• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TopukluTencerenin Oturma odasına buyrun:)

Harika:)güle güle oturun böyle soft renklere bayılıyırum çok güzel bir zevkin ürünü diğer odalarıda merak ettim doğrusu...bnm oturma odamda gri ve uçuk pembeli ama senınkı düşünülerek yapılmış herşey cuk oturmuş

Diğer odalarda aynı başarıyı sağlayamamış olabilirim :) Ama aklımda atacağım fikir olsun değişik çünkü salonumdaki ve yatak odasındaki mobilyalar,teşekkürler.

renklerin uyumu çok güzel gri ve pepme yanyana harika oluyor her zaman sevmişimdir, sizin evinizi de çok beğendim, duvardaki tablo özellikle çok hoşuma gitti, ayrıntılar dikkat çekiyor, emeğinize sağlık, evinizde mutlulukla oturun inşallah :)

teşekkür ederim. pembe ve grinin uyumunu her zaman sevmişimdir ilk dediğimde bana kızdılar ama bir araya gelince herkes çok sevdi.küçük ve kişisel ayrıntılar her zaman daha güzel bir hava veriyor bence yaşam alanlarına.
perdelerim, perde tutacaklarım ve tülüm ikeadan.Tül 29,90 gibi bişeydi ama çok tatlı duruyor, dünya para vermeye gerek yok toplamda 150 tl gibi bişey
Köşe takımım ve pufum İnegölden bi mağazadan aldım ,1400 tl
yastıklarım,lamba,raf, çerçeve bunlar da ikea
ikili çerçeve anonim:) orda eşimin ve benim çocukluk fotoğraflarımız var diğer kardeşlerimizle birlikte çekindiğimiz:)
halı 200 tl gibi bişeydi sanırım
Son foto da annemin m.ö den kalma koltuklarını boyatıyorum minderleri yüzlettim orası şu görüntü itibariyle şark köşesi gibi oldu,akşamları şalgam içiyoruz orda
Minderlerimi çok seviyorum Bakırköy pazarından almıştım,10 tl miydi neydi
soru olursa yine cevaplamaya çalışırım

merhaba arkadaşım öncelikle odançok güzel ama beni ençok etkileyen yerdeki yapmış olduğun minder bayıldım bayıldım :46: en kısa zamnda böyle bişe yapıcam nasipse yeni eve taşınıcaz Allah nasip ederse. öyle bir köşe yapmayı düşünüyorum. kumaşı çok hoş kendin yaptın herhalde yastıkları da çok uyumla...

ben şu tığ işi kırlentleri merak ettim bir arkadaşın evinde de görmüştüm onlar nerdendir acaba :)

kışın bu kırlentler eve çok sıcak bir hava katıyor istiyorum bi kaç tane almak

bu arada eviniz çok hoş samimi ve sıcak tam bir ev gibi. ev gibi ev görmek zor bu aralar nedense :) huzurla oturun inşallah

Son düzenleme:
ben şu tığ işi kırlentleri merak ettim bir arkadaşın evinde de görmüştüm onlar nerdendir acaba :)

kışın bu kırlentler eve çok sıcak bir hava katıyor istiyorum bi kaç tane almak

bu arada eviniz çok hoş samimi ve sıcak tam bir ev gibi. ev gibi ev görmek zor bu aralar nedense :) huzurla oturun inşallah

teşekkür ederim canm .Siyah olanları diyorsan tığ işi görünümündeler ama kumaşın deseni öyle ,ikeadan alınma onlar da,10 tl falandı galiba tanesi yamulmuyorsam,beyaz olanlar da ikea onlar 20 küsürdü tanesi herhalde ,genelde ikeaya girince tek bir şeyle çıkamadığım için fiyatları net hatırlayamıyorum :)

merhaba arkadaşım öncelikle odançok güzel ama beni ençok etkileyen yerdeki yapmış olduğun minder bayıldım bayıldım :46: en kısa zamnda böyle bişe yapıcam nasipse yeni eve taşınıcaz Allah nasip ederse. öyle bir köşe yapmayı düşünüyorum. kumaşı çok hoş kendin yaptın herhalde yastıkları da çok uyumla...
teşekkürler canm beğenmene sevindim ,kumaşını ben aldım gidip döşemecide döşettim o kadr güzel kumaşlar var ki bunun sonu yok yani dene sen de:) çocuklu misafirim gelince pufun üstündne minderlerin üstünden inmiyorlar koltuklar da bize kalıyor hehe:)

