TopukluTencerenin Oturma odasına buyrun:)

ilk yorumunuzdaki oturma odanıza baktım.
Sevgiyle yapılan şeyler güzel olur... Sizin oturma odanızda sevgiyle döşenmiş gibi duruyor...

mutlu bir şekilde, hayırlı günlerde oturun

Salonunuzda güzel sade şık huzur veriyor.

fevkaledenin fevkinde 10 numeroo olmuş:) akşam çekilmiş olmasına rağmen dekorasyonda ki zevkler evi aydınlatmış. güle güle oturun:)

Tek kelime ile süper canım Hayallerimdeki ev diyebilirim Darısı başımaaaa

Çok tatlı ve sıcak bir oda olmuş duvar kağıdınız ve koltuğunuz çok güzel güle güle kullanın...

oturma odana bayıldım harika olmuşş köşeler çok rahat bende oturma odamda vizon rengi köşe kullanıyorum resmen keyif köşesi senin küçük detaylarda harika olmuşş güle güle oturunn

salonda çok zevkli...... tek sevmediğim berjerlerin önündeki kırmızı peluş..bir de yemek masasının üzerindeki avizeyi soracağım canım o toplar kristal mi bir de nereden almıştınız ?????????.

Son düzenleme:
evin çok güzel güle güle aşk ile otur inşallah ha birde minik canavalarınla

mobilyalarını nerden aldın canım bayıldım hepsine

teşekkür ederim herkese , tek eksiğimiz bu düzeni bozacak bir canavar :) İnşallah herkesin evi mutlulukla huzurla minik canavarlarla dolsun:)

Salonunu şimdi gördüm.
Zevkli kızsın vesselam.
Çok beğendim,güle güle oturun.
Allah tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah.

zuhalzerrin teşekkür edderim canm yorumların için.Kırmızı yastıkları vardı berjerlerimin onlarla uyuyordu aslında ama kaldırdım yastıkları o pelüş emanet gibi durdu orda haklısın,oraya srmeye bişey de bulamadım oturunca da ayakların yere basması hoş olmuyor. Avizeyi burda bir lambacıdan aldık, oyle kenar mahalle bir yerden yani,Ama dikkat ettim esra erolun stüdyosunda da bendekinin grisinden var:)) Kristal değil ama cam ,hatta 1 tanesi takılırken düşüp kırıldı ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…