Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

konu açmışsın herkes kendine göre yorum yapacaktır elbet:KK34:

ayrıca giy kime ne ki ..sen istedikten sonra kime ne kendine yakıştırıyosan,seviyosan giyersin yani :KK31::KK31:

$308382_254457951265009_100001024187587_752012_1573034533_n.jpg Böyle topuk güzel mi Kızlar ?

topuk yakışır.. ben de 170im.. bekarken artık sınırlarımı zorluyordum...
şimdi de giyiyorum.. uzun olmayıda seviyorum.. zayıf ve ince bacaklıysan!!! mini etekle giymiyeceksin sanırım..

Topuklu ayakkabılarım herşeyim benim..

Herkes giysin öneririm..

Önce küçük topuklu giyin sonra sonra topuk santimetresini arttırın..

Giymeyen, giyemeyenler varsa tavsiye..

Zaten bir alışınca hayatta düz ayakkabı giyemezsiniz hanımlar :)

ben böyle ayakkabıları pek sevmiyorum açıkçası... önü yuvarlak olursa daha yüksek topuk olsun:)))

Arkadaşlar ayakkabının önünde platformu varsa eğer, istediği kadar yüksek topuk olsun ayağı ağrıtmıyor..

Ayyyy semiramis sen begüm kütük'e benzeyen kızsın 1.73 54 kiloda birinin aşırı zayıf olması gerekiyor ama sen normal görünüyorsun ilginç :KK53:
cevabını vermiştim ama tekrar yazayım cnm yuvarlak hatlı oldugum ıcın herkes kilomun tam iyi durdugunu söylüyolar mesela bu kiloya rağmen beden ölçülerim 86-65-95 :KK1: kiloda biraz beden ölçülerininde önemi varr mesela kimisinde göğüs falan olmuyo kalça dümdüz oluyo bu sefer cok zayıf duruyo ama bende pek öyle değill :KK31:

benimkini ağrıtıyor... sanırım gariplik bende :KK1: ara boylar herzaman favorim:KK12:

marka ve model farklılıklarından ayakkabı rahatlığının değiştiğini düşünüyorum.. ama demek istediğim markası iyiyse ayakkabı da iyidir demek değil... biraz şans işi sanırım...

çok iyi bir marka alıyorsun her yerin ağrıyor, acıyor... bazen isimsiz bir yerden alıyorsun, 15 cm topukla koşasın geliyor:))

ben topuklu alırken mutlaka mağaza içinde bir tur koşuyorum:) ayağım acımıyorsa alıyorum...

yani bir ayakkabıcda koşan birini görürsen o beniiiiiiiiiiiiimmmmmmm:21::21::21:

bence de topuklu ayakkabı uzun bayanlara daha çok yakışıyor kısa boylarda aşırı topuk pek hoş durmuyor ki modacılarda böyle söylüyor arkadaşlar ..

Zevk ve renk meselesi tabi ama bende platformlu ayakkabıları pek beğenmiyorum estetik olarak..Yakışana da gayet güzel yakışıyor tabi :)

Canım şunu söyleyebilirim ki; ayakkabı topuklu olacaksa en kalitesini almak lazım.. Etraftaki platformlar öyle dandik görünüyor ki ..

Her platform güzel değil haklısın fakat güzelini aldığında havandan da rahatın da geçilmiyor :KK54:

X