- Konu Sahibi TopukluTencere
-
çok güzel olmuş özellikle tabloya bayıldım..kanvas galiba nettenmi aldınız
çok şirin odanız çok beğendim iyi günlerde oturun.
resimdeki bardağı nereden almıştınız kırmızısını arıyorum fakat bulamadım
teşekkürler eylül , tv küçük kaldı evet çünkü duvar da büyük kaldı :) raf alırken tek almıştım altına da farklı bir raf atmak istemedim ikeaya yolum düşünce artık çiftlerim teşekkürler yorumun için:)wuuuuuu süüpperrr :)))) tv küçük kalmış o duvara sadece ,altına bir raf atsan daha tatlı durur ,ama renk uyumuna bayıldım böyle soft pastel ,keskin ve tezat renkler yok ,çok yumuşak geçişler yaratmışsın odanda ,çok çok çok beğendim ..
Teşekkür ederim, bardağıma aşığım desem yeridir elimden düşmüyor resmen,Paşabahçenin bu bardak ama ne hikmetse hiç bir yerde kalmıyor :) diamond kadeh yazarsan internette belki satan yerlerden bulabilirsin canm
Eki Görüntüle 691398 Eki Görüntüle 691399 Eki Görüntüle 691400 Eki Görüntüle 691401 Eki Görüntüle 691402 Eki Görüntüle 691403 Eki Görüntüle 691404
Umarım eklemeyi becerebilmişimdir:)
Çok çok güzel hayalimdeki oturma odası köşe koltuk hayranı biri olarak:) taksitlerimiz bitsin oturma odamızı yeniliycez bizde inşaallah köşe tam istediğim gibi renkler pembe bu aralar favorim yalnız ben koltuğu krem sandım gri mi benim hayalimde ki kremye öyle gördüm galiba:) ağız tadıyla oturun inşaallah fon perde de mi ikeadan?
Teşekkür ederim.evet kanvas bir yapı marketten aldım onu ama isim vermem doğru olur mu bilemedim şimdi :/,
koltuklarınızı cok begendım nerden aldınız acaba ..gule gule oturun
bakasana canım burda ikea olsun markalar olsun havada uçuşuyor bişey olmaz ver sen verbide sorması eyıp fiyet nasıl bende netten bakıyorum da fiyatlar hep 55 üzeri istediğim boyuttada yok küçük genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?