok super olmustu.Kokusu kalmadi cunku onunla tost yaptigimizda herhangi bri tavuk kokusu almadim.
Guzelce yikandigi surece koku kalmaz.
Yikarken limon ile de ovarsan eger hic koku kalmaz diye dusunuyorum.
Ama ben onda yedim harika oldu.Denemeye deger derim.

annen limonla mı ovdu canım yıkarken? ne haşlama ne fırın hiçbiri ızgaranın yerini tutmuyor. apartmanda mangalda yapılmıyor tabi.

başlığı okuyunca inşallah et kokusunu geçirmek için bir yöntem yazılmıstır dedim ama yanıldım.Geçiren varmıdır bilmiyorum ama tost yapmak için ısıttıgımda buram buram kokusu yayılıyor.

işte korkum bu. sen limonla ovmayı denedin mi peki?

Bende yaparım arada tost makinesinde şu elektrikli olanlarından bittikten sonrada bulaşık makinesinde yıkıyorum kokusu filanda kalmıyor ızgaranın yerini başkası tutmuyor ya bak şimdi canımız çekecez ızgarayı ...cokacimcoook opuyorumnanaktan

Bende yaparım arada tost makinesinde şu elektrikli olanlarından bittikten sonrada bulaşık makinesinde yıkıyorum kokusu filanda kalmıyor ızgaranın yerini başkası tutmuyor ya bak şimdi canımız çekecez ızgarayı ...cokacimcoook opuyorumnanaktan
ablacım peki sadece altıyla mı pişiriyosun makinayı kapatıp mı?
benim de canım çekti ve ben rejimdeyim sempatiksalakcinni
ama ızgara öneriliyor diyetlerde.

Alüminyum folyo derim başka birşer demem :))

folyo hiç aklıma gelmemişti, yalnız folyonun yiyeceğe direk değmesinin sağlıksız olduğu da söyleniyor.

Izgara yaptıktan sonra yağını kağıt havlu ile alıp sıcakken ortadan kesilmiş kuru soğanı her tarafına sürün. ondan sonra normal yıkayın. hiçbir koku kalmıyor. hatta annem tava da balık kızartırdı soğanla ovup yıkardı hiç koku kalmazdı. deneyin derim kaydirigubbakcemile5

ben köfte ve sucuk yapıyorum daha doğrusu sucuğu yapmayı sevmiyorum ama eşim malesef vazgeçemiyor en zoru sucuğun yağının temizlenmesi çünkü...zor oluyor ama çıkıyor sıcak su ve bol
deterjanla ...tad olarak tabi güzel oluyorlar dediğim gibi biraz yıkarken sorun oluyor iyice yağın
akması lazım eğer donmuş yağ kalırsa tost için makine ısınırken çok kötü kokuyor .

bu arada alüminyum folyo pişerken sakıncalı kimyasalları ısıyla yemeğe aktarıyor...hiç denemedim
tavsiye de etmem ama sen bilirsin tabi...

annen limonla mı ovdu canım yıkarken? ne haşlama ne fırın hiçbiri ızgaranın yerini tutmuyor. apartmanda mangalda yapılmıyor tabi.

işte korkum bu. sen limonla ovmayı denedin mi peki?

geçmiş zaman olduğu için bilmiyorum ama bazı şeylerin kokusu çıkmadığında limon ile ovduğunu biliyorum.Ayrıca fırında fırın teline etleri koyup,altına da fırın tepsisii koyun ki yağları aksın.Fırınını ızgara bölümüne getirip pişirdiğiniz de de aynı mangal gibi oluyor.Biz çok yapıyoruz bu şekilde.Çok güzel oluyor.

geçmiş zaman olduğu için bilmiyorum ama bazı şeylerin kokusu çıkmadığında limon ile ovduğunu biliyorum.Ayrıca fırında fırın teline etleri koyup,altına da fırın tepsisii koyun ki yağları aksın.Fırınını ızgara bölümüne getirip pişirdiğiniz de de aynı mangal gibi oluyor.Biz çok yapıyoruz bu şekilde.Çok güzel oluyor.

fırınım arçelik. üstü kuru oluyor sert oluyor nedense yaa.

ablacım peki sadece altıyla mı pişiriyosun makinayı kapatıp mı?
benim de canım çekti ve ben rejimdeyim sempatiksalakcinni
ama ızgara öneriliyor diyetlerde.

folyo hiç aklıma gelmemişti, yalnız folyonun yiyeceğe direk değmesinin sağlıksız olduğu da söyleniyor.

yok ya direk koyuyorum birazda yağ döküyorum üzerine at köfteleri cızbız işte hemde misler gibi derecesinide çok açmıyorum ki hemen pişirmesin diye
sen pişir ben geliyom hemen kaydirigubbakcemile4

fırınım arçelik. üstü kuru oluyor sert oluyor nedense yaa.

bizim fırında arçelik.ama öyle çok kuru olmuyor.Dercesini fazla yükseltme.200-250 yeter.Ayrıca pişirirkende çevir arkalı önlü pişsin.Sen beden daha iyisini biliyorsundur ama biz böyle yapıyoruz yani annem.Eğer yaparda yersen şimdiden afiyet şeker olsun.cokacimcoook

yok ya direk koyuyorum birazda yağ döküyorum üzerine at köfteleri cızbız işte hemde misler gibi derecesinide çok açmıyorum ki hemen pişirmesin diye
sen pişir ben geliyom hemen kaydirigubbakcemile4

tamam sen gel sadece cızbızla kalmayız. opuyorumnanaktan

bizim fırında arçelik.ama öyle çok kuru olmuyor.Dercesini fazla yükseltme.200-250 yeter.Ayrıca pişirirkende çevir arkalı önlü pişsin.Sen beden daha iyisini biliyorsundur ama biz böyle yapıyoruz yani annem.Eğer yaparda yersen şimdiden afiyet şeker olsun.cokacimcoook

sağolasın canım deneyince yazarım sonucunu. tost makinem yeni biliyomusun ondan kıyıp deneyemedim, sorayım dedim.

Limon kötü kokuları almada birebirdir,

Balık temizlediğimde ellerimi önce limonla ovarak yıkarım sonra deterjanla yıkarım,

Bu şekilde koku falan kalmıyor,

Deneyin isterseniz ....
boshayallersmile

Back
X