TopukluTencerenin Oturma odasına buyrun:)

çok şirin odanız çok beğendim iyi günlerde oturun.
resimdeki bardağı nereden almıştınız kırmızısını arıyorum fakat bulamadım

Teşekkür ederim, bardağıma aşığım desem yeridir elimden düşmüyor resmen,Paşabahçenin bu bardak ama ne hikmetse hiç bir yerde kalmıyor :) diamond kadeh yazarsan internette belki satan yerlerden bulabilirsin canm

teşekkürler eylül , tv küçük kaldı evet çünkü duvar da büyük kaldı :) raf alırken tek almıştım altına da farklı bir raf atmak istemedim ikeaya yolum düşünce artık çiftlerim teşekkürler yorumun için:)

Yorum yapan fikir veren beğenen herkese teşekkür ederim, Sizler daha güzellerinde oturun inşallah:) Bence Herkes isteyince çok güzel şeyler yapabilir çok para harcamadan, ama bunun için fazlaca gezip görmek gözlemlemek de gerekiyor,ne nerde uygundur nerden bulunur gibi, Ben bunu göstermek için koydum biraz da, pahalı şeyler güzeldir diye birşeyi asla kabul etmiyorum:) sevgiler

Çok çok güzel hayalimdeki oturma odası köşe koltuk hayranı biri olarak:) taksitlerimiz bitsin oturma odamızı yeniliycez bizde inşaallah köşe tam istediğim gibi renkler pembe bu aralar favorim yalnız ben koltuğu krem sandım gri mi benim hayalimde ki kremye öyle gördüm galiba:) ağız tadıyla oturun inşaallah fon perde de mi ikeadan?

Alışılmışın dışında, çok karakteristik bir odayla karşılaştım, ruhunuza sağlık, çok beğendim :)

Evet canım ikeadan onlar da,beğenmene sevindim umarım istediğin gibi kombinlersin eşyalarını sen de.

Teşekkür ederim.evet kanvas bir yapı marketten aldım onu ama isim vermem doğru olur mu bilemedim şimdi :/,

bakasana canım burda ikea olsun markalar olsun havada uçuşuyor bişey olmaz ver sen verbide sorması eyıp fiyet nasıl bende netten bakıyorum da fiyatlar hep 55 üzeri istediğim boyuttada yok küçük genelde

Harika:)güle güle oturun böyle soft renklere bayılıyırum çok güzel bir zevkin ürünü diğer odalarıda merak ettim doğrusu...bnm oturma odamda gri ve uçuk pembeli ama senınkı düşünülerek yapılmış herşey cuk oturmuş

bakasana canım burda ikea olsun markalar olsun havada uçuşuyor bişey olmaz ver sen verbide sorması eyıp fiyet nasıl bende netten bakıyorum da fiyatlar hep 55 üzeri istediğim boyuttada yok küçük genelde

haklısın galiba:)) baumax ten aldım canm, ama bunun da fiyatı 50 civarındaydı galiba , ama 1 metreye 60 cm falan var ebatları .internetten almak işime gelmiyor görmem lazım riskli canm , rengi falan istediğin gibi çıkmaz falan yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…