- Konu Sahibi TopukluTencere
Güzel günlerde oturmak nasip olur inş:) bu arada profil isminiz çok güzelmiş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel günlerde oturmak nasip olur inş:) bu arada profil isminiz çok güzelmiş:)
Harika:)güle güle oturun böyle soft renklere bayılıyırum çok güzel bir zevkin ürünü diğer odalarıda merak ettim doğrusu...bnm oturma odamda gri ve uçuk pembeli ama senınkı düşünülerek yapılmış herşey cuk oturmuş
teşekkür ederim. pembe ve grinin uyumunu her zaman sevmişimdir ilk dediğimde bana kızdılar ama bir araya gelince herkes çok sevdi.küçük ve kişisel ayrıntılar her zaman daha güzel bir hava veriyor bence yaşam alanlarına.
perdelerim, perde tutacaklarım ve tülüm ikeadan.Tül 29,90 gibi bişeydi ama çok tatlı duruyor, dünya para vermeye gerek yok toplamda 150 tl gibi bişey
Köşe takımım ve pufum İnegölden bi mağazadan aldım ,1400 tl
yastıklarım,lamba,raf, çerçeve bunlar da ikea
ikili çerçeve anonim:) orda eşimin ve benim çocukluk fotoğraflarımız var diğer kardeşlerimizle birlikte çekindiğimiz:)
halı 200 tl gibi bişeydi sanırım
Son foto da annemin m.ö den kalma koltuklarını boyatıyorum minderleri yüzlettim orası şu görüntü itibariyle şark köşesi gibi oldu,akşamları şalgam içiyoruz orda
Minderlerimi çok seviyorum Bakırköy pazarından almıştım,10 tl miydi neydi
soru olursa yine cevaplamaya çalışırım
ben şu tığ işi kırlentleri merak ettim bir arkadaşın evinde de görmüştüm onlar nerdendir acaba :)
kışın bu kırlentler eve çok sıcak bir hava katıyor istiyorum bi kaç tane almak
bu arada eviniz çok hoş samimi ve sıcak tam bir ev gibi. ev gibi ev görmek zor bu aralar nedense :) huzurla oturun inşallah
teşekkürler canm beğenmene sevindim ,kumaşını ben aldım gidip döşemecide döşettim o kadr güzel kumaşlar var ki bunun sonu yok yani dene sen de:) çocuklu misafirim gelince pufun üstündne minderlerin üstünden inmiyorlar koltuklar da bize kalıyor hehe:)merhaba arkadaşım öncelikle odançok güzel ama beni ençok etkileyen yerdeki yapmış olduğun minder bayıldım bayıldımen kısa zamnda böyle bişe yapıcam nasipse yeni eve taşınıcaz Allah nasip ederse. öyle bir köşe yapmayı düşünüyorum. kumaşı çok hoş kendin yaptın herhalde yastıkları da çok uyumla...
salonuna bayıldım, hele de vitrinine
çok zevklisin
ama kırmızı post güzel durmamış gibi
mutfağını da merak ediyorum
teşekkür ederim canm .Siyah olanları diyorsan tığ işi görünümündeler ama kumaşın deseni öyle ,ikeadan alınma onlar da,10 tl falandı galiba tanesi yamulmuyorsam,beyaz olanlar da ikea onlar 20 küsürdü tanesi herhalde ,genelde ikeaya girince tek bir şeyle çıkamadığım için fiyatları net hatırlayamıyorum :)
Canım tarzlı güzel huzurlu bir ev olmuş. Oturma odasında duvar kağıdın, yerdeki minderler, perdelerin ve sehpadaki kadeh çok hoş durmuş. Arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi tvnin altına da raf yerleştirirsen kabloların görünümünü yok ettin mi göze çok daha hoş gelecek bir oda olacaktır. Salonun da oturma odan gibi çok hoş. Mutlu günlerde oturman dileğiyle :)