TopukluTencerenin Oturma odasına buyrun:)

güle güle oturun
beğendim oturma odanızı
diğer odaları da bekliyoruz

tv kablolarını dar uzun kablo kutuları oluyo onların içine yerleştirseydiniz bence

çok güzel bir oda. renkler süper olmuş. pembe fon perdesi ve koltuk renginin uyumu mükemmel olmuş. odada çok güzel ayrıntılar var.
güle güle oturun inşallah.

güle güle oturun
beğendim oturma odanızı
diğer odaları da bekliyoruz

tv kablolarını dar uzun kablo kutuları oluyo onların içine yerleştirseydiniz bence

Teşekkür ederim ,evet o bizim için bir handikap şu an farkındayım ama ev kira olduğu için çok ilgilenmedik ,şu an taşınma durumumuz var inan evim olduğunda kabloları bi tarafa sıkıştırıp saklamak ilk işim olacak:)diğer odaları da paylaşacağım, fikir olsun ev düzecek arkadaşlara ,cidden zor bir iş eşya seçmek aklında olanı uydurup bir araya getirmek.

çok güzel bir oda. renkler süper olmuş. pembe fon perdesi ve koltuk renginin uyumu mükemmel olmuş. odada çok güzel ayrıntılar var.
güle güle oturun inşallah.

teşekkür ederim. pembe ve grinin uyumunu her zaman sevmişimdir ilk dediğimde bana kızdılar ama bir araya gelince herkes çok sevdi.küçük ve kişisel ayrıntılar her zaman daha güzel bir hava veriyor bence yaşam alanlarına.
perdelerim, perde tutacaklarım ve tülüm ikeadan.Tül 29,90 gibi bişeydi ama çok tatlı duruyor, dünya para vermeye gerek yok toplamda 150 tl gibi bişey
Köşe takımım ve pufum İnegölden bi mağazadan aldım ,1400 tl
yastıklarım,lamba,raf, çerçeve bunlar da ikea
ikili çerçeve anonim:) orda eşimin ve benim çocukluk fotoğraflarımız var diğer kardeşlerimizle birlikte çekindiğimiz:)
halı 200 tl gibi bişeydi sanırım
Son foto da annemin m.ö den kalma koltuklarını boyatıyorum minderleri yüzlettim orası şu görüntü itibariyle şark köşesi gibi oldu,akşamları şalgam içiyoruz orda
Minderlerimi çok seviyorum Bakırköy pazarından almıştım,10 tl miydi neydi
soru olursa yine cevaplamaya çalışırım

çok güzel olmuş özellikle tabloya bayıldım..kanvas galiba nettenmi aldınız

Öncelikle güle güle oturun.
Ben tek duvarını çok sevdim diye bilirim!
Henüz yeni yeni yerleşmiş olmalısınız:)ama şu televizyon kablolarını gizlerseniz, gözünüzü rahatsız etmeyeceksinizdir:)))

şu duvarın cidden süper olmuş

ben odanı çok beğendim
alışılmış siyah beyaz kırmızı kombinasyonundan uzak sıcacık
çok güzel detayları olan bir oda..

başlığı görünce işte yine klasik bir odayla karşılaşacağım diye düşünürken ters köşe oldum
odanızı çok beğendim
güle güle mutlulukla oturun
böyle ince düşünülmüş farklı kendinden bir şey katılan dekorasyon hastasıyım :)

wuuuuuu süüpperrr :)))) tv küçük kalmış o duvara sadece ,altına bir raf atsan daha tatlı durur ,ama renk uyumuna bayıldım böyle soft pastel ,keskin ve tezat renkler yok ,çok yumuşak geçişler yaratmışsın odanda ,çok çok çok beğendim ..

Bende çok beğendim renk uyumu ve IKEA yine harikalar yaratmış tabi bunda sizin payınız daha fazla zaten arkadaşlar eksiklikleri belirtmiş zaten sehpanın üstünde de ilham kaynağın duruyor.. Güle güle oturun darısı kendi evinizdeki zevkli dekorasyonlara..

Çok şirin,sıcacık bir oda olmuş.Yumuşak renklerin gözünü seveyim:)
Burada en beğendiğim oturma odalarından birisi oldu.Güle güle oturun.

İkea'nın uzun yastıkları,odanın genel havasına uymamış ama herhalde rahatlığı için tercih ettiniz.
O yastıkları,yerdeki minderlerin kumaşından kaplatsanız daha güzel olur diye düşündüm.

odan çok hoş olmuş. kendine has bir tarzın olduğu belli , yani öyle dükkandan alınıp sıralanmamış eşyalar , bir ruhu var odanın.allah güle güle oturmayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…