$IMG_2192.webp$IMG_2197.webp$IMG_2196.webp$IMG_2195.webp$IMG_2194.webp$IMG_2193.webp$IMG_2191.webp$IMG_2190.webp$IMG_2187.webp$IMG_2198.webp

Kızlar sizin içinn biscolatanın carlosunu bile yakaladım daha ne yapayım:)))

Başlayayım,yemek masam verdiğimiz siparişten küçük geldi ee koca masayı da başka yere kaldıramadım kaldı öyle.
Salonun iki tane kapısı vardı onları çıkarttım bir gün kendi başıma eşim gelince bayağı bi şaşırmıştı :) Bir bardak çay istesem üşenirsin kapıları sökmüşsün dedi:))) boş bir odamız var (ütü odası koydum adını) oraya yasladım kapıları kendi evim olsa onlardan sehpa falan bişey yapardım kesin ya da duvara asardım :)) Artık kendi evimize kısmet. fotoğraflar vardı flu çektim oraları ama az çok anlaşılıyor iki tane gümüşlüğüm ve bir tane ünitem vardı onlar ayrı ayrı duruyorlardı bir gün de onları birleştirip kocaman bir ünite yaptım eşim yine bayağı şaşırmıştı:) Bu odaya çok hakim olamadım açıkçası böyle vitrin bilmem ne dolduracak bir tip değilmişim ben ,koltuklar inegölden , halım oturma odasındaki halımın değişik rengi,tuğra halı sanırım. girişteki minik sehpa ikea,orta sehpam,lambaderim ,abajurum,tablom ve saatim yok henüz o odaya bişey yapasım gelmiyor,kendi evim olursa diye hep erteledim bazı şeyleri.Ama fikir olsun yine de ev düzecek olanlara diye ekledim.

salonuna bayıldım, hele de vitrinine
çok zevklisin
ama kırmızı post güzel durmamış gibi
mutfağını da merak ediyorum

teşekkür ederim canım
Kırmızı post çok komik bir hikayesi var aslında o iki koltuk arası boş kaldı kaldı kaldı ben kurdum kurdum kurdum:) Bi gün bimde gördüm bu postu ve hemen aldım:)) almaz olaydım pembe kedi besliyorum sanki evde kılı tüyü bitmedi:) krem berjerlerin üstüne oturma odasındaki pembe yastıkları atıyordum çok güzel uyuyordu , ama yastık yastık yastık bir yere kadar dedim kaldırdım:)

Maşşalah sana, kapıları söküp üniteyle vitrinleri birleştirdiğin için, böyle gizemli oluyor galiba evin diğer bölümlerini de merak ettim ben.. :27:
Oturma odan da ayrıca güzel olmuş, çok rahat görünüyor, renkler karmaşası, göz yoran detaylar yok güle güle otur..:nazar:

teşekkür ederim canm .Siyah olanları diyorsan tığ işi görünümündeler ama kumaşın deseni öyle ,ikeadan alınma onlar da,10 tl falandı galiba tanesi yamulmuyorsam,beyaz olanlar da ikea onlar 20 küsürdü tanesi herhalde ,genelde ikeaya girince tek bir şeyle çıkamadığım için fiyatları net hatırlayamıyorum :)

aa kumaşın deseni öyle demek hiç dikkat etmemiştim bakarken :)

salonunuz da çok hoşmuş, bence de kiracıysanız fazla detaya gerek yok taşınırken hamallık oluyor aksesuarlar bir de yeni eve uyar mı uymaz mı onun bilinmezliği... böyle de gayet güzel hem güle gülü oturun :)

Canım tarzlı güzel huzurlu bir ev olmuş. Oturma odasında duvar kağıdın, yerdeki minderler, perdelerin ve sehpadaki kadeh çok hoş durmuş. Arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi tvnin altına da raf yerleştirirsen kabloların görünümünü yok ettin mi göze çok daha hoş gelecek bir oda olacaktır. Salonun da oturma odan gibi çok hoş. Mutlu günlerde oturman dileğiyle :)

Canım tarzlı güzel huzurlu bir ev olmuş. Oturma odasında duvar kağıdın, yerdeki minderler, perdelerin ve sehpadaki kadeh çok hoş durmuş. Arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi tvnin altına da raf yerleştirirsen kabloların görünümünü yok ettin mi göze çok daha hoş gelecek bir oda olacaktır. Salonun da oturma odan gibi çok hoş. Mutlu günlerde oturman dileğiyle :)

teşekkür ederim herkese , tek eksiğimiz bu düzeni bozacak bir canavar :) İnşallah herkesin evi mutlulukla huzurla minik canavarlarla dolsun:)

Back
